Kokeza i Ivković zaduženi za analizu suđenja

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić odlučio je da analizu suđenja od narednog utorka poveri najbližim saradnicima, pišu “Večernje novosti”.

Izvor: JT

Utorak, 04.08.2015.

23:30

Default images
Starsportphoto

Analiza suđenja u Superligi biće poverena potpredsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi, novom generalnom sekretaru Nebojši Ivkoviću i Sudijskoj komisiji.

Ta odluka doneta je na hitnom sastanku koji je Karadžić imao sa Kokezom, Ivkovićem i odlazećim generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem.

Pričali smo o regularnosti takmičenja, ali i nekim očiglednim sudijskim propustima u prva tri kola. Odlučeno je da potpredsednik Kokeza, koji je inače od nedavno zadužen za regularnost i domaće takmičenje, generalni sekretar Ivković i sudijska komisija svakog utorka detaljno analiziraju suđenje iz poslednjeg kola. Iskreno, očekujemo adekvatne sankcije prema arbitrima koji su grešili na startu Superlige. Jednostavno rečeno, za neke propuste postojaće nulta tolerancija”, istakao je Karadžić, a prenose “Večernje novosti”.

Prvi čovek FSS nije naveo koje su konkretno utakmice bile sporne u prva tri kola, već je taj posao ostavio upravo formiranoj grupi za analizu suđenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: