Goran Dragić za B92: Ne prate nas kao Divca i Peđu

Ono što je Srbija imala u Sakramentu sa Divcem i Stojakovićem, sada Slovenija ima u Majamiju sa Goranom Dragićem i Benom Udrihom.

Izvor: B92

Nedelja, 07.02.2016.

10:20

Goran Dragić za B92: Ne prate nas kao Divca i Peđu

Izveštač B92 Vlada Olić razgovarao je sa tandemom Hita u Teksasu, kada su sa svojim timom gostovali Dalas Meveriksima.

Intervju je i počeo od legende Mevsa Dirka Novickog, koji je timu doneo prsten 2011. godine.

“Pa da, super se drži. Dobro mu drže minutazu. Sigurno ima manju kilometražu nego da je igrao kod nas u Jugi. I ima onaj njegov potez gde kolenom krene napred pa nazad – to je teško braniti. Kad njega čuvaš, samo mu čitaj noge, to je najvažnije“, kaže Dragić.

Dok razgovaramo o kilometraži, pored nas na malom električnom vozilu vozi Dvejn Vejda ka autobusu, maše nam i veli da se klinci sklone jer prolazi matorac. I Dragić i Udrih kažu da ih je Dvejn, kao uostalom i ceo tim, toplo prihvatio u Majamiju. Pitam ih koliko saigrači znaju ili pitaju o Sloveniji.

Dragić: Mislim da i dalje ne znaju gde je Slovenija na mapi. Ali super su nas prihvatili, meni je uvek drago da je Beno ovde, da malo popričamo na našem i da se tako malo opustimo.

Udrih: Dosta Slovenaca dolazi na utakmice od kako smo obojica na timu, sve više ih ima na tribinama. Posle utakmice dolaze da nas upoznaju.

Kompletan razgovor pročitajte u našoj rubrici INTERVJUI.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: