Ražnatović Čoviću: Mega i CZ isti

Doskorašnji prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović oštro je odgovorio Nebojši Čoviću na konstataciju da Mega jedino sa Crvenom zvezdom igra borbeno.

Izvor: JT

Ponedeljak, 23.02.2015.

17:29

Default images
Starsportphoto

‘Crveno-beli’ su u nedelju pobedili izabranike Dejana Milojevića sa 80:76 u finalu Kupa Radivoja Koraća, a dan kasnije usledio je, može se reći, verbalni rat čelnika dva kluba.

Ražnatović je u oštrom odgovoru predsedniku Crvene zvezde istakao da je razlog takve borbene igre to što su Mega i ‘crveno-beli’ na istom nivou, jer, kako kaže, ni Zvezda nema mnogo trofeja.

Očigledno je vreme da pojasnim. Stalno pitam igrače Mega Leksa zašto igraju protiv Crvene zvezde sa samopouzdanjem, a protiv nekih drugih sa strahom. Generacije se menjaju i svi kažu isto. Protiv Zvezde se osećamo komotno, oni su kao i mi, skoro da i nemaju trofeja. Sa drugima je drugačije”, napisao je Ražnatović na svom profilu na društvenoj mreži Tviter. . Ranije tokom dana, Čović je istakao da bi voleo da Mega isto igra kao i protiv drugih klubova.

Bilo je evidentno da su igrači Mega Leksa izrazito motivisani i borbeni, uostalom kao što je to uvek slučaj kada su mečevi sa Zvezdom u pitanju. Voleo bih da ih vidim u istom takvom izdanju i protiv nekih drugih klubova. Žalili su se da u Nišu nisu imali sreće, a upravo su zahvaljujući sreći pobedili FMP u četvrtfinalu”, naglasio je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

271 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: