Poslovna liga: B92 blizu plej-ofa

Nakon 8 odigranih kola Lige Banaka I Osiguranja gužva je kako na vrhu tabele tako i u borbi za play-off.

Izvor: ÐN

Nedelja, 30.04.2017.

13:19

Poslovna liga: B92 blizu plej-ofa

Banca Intesa i dalje drži vrh sa 15 bodova koliko ima i Komercijalna banka ali i utakmicu više ali se vodećem dvojcu priključila i ekipa Dunav osiguranja koja ima 14 bodova.

Zanimljivo da su u 8.kolu čak 3 utakmice završene rezultatom 2-2, u pitanju su mečevi UNICREDIT-RAIFFEISEN, DUNAV OSIGURANJE-BANCA INTESA i CREDIT AGRICOLE-PROCREDIT.

Još jedan meč završen je bez pobednika nakon 1-1 u susretu KOMERCIJALNE BANKE i GENERALI OSIGURANJA. Jedina ekipa koja je ostvarila pobedu u 8. kolu i to jako bitnu u borbi za play-off je HALKBANKA koja je savladala ADDIKO BANKU sa 2-0.
U odloženom terminu u nedelju od 15h ekipa DUNAV OSIGURANJA je takođe savladala ADDIKO rezultatom 1-0 a u pitanju je meč iz 7.kola.

POSLOVNA LIGA: JTI moćan protiv AERODROMA N.T. -POLIMARK lako sa CVETEX-om

U nedelju su igrane utakmice 7.kola Poslovne lige na kojima viđeno dosta golova a najpozitivnije je iznenadila ekipa JTI koja je savladala favorizovanu ekipu Aerodrom N.T sa čak 6-0. Polimark je iskoristio ovu situaciju pa se tako ubedljivom pobedom protiv Cvetex-a
(5-1) izjednačio sa Aerodromom na deobi prvog mesta. Ubedljiv je bio i Nis koji je obezbedio play-off pobedom nad Planet Win 365 kladionicom od 7-1. Ekipa B92 takođe je jako blizu play-off-a nakon pobede protiv Gradskog Zavoda Zdravlja od 3-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: