'Delfini' kompletni prvi put posle Rija

Reprezentacija Srbije okupiće se u nedelju za duel s Nemačkom u Svetskoj ligi, a prvi put će biti u najjačem sastavu od Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Izvor:

Subota, 11.03.2017.

15:30

'Delfini' kompletni prvi put posle Rija
Getty Images

"Na ovaj način ulazimo u sezonu u kojoj je glavni cilj Svetsko prvenstvo. Dobro je da se malo vidimo, da radimo i igramo. Drago mi je što ćemo igrati u Zrenjaninu, jer na taj način nastavljamo praksu da se predstavimo gradovima u Srbiji", rekao je selektor Dejan Savić pred okupljanje.

Savić će na raspolaganju imati sve osvajače zlatne medalje iz Rija, osim Živka Gocića i Slobodana Nikića, koji su završili reprezentativne karijere.

On je istakao važnost ideje da vaterpolo reprezentacija igra utakmice širom Srbije.

"Kada smo bili na Zlatiboru, trenirali smo u novom bazenu u Užicu. Žao mi je što pred Rio zbog hladne vode nismo s Madjarima igrali u Smederevu. Imali smo turnir u Boru, igrali i u Šapcu, Subotici, Kruševcu. I uvek je bilo prelepo, videli smo koliko navijači cene ono što radimo, ali to je i obaveza za nas", kazao je Savić.

'Delfini' će dva puta trenirati u ponedeljak, a u Zrenjanin će otputovati na dan utakmice, koja je zakazana za utorak u 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: