Venger: Imamo tim za osvajanje Premijer lige

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da 'Tobdžije’ ove sezone imaju najbolju šansu za osvajanje Premijer lige.

Izvor: SM

Ponedeljak, 24.10.2016.

20:40

Venger: Imamo tim za osvajanje Premijer lige
Getty Images

Francuz je obeležio 20-godišnjicu na klupi londosnkog kluba i proslavio 67. rođendan na vrhu tabele i sada je sa 20 bodova izjednačen sa Mančester Sitijem i Liverpulom.

"Kako sada stvari stoje mislim da bi nam trebalo između 82 i 86 bodova da osvojimo Premijer ligu. Svaka utakmica je prava borba, a na kraju bi mogli odlučivati detalji", rekao je Francuz koji tvrdi kako su šanse Arsenala najbolje u zadnjih pet-šest godina.

Ukoliko Venger osvoji šampionat, sasvim sigurno će dobiti novi ugovor jer mu sadašnji ističe na kraju ove sezone. Veliki deo navijača tražio je odlazak francuskog stručnjaka, ali ukoliko Arsenal nastavi sa dobrim igrama i osvoji titulu, nema sumnje da će francuski stručnjak ponovo postati omiljen među navijačima londoskog kluba.

'Ganersi' u narednom kolu igraju protiv Sanderlenda, a onda im predstoje dva teške utakmice sa Totenhemom kod kuće i gostovanje u Mančesteru sa Junajtedom.

“Mi imamo važan mesec pred nama, jer kada se pogleda raspored, kraj oktobra i novembra bi mogao da bude presudan za nas jer igramo velike utakmice. Lično smatram da tim ima zajedništvo, jedinstvo, želju , glad i dobru priliku da se takmiči za šampionat. Mislim da imamo ekipu koja je sada zrelija i spremna da se suoči sa izazovima", zaključio je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: