Ponedeljak, 23.02.2015.

17:29

Ražnatović Čoviću: Mega i CZ isti

Doskorašnji prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović oštro je odgovorio Nebojši Čoviću na konstataciju da Mega jedino sa Crvenom zvezdom igra borbeno.

Izvor: JT

Ražnatoviæ Èoviæu: Mega i CZ isti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

271 Komentari

Sortiraj po:

molimvasobjavitekomentar

pre 9 godina

Ako je Crvena Zvezda zamrznuta, i ako je današnja Crvena Zvezda Telekom ustvari FMP, šta je onda današnji FMP?

bambus

pre 9 godina

(bambus, 23. februar 2015 19:20)


Tvoj nick name govori sve o tebi,ako ste 'vi' najtrofejniji klub u SFRJ i SRJ.Svaka dalja prica je nebitna,popij terapiju i sutra u skolu.
@(Samo je sljaka iznad nas,...., 23. februar 2015 20:23)


Sto se tice toga koji je KK najtrofejniji u bivsim SFRJ i SRJ proveri na netu ako u bilo sta sumnjas, na wikipediji ti sve lepo pise I pise da je to Zvezda, sto se pak mog nick name-a tice tebi tu bar ne bi trebalo nista da je sramotno posto svi mi vrlo dobro znamo da je vama grobarina uz liker bambus najomiljenije pice po kafanama za vreme dok vam po skolama traju casovi, nego lepo ti nama priznaj da od muke nisi znao sta pametno da napises samo tri dana posle ispadanja u kupu, terapiju koju mi preporucujes velikodusno ti prepustam, jer je ocigledno da je ona ipak mnogo vise potrebnija tebi, samo ne znam dal ces smeti da je mesas sa tolikim bambusima i na kraju moram da ti priznam da si sto se jedne stvari tice ipak bio u pravu,naime, tacno je sljaka je iznad vas ili pred vama, kako god, uglavnom moracete jos mnogo da sljakate ove sezone kako bi nas dostigli, a i ta cirka po kafanama mora od necega da se plati, ako vec roditelji ne daju pare za dzeparac.

najbolje za Srbiju!

pre 9 godina

Mega da se fuzionise sa Partizanom. Miloje za prvog trenera a Dule da bude pomocnik, savetnik...(kao Piri Gerson u Makabiju)

Ivan NS

pre 9 godina

Miško Ražnatović je baš kompetentan da govori o istoriji Crvene Zvezde. E, svašta! Gledao sam ga i dok je pokušavao da bude bilo kakav igrač. Presmešan i kao igrač i kao čovek. :D

dead ball

pre 9 godina

Duhovito, vesto izbegnut odgovor na pitanje. Do duse, jos jedna potvrda da je Mega Partizanova filijala. Sve dok je tako, Mega ce biti smejurija sa kojom ce se svako sprdati kako hoce. A vi budite duhoviti i dalje, ako vam to koliko toliko pomaze, mozda ublazava onaj poraz od prekjuce, i ostale koji slede.

Lio

pre 9 godina

Moj stari ima 59 godina i veliki je partizanovac i covek kaze da je Zvezda bila jaca od Partizana, u onoj Jugoslaviji u vreme kad si imao 4-5 jakih ekipa(jugoplastika, cibona, bosna...) gde je bilo tesko izboriti se za prvo mesto...a ne ko partizan, koji je ovom domnacijom zadnijih godina guran od drzave da stigne zvezdu po trofejima(kosarci i fudbalu).

Vozi Misko

pre 9 godina

Alo panteri pa vi u Yugi imate titula u periodu od 46-56.
O cemu vi to? Ej srednji vek.
Velika cetvorka je bila Partizan,Bosna,Cibona i Jugoplastika. Evropski prvaci.
Citajte nepismeni.

Realni Batko

pre 9 godina

Miško objasnio, ovo nije utisak nedelje nego utisak poslednjih 16 godina,koliko čekamo titulu. Jesam često nerealan i neodmeren sa izjavama ali ovo je gola istina.

Vuk

pre 9 godina

@ (Batko, 23. februar 2015 22:05)

Evo da ne pricamo o medjunarodnim takmicenjima, jer ces upasti u fras, aj priznaj koliko Zvezdinih domacih titula pamtis u kosarci. Mene nesto stegne oko srca kada vidim kako se usiljeno koprcas na kosarkaskim temama. Sad kad muka krene da muca, "glup si" itd. :D

jer sam u mogucnosti

pre 9 godina

Neki partizani, zanesenjaci, se još nadaju da se istorija ponavlja, ali neće, sad su druga vremena, i trenutak je da shvate da je njihovo prošlo.

Ali vase jos nije doslo!

Slobodan

pre 9 godina

Dovoljno je procitati sve vesti i shvatiti ove ujdurme :-) ... Misko je trazio kup i nije dobio a Covic ugovor sa Bobijem pa da uzme lovu na njemu od Barse pa nije dobio ni on ... I sad je ovo :-) a za "Dulove narikace" ... Zvezda je zamrznuta zbog dugova ok !!! ali ugovorom koji su potpisali izmedju ostalog i navijaci SDCZ ... KKCZ je dala grb, ime i navijace novoj Zvezdi a FMP ekipu i to na 5 godina ! Zvezda nije nestala a nestace dug ... Trofeji pripadaju izvornoj Zvezdi ... Sve ce se vratiti iduce godine ali ..... nestace iz imena KK Partizan-Igokea ime Partizan i ostacete ekipa Mileta Dodika ... Zivi bili pa videli !

moca

pre 9 godina

Nekada Delije sada Panteri, pominju bivšu Jugu,kao ko je gde bio. Da se malo podsetimo samo evropski trofeji Partizana : 1 Evroliga i 3 Evropska Kupa Radivoja Koraca. Igrači iz KK Partizana : Kicanovic, Dalipagic, Djordjevic, Divac, Paspalj, Danilovic, Grbović, Rebrača...Treneri iz Partizana : Ivković, Obradović, Vujošević...

Novica

pre 9 godina

Pa slepac vidi i jasno mu je da se Mega "napali" na Crvenu Zvezdu a protiv Partizana igraju kao strine!
Pa mogu se pregledati snimci utakmica pa da se vidi razlika u igri Mege u utakmicama sa Partizanom i Crvenom Zvezdom!

Her Zivota

pre 9 godina

Auuu brr panteri pa zar sve mora da vam se crta....
Crvena Zvezda ima 15 titula prvaka drzave, 0 aba liga,5 kupova, 1 evrokup.....
Crvena ZvezdA Telekom ima 0 titula,2 aba lige,7 kupova,0 evropskih trofeja.....
Kako vas nije sramota da kradete trofeje fmpu i pripisujete ih sebi??? Ali s obzirom da ste u nedostatku kluba poceli da navijate za FMP a od toga nema vece sramote... I mozete da penite do sutra ako vam je tako lakse da prihvatite vasu izdaju crvene zvezde, a to je da Partizan nije hrvataki klub i nije osnovan u Zagrebu, a sa druge strane ste vi svakako izdali CZ i priklonili se fmpu da je kazem CZTu ......

din

pre 9 godina

@ teška istina

jel moguće da ti stvarno veruješ u to što si napisao? u današnje vreme kad na internetu postoje podaci o tome što tvrdiš? Zvezda u staroj jugi dominirala?

Kimi

pre 9 godina

Pa partizani treba da znaju da uz svu njihovu "dominaciju" kako oni vole da kazu imaju samo sest titula vise od nas.Sto znaci da su novokomponovani,zna se ko je i gde bio u staroj Jugi.A da ne govorim o fudbalu.Tu tek imaju kompleks.

Haralampije

pre 9 godina

Reče vlasnik kluba bez rezultata, tradicije, stalne adrese i publike, koji se seljaka, i postojaće sve dok gazda bude imao para da finansira svoj hobi i drži na stendbaju igrače koje ne uspeva još nikom da uvali, i onda će nestati tako da ih se posle malo ko još seća, kao nekad Borovica, BFC,Beobanka, Profikolor... Onda se na to kao zunzare prikače isfrustrirani navijači nekad velikog, a sad samo kluba pred raspadom, koji na evropskoj mapi polako postaje ono što su sad već nekadašnje veličine, AEK, Beneton, Huventud, Bolonja, Cibona...
Histerično pritiskaju tipke podrške ti ojađeni navijači, oni kojih pre neki dan nigde nije bilo na ovim forumima,koji će opet nestati u nedelju veče, i još mnogo puta do kraja ove sezone, i u mnogim narednim sezonama... krijući svoju patnju zbog još jednog poraza od protivnika koji dominira i postaje novi košarkaški gazda na ovim prostorima, u ovim vremenima. I jeste, to nije ona Crvena ZveZda, kradeni i ponižavani gubitnik iz onih ružnih vremena, već ova Crvena Zvezda, koja je i FMP (pa šta??jel vi imate neki problem sa tim??) koja uz isto ime, grb, slavnu tradiciju i armiju navijača, je sad klub, koji sa mnogo jačom materijalnom bazom i infrastrukturom kreće u svoj pohod na Evropu. Neko ispada iz te evropske košarkaške elite, a neko ulazi na velika vrata. Neki partizani, zanesenjaci, se još nadaju da se istorija ponavlja, ali neće, sad su druga vremena, i trenutak je da shvate da je njihovo prošlo.

CHOX

pre 9 godina

Dosta je tipkanja po tastaturi , vracajte se opet u rupe iz kojih sporadicno izlazite kad treba da se likuje nad nekim Zvezdinim porazom ili recimo ovim sad kad neko pokusava da bude inreresantan, Zvezda za par dana igra sa Realom u Madridu pa eto mozda opet razloga da se izadje iz rupa i nesto napise , samo vam je to i ostalo

Građanin sveta

pre 9 godina

"Duhovito."Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.Ali i dalje nema odgovora.Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.Tako da to pojasnjenje ne stoji.Probaj ponovo Misko :)
(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

To ima ona Zvezda koja je u blokadi. Ti dečko ne razumeš baš najbolje za koga navijaš.

gigo

pre 9 godina

Uzalud borba igraca Mege, kada imaju vasku od covjeka u ekipi a to je keselj, koji je odigrao sramnu partiju na stetu kluba koji ga hrani, Milojevicu dobro razmisli koliko ce ti ovaj igrati u buduce!

Палермо је град у Италији

pre 9 godina

(Kimi, 23. februar 2015 21:09)

Ниси једини који је помињао боју дресова. Какве везе то има? Фудбалски клуб Палермо има исто розе дресове па им се нико не подсмева. То раде они који су побегли из села али није село из њих.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Samo je sljaka iznad nas,...., 23. februar 2015 21:38)

I da najzad Partizan otima sve pare u srpskoj košarci, bude jedini klub u ovoj zemlji i ne polaže nikakve račune kao što je bilo do sada.

Kimi

pre 9 godina

Ovi partizani su mi bas omiljeni likovi.KKPARTIZAN IGOKEA 18.8.2007.Gradiska cesta 57.Aleksandrovac Laktasi.Vasa je adresa.Vi ste Laktasi.Buhahaha.

kica

pre 9 godina

Miško rekao kratko i jasno, MEGA = FMP ( Crvena Zvezda Telekom ), klubovi iz predgradja sa malo trofeja. Jedini trofejni klubovi u Srbiji su KK Partizan i Crvena Zvezda ( trenutno zamrznuta ).

Marko

pre 9 godina

Ovi komentari samo pokazuju stepen ostrascenosti pojedinih navijaca Crvene zvezda. Prvo, u ovom odgovoru nema nista uvredljivo za navijace Crvene zvezde, ovo je samo odgovor na manipulacije Nebojse Covica, cak potpuno ide na ruku svih navijaca Crvene zvezde, jer FMP nikada ne moze biti Crvena zvezda, pa makar i pozajmljivao ime od nje 100 godina.

Batko

pre 9 godina

Ja se iskreno nadam da ce 'doci sve na svoje'.Pa da konacno stave katanac na mutant klub.I da konacno vratite pare Srbiji 54+16+3+3 miliona eura.I da odgovorni konacno odgovaraju pravdi,to mislim i na celnike F.K.P.Sto se tice kosarke vi ste klasicni primer lopovluka,pomoci politicara i varanja,ako bude pravde samo katanac pomaze.
(Samo je sljaka iznad nas,...., 23. februar 2015 21:38)

Pravi primer uništenog, demoliranog detinjstva....meni je iskreon žao tebe. Kako uopšte možeš da živiš sa tim ?!!! Tuga...

имаш 10 година, зар не?

pre 9 godina

Kakva mrznja prema instituiciji srpskog sporta, prema jedinom neokaljanom srpskom sportskom brendu Crvenoj zvezdi.
(Milan, 23. februar 2015 19:04)

Оснивач Голог отока и Црвене звезде је Крцун. И ти причаш да ли је неко или нешто укаљано?

duh sa sekirom

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
@hours of love

tvoja zvezda nas je tragicno napustila avgusta 2011god. a Misko je mislio na FMP koji gura na laznu licnu kartu.

Grob89

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da je Mega i Zvezda bolja od institucije kosarke, treba opet nova vlast da bude da bi uz njihovu pomoc mogli da budemo prvi opet, izgleda da bez politicara ne moze Partizan da osvoji nista :(

baki 1

pre 9 godina

Velika polemika se vodi, ali mislim da mnogi u svom navijačkom naboju mešaju činjenice.
Kao prvo, mislim da je potpuno bezveze da Čović komentariše izjave igrača Mege koje su korektne, malo priče o sportskoj sreći itd. Apsolutno "dežurne" izjave.
A onda dolazimo do navijačke zaslepljenosti. Naime, igrači Mege ne igraju ovako ili onako protiv vitrina u Humskoj, Malom Kalemegdanu ili Železniku, nego protiv svojih sportskih rivala, prijatelja a negde i bivših saigrača. I sada mi odgovorite koje trofeje ima Mitrović, Blažič, Lazić, Tejić, Jović, Kalinić, a i njihovi bivši saigrači Marjanović i Dangubić?
Ne igraju ni protiv Moke i Kaponje, Ilića i Trifunovića, Šapera i Nebojše Popovića, kako jedni gledaju ili protiv Pavićevića i Bulatovića, Jorovića i Rašića, Teodosića i Ercega, kako gledaju drugi.

Nikola

pre 9 godina

Samo Tegeltija iznosi istinu koju drugi zaobilaze. Zvezda je FMP koji je u vlasnistvu Nebojse Covica. Zasto je ovo postalo malo poznato? Hleba i igara...

Vlado

pre 9 godina

Ako je Mega u straznjici Partizana, ima i kome biti, najtrofejnijem srpskom klubu i bivsem prvaku Evrope. Pa nece vajda biti tamo nekim panterima iz Zeleznika cija istorija seze u daleku 2011 godinu.

Miksi

pre 9 godina

Možda KK Crvena zvezda ima u svojim vitrinama "po koji trofej" ali ti Mega Leks nemaš niti jedan !!!

KK Crvena zvezda :
15× Titula šampiona države
8× Osvajač Nacionalnog kupa
1× Kup Pobednika Kupova (Evropski trofej)

MegaLeks :

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Pinki

pre 9 godina

Meni je najbitnije da je Nole zvezdaš.....mogu da i zamislim kako se nerviraju Vujoševići, Ražnatovići i slični kad ga vide u crveno-belom dresu....

Vladimir

pre 9 godina

Ти што си куму правио списак за репрезентацију, да би продао своје антиталенте, си последњи који треба да прича о кошарци.

Slobodan

pre 9 godina

Dovoljno je procitati sve vesti i shvatiti ove ujdurme :-) ... Misko je trazio kup i nije dobio a Covic ugovor sa Bobijem pa da uzme lovu na njemu pa nije dobio ni on ... I sad je ovo :-) a za "Dulove narikace" ... Zvezda je zamrznuta zbog dugova ali ugovorom koji su potpisali izmedju ostalog i navijaci SDCZ ... KKCZ je dala grb, ime i navijace novoj Zvezdi a FMP ekipu i to na 5 godina ! Zvezda nije nestala a nestace dug ... Sve ce se vratiti iduce godine ali nestace iz imena KK Partizan-Igokea Partizan i ostacete ekipa Mileta Dodika ... Zivi bili pa videli !

Kimi

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem koliko Partizana na jednom mestu.Nekad je odnos navijaca bio 70%-30% u korist CZV izgleda da se to promenilo.Ja koliko znam CZV ima 15.titula i 8.kupova.A Mega Lex?Mega Vizura?Kako se zovu?Koje su im boje dresovi?Nek ne menja ime klubu svake godine mozda i oni nesto osvoje i steknu neku reputaciju i navijace.Covic je samo rekao istinu a to se da primetiti i na TV-u.Mada ne treba polemisati sa gosn.Raznatovicem njemu nije do istorije,tradicije i navijaca.Covek je klasican menadzer od toga zivi i ja to postujem,i naravno da bi cena igracima Mega Lexa skocila da su uzeli kup,tako da...Sve je jasno.

carlito brigante

pre 9 godina

Gospodin Ražnatović je ishitreno i emotivno reagovao na provokaciju twitter korisnika koji se predstavlja kao PartizansSon koji je Ražnatovića prozvao da ne reaguje iako ga Čović vređa. Ovakvom izjavom je verovatno zadovoljio svoju sujetu. Oduševljenje partizanovih navijača Miškovom izjavom će verovatno dodatno zadovoljiti njegovu sujetu. Kada prvi osećaj zadovoljene sujete prođe ostaće zauvek da je vlasnik KK Mega Leks uvredio ne Čovića nego KK Crvena Zvezda i sve njegove navijače. Racionalan i profesionalan biznismen, kakav je do sada bio Ražnatović, ne meša emocije i posao. Ovog puta je napravio pre svega poslovnu grešku za svoju reputaciju i ambiciju da bude nezavisan i nepristrasan faktor u košarkaškom sportu i biznisu. Ovo je ozbiljan i dugoročan problem koji Ražnatović može da ima.

kile

pre 9 godina

Meni je najbitnije da je Nole zvezdaš.....mogu da i zamislim kako se nerviraju Vujoševići, Ražnatovići i slični kad ga vide u crveno-belom dresu....
(Pinki, 23. februar 2015 21:00)

Aaaaa hahahahaaaa! Od svih komentara pantera ovaj je ubedljivo za zlatnu medalju! Shampion!

Milan

pre 9 godina

Raznatovic zvanicno nema nikakve veze sa Megom. Povukao se sa svoje funkcije jer je po propisima zabranjeno menadzerima da budu u rukovodstvima klubova. Zasto se on osetio prozvanim, kada on nema nikakve veze sa Megom, ili mozda ipak ima, sto je po propisima kaznjivo.
Ja bih voleo da mi se ovo razjasni.
A zasto? Zato sto je Raznatovic menadzer, a interesi menadzera su uvek u koliziji sa interesima reprezentacije koja je iznad svakog kluba. Ili mozda nije, gospodo navijaci? Osvrnite se na fudbal, i nemojte da ste naivni i mislite da je u kosarci drugacije.
I jos jedno, reci Zvezdi da nista zivo nije osvojila, je nizak udarac. Niske udarce zadaju samo prljavi igraci. Kome se svidjaju prljavi igraci, njihov problem.
Pozdrav svima!

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Сви знамо зашто га оволико погађа истина, а сви знамо и зашто Звезда није освајала трофеје. Једно са другим у директној вези. Звезда соло контра тути. Али све ће то доћи на своје.
(Звездаш, 23. februar 2015 20:45)

Ja se iskreno nadam da ce 'doci sve na svoje'.Pa da konacno stave katanac na mutant klub.I da konacno vratite pare Srbiji 54+16+3+3 miliona eura.I da odgovorni konacno odgovaraju pravdi,to mislim i na celnike F.K.P.Sto se tice kosarke vi ste klasicni primer lopovluka,pomoci politicara i varanja,ako bude pravde samo katanac pomaze.

zvezdas

pre 9 godina

xexexe. Zato ce i Mega uvek biti mali klub. A ovo sto je on rekao da Zvezda nema trofeje laze samog sebe i Duleta i takve kao njih kojima je veci uspeh neuspeh Zvezde nego uspeh svog kluba.

teska istina

pre 9 godina

u vreme kada je kosarka bila ozbiljna i kada je je bila stara juga zvezda je bila pojam kosarke, ovo u zadnjoj deceniji i poceci unistavanje srpske kosarke nije ni za kakavu pohvalu ili neko poredjenje jer gospodin danilovic i njemu slicni racunajuci i politicare gde nije bilo mesta za biko kakav napredak ili ne daj boze da neki drugi tim pobedi, sva sreca pa je postojao jedan covic sa fmp om pa je spasio i ponovo digao sa dna kosarku u srbiji, ovo sa zvezdom, hvala mu na povratku zvezde tamo gde joj je mesto!!

Ђенка

pre 9 godina

Ниси се пријатељу добро изразио, природно је да је већа мотивација и енергија против звучнијих екипа, а ако је мотивација већа са екипом која је у истом рангу са твојом, а не са јачом онда си ти несто побркао...

Danica

pre 9 godina

Kojih 12 titula u staroj Jugoslaviji pa zadnju ste osvojili 30 godina tacno pre raspada SFRJ a onih 10 ne bi trebalo ni da spominjete samo se brukate, iz perioda dok se kosarka igrala na zemlji i na otvorenom i dok je postojalo nekoliko klubova. Sta vas vredja lepo vam je covek rekao da igraci Mege nemaju nikakav strah kad igraju s vama, a sto bi ga i imali. Trebace vam decenije da budete Partizanu do kolena!

jer tako smo u mogućnosti

pre 9 godina

Do danas ste svi u glas pljuvali po Misku, a sada vam je idol. Kada Zvezda dozivi neuspeh onda smo Zvezda, kada pobedimo onda smo FMP. Odlucite se vise.
(sacha, 23. februar 2015 18:57)

upravo tako. kad gubite onda ste CZ, kad dobijate onda ste FMP, ili u najboljem slučaju CZT. kao što FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove, tako ni nama niko ne može da zabrani kako ćemo, i kada, taj FMP da zovemo.

Cesc Fabregas

pre 9 godina

Misko, Zvezda ti je bila san, ali nisi bio dovoljno dobar da obuces njen dres. Vredno si ucio i to nije moglo zajedno. Sada, kao menadzer radi svoj posao i nemoj da pametujes k'o Davitelj!

slobinator

pre 9 godina

drž'te čoveka.uvuče se ceo duletu.ne vire više ni pertle.kako će ga izvući? da i još nešto.zvezda ima 15 titula šampiona,8 kupova,jedan kup kupova,2 finala kupa koraća (evropskog),a šta je to osvojila mega?

Alexa

pre 9 godina

To sto je covek rekao je apsolutna istina. Zna se ko u kontinuitetu ima uspehe I trofeje ali bi neko hteo da bude pteko noci egal sa istinskom institucijom zvanom Partizan. Na srecu postoje ljudi koji umeju u svakom trenutku da sagledaju Partizan kroz uspehe. A Zvezdu? Jednako tako kroz uspehe I trofeje ali umesto trofeja promaja u vitrinama ali ih Vucko pomaze kao da su oni Partizan a odnos prema Partizanu kao da je Zvezda.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Glavni utisak i sustina Raznatoviceve izjave je da nije demantovao Coviceve opaske na fanaticne igre i zalaganja Mege jedino protivu Zvezde, uz naravno, one pateticne pokusaje duhovitosti da se po pitanju osvojenih trofeja u istu ravan stave Mega filijala i Zvezda, koja je inace najtrofejniji KK u bivsoj SFRJ i SRJ, pametnima dosta, a ostalo su grobari.
(bambus, 23. februar 2015 19:20)


Tvoj nick name govori sve o tebi,ako ste 'vi' najtrofejniji klub u SFRJ i SRJ.Svaka dalja prica je nebitna,popij terapiju i sutra u skolu.

Srle

pre 9 godina

Zvezda je osvojila 15 titula, 8 puta kup i jedan evropski trofej. Mega nula titula ali kad bi se gledalo koliko su u guzici kk partizana trebali bi da osvoje sve trofeje.

John Terry

pre 9 godina

Ovo je najobicnije prepucavanje, Covic je dao malicioznu izjavu pa je ovaj samo uzvratio. U svakom slucaju, nikome ovo ne ide na cast, ne znam sto to rade.

Demokratski rob

pre 9 godina

Čovek priznao da je Čović u pravu i da govori istinu. a protiv Cedevite sa kojima ste isti i po trofejima i po navijačim (20-30 rodjaka) ponizili ste se sa -26 kao domaćin (ko zna gde). A igrači koje plaća su ga slagali, jer su se ponizili više puta ove godine.

Звездаш

pre 9 godina

Сви знамо зашто га оволико погађа истина, а сви знамо и зашто Звезда није освајала трофеје. Једно са другим у директној вези. Звезда соло контра тути. Али све ће то доћи на своје.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Ej, i ti ga pretera. A Kup Šljake koji se igrao u vreme Informbiroa?
(Dik Tu Kava, 23. februar 2015 17:33)

Pa matori, to je zvezda osvajala, a ne fmp.

Boom!

pre 9 godina

Grobarčići,bitno je da ste izgubili.A koliko znam FMP postoji i dalje,tako da CRVENA ZVEZDA postoji i postojaće a vi puknite.
(partizan-igokea, 23. februar 2015 18:59)

Aktuelni FMP je Radnicki Invest, osnovan u Novom Sadu jos sedamdesetih godina. Aktuelna Zvezda je istinski FMP.

E sad, zasto je vas poglavica stavio sapu na klub iz NS-a i uticao na premestaj u Beograd i potonje menjanje imena u FMP, mozes i sam da naslutis. Mogao je Radnicki ostati Radnicki, a FMP FMP. ALi nije hteo, jer tada nema navijaca i podrske drzave.

Ali sta ocekivati od prebeglog novopecenog pantera? Em ne poznajete elementarne stvari iz skorije kosarkaske istorije, em istinu prikrivate lazima, em manipulisete. Vama je Covic rekao da ima tri kluba, ali vi cutite i pravite se ludi. Bravo! Zasto vas je sramota toga?

ha

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 23. februar 2015 17:36)


Druze, FMP ima svega par titula, tako da stoji da nije osvojio skoro nista. CZV, po mom secanju nije skoro nikad igrala sa Megom.

Milan

pre 9 godina

Najjaci kosarkaski menadzer u Srbiji.Njegove igrace gleda dve trecine Srba koji navijaju za Crvenu Zvezdu.Ja sam ga ionako uvek smatrao zlom Srpske kosarke, ali druga stvar mi je ovde upecatljivija:Na ovu vest se kao po komandi javlja tusta i tma Franjevaca i Kolindasa, zabranjenih i dozvoljenih, dervisa i amisa znackotraza i Zagoraca, Jugoslovena i slinojedaca. Do juce sve najgore o zalizanom a sada ih ujedinjuje mrznja.Kakva mrznja prema instituiciji srpskog sporta, prema jedinom neokaljanom srpskom sportskom brendu Crvenoj zvezdi.

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

Ovakav odgovor je jasan dokaz da je Covic pogodio pravo u metu...
Dovoljno je pogledati sa kojom prosecnom razlikom Mega gubi od te druge ekipe...

Koma

pre 9 godina

Ovo bi mozda i bilo smesno da sumnje nisu opravdane ili da je izjavio neki poznati navijac Mege (ali ga nemaju) a ne covek na takvoj funkciji. A ovom replikom Raznatovic je potvrdio animozitet prema Zvezdi, timu protiv koga imaju skor 3:16.
Tako da nismo isti, morate da nas dobijete malo cesce od svake sedme utakmice i da uzmete neki trofej ili bar Evropu da zaigrate. Ali to necete nikad sa ovom statistickom igrom i berzanskom politikom kluba.

Marko

pre 9 godina

Tebe Gazda tvoji igrači lažu, a ti im veruješ i plaćaš ih. Gde je motivacija protiv Solnoka koji Vas je isponižavao, protiv Levskog koji nikog drugog nije pobedio...

титуле од пре Христа

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan. Ali i dalje nema odgovora. Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova. Tako da to pojasnjenje ne stoji. Probaj ponovo Misko :)
(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Добро, преварио се. Мислио је на савремену кошарку, а не на ону која се играла на шљаци и када није било ограничења за напад.

bambus

pre 9 godina

Glavni utisak i sustina Raznatoviceve izjave je da nije demantovao Coviceve opaske na fanaticne igre i zalaganja Mege jedino protivu Zvezde, uz naravno, one pateticne pokusaje duhovitosti da se po pitanju osvojenih trofeja u istu ravan stave Mega filijala i Zvezda, koja je inace najtrofejniji KK u bivsoj SFRJ i SRJ, pametnima dosta, a ostalo su grobari.

srkiboy82

pre 9 godina

Vešto izbegnut odgovor. Valjda sve ekipe imaju veću želju i motiv da pobede višegodišnjeg šampiona, kako bi se dokazali. Ili se možda varam? Po ovome ispada da ekipa Mega Leksa igra na "život i smrt" protiv ekipa koje nisu šampioni godinama, a sa šampionskim ekipama bez motiva i želje, tako reći rekreativno. Loš odgovor "Miško", probaj opet.

CRYmegaBABY

pre 9 godina

Ma pricaj ti Raznatovicu sta hoces mi vas pocepasmo sinodc i preksinoc i jedne i druge pa sad ako hocete mozete zajedno od muke da prsnete.

glomazno

pre 9 godina

Coviceva aluzija je da Mega samo protiv Zvezde igra angazovano,a protiv Partizana sa pola gasa i odgovor ovog tipa je zato sto Zvezda nema trofeja, sto znaci da protiv "boljih" od sebe se ni ne trude, dok se protiv "istih ili losijih" polome da pobede. To bas tako ide, kako da ne. Pa ja ne mogu da razumem, kao se ljudi posle ovakvih izjava pogledaju u ogledalo? S druge strane, ja ne znam sto vam toliko smeta Covic u sportskom smislu? Njegov politicki angazman je potpuna druga stvar, ali u sportskom smislu je 100% na mestu. Dok on nije dosao, nasa kosarka je bila mrtva, Partizan je poslednjih 20 godina bio prvak, bez poraza. Rukovodstvo i igraci su se ponasali kao da su bogom dani, niko nije ni smeo da pomisli da ih dobije. Sad kad imamo dva kluba, prilblizne snage to je problem. Ovo samo moze da bude pozitivno za reprezentaciju i za razvoj srpske kosarke generalno. Na kraju, ne slusajte toliko debelog, svi njegovi zivotni i sportski uspesi, vezani su iskljucivo za Partizan i to poslednjih 15 godina, bas u periodu kada je zemlja imala samo jedan klub i naravno da on nece prihvatiti nikakvu konkurenciju kao nesto pozitivno.

Jezurka Jezic

pre 9 godina

Matematika izgleda Raznatovicu nije jaca strana. 12 titula u staroj Jugoslaviji, koja je bila najjaca liga u Evropi, su vise od 0 titula.

Serdjo

pre 9 godina

KKCZ jedan klub,KKCZT...drugi klub...i gotovo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gremlin, 23. februar 2015 18:12)

Bitno je da Vas razbijamo, sa sve zalizanim koji će da pukne od muke.

Svevidećeoko

pre 9 godina

Crvena zvezda nema trofeja kao Partizan, ali porediti istoriju Mege sa istorijom Zvezde je zaista degutantno. Klub za koji navija više od pola Srbije i klub za koji navijaju roditelji igrača...Ovakve izjave gosn Miška govore da je čovek iz nekog razloga previše nervozan i da polako gubi kontrolu. Bankrotirali su i propali mnogo veći bogataši i biznismeni od njega. Po meni pitanje je samo vremena kada će Miško biti priveden da policiji pojasni neke poslovne detalje.Ima materijala i za druge, ali ja govorim konkretno o njemu. Samo bih dodao da ti drugi nisu samo Čović kada se govori o košarci.

kile

pre 9 godina

Vojvodina je 9 puta radila ovo sto je uradila Zvezda kako bi izbegli stecaj i gasenja kluba pa se u cetvrtak niko nije setio da prica kako to nije Vojvodina.
(sacha, 23. februar 2015 18:58)

Jaoooo molim te, pametnije je da cutis... Lupis i ostanes ziv! STRASNO!

Fark

pre 9 godina

Navijaci Partizana ne bi trebalo da se izjednacavaju sa Miskom i navijaci Zvezde nikako ne bi trebalo da se izjednacavaju sa moralnom gromadom Covicem... I jedan i drugi gledaju samo svoje interese, Misko za licno bogatstvo, Covic za licno bogatstvo i uticaj u politici.

Saca

pre 9 godina

To nezadovoljstvo potice od skorih dana kada je Velickovic hteo da se vrati u Partizan, Covic je rekao Raznatovicu, ako hoces da prodas Marjanovica, Velickovic ne moze u Partizan, ako ode Marjanovic ide na klupu. Slicno je bilo i sa Dangubicem, ucena, samo u zvezdu. nece to jos dugo da traje.

крцуново јато

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 23. februar 2015 17:51)

Пре подне идеш у школу, зар не? Боље уради домаћи за сутра.

Misko Veseljak

pre 9 godina

Pa gde je logika da gines protiv “istih kao sto si ti”, valjda gines protiv najvecih. Ili ako je vec tako zasto niste ovako igrali i protiv Solnoka, MZT ......

crni_redstar

pre 9 godina

u megi jedino miljenovic vredi,sto se tice jokica,od srca bih voleo da ode u partizan,cedevitu,zadar,cibonu ili neki drugi hrvatski klub.

Svete

pre 9 godina

Kića


Levski je treći najtrofejniji klub u ABA ligi posle Partizana i Cibone i imaju više trofeja nego što ih zajedno imaju Crvena Zveda Telekom i Crvena Zvezda !!!

Lionac

pre 9 godina

Neprimerena izjava, indirektno vredjanje svih simpatizera Zvezde. Utisak je opravdan da protiv Zvezde grizu ali opet na klupi su Partizanovi bivsi igraci. Meni ne smeta neka grizu. Drugo covek koji je usao u kosarku po sopstvenom priznanju slucajno i sad drzi vecinu igraca bolje da cuti. Nisi ti njihov menadzer zato sto ih volis samo si preprodavac. Niti stvaras igrace niti igraju za klub koji imaju navijace osim svojih porodica. Drazi mi je Metalac 100x A Covicu kakav god da je skini kapu zalizani.

Andrej77

pre 9 godina

Hahaha.. Evo ja mnogo volim Zvezdu ali je Misko u pravu. Postovanje, da ne kazem strah, se stice godinama. I nema tu nista loše, izgradicemo to mi.. samo polako.

fekete

pre 9 godina

Vojvodina je 9 puta radila ovo sto je uradila Zvezda kako bi izbegli stecaj i gasenja kluba pa se u cetvrtak niko nije setio da prica kako to nije Vojvodina.
(sacha, 23. februar 2015 18:58)

Notorna laž. Pitaj ljude po Novom Sadu šta misle o ovoj Vojvodini, i to već godinama. Šta misliš zašto na utakmice ovog Frankenštajna po imenu "Vojvodina Srbijagas" dolaze samo mame, tate i zalutali? Samo što navijači Voše ipak imaju nešto dostojanstva za razliku od CZ-ovaca koji valjda i dalje bojkotuju ABA ligu, ko će ih znati.

rajk

pre 9 godina

Ne zna se da li je smesnija izjava Covica ili Raznatovica. Prvo komentar borbenosti igraca Mege je smehotresan, pa momci igraju finale kupa drzave i ocekivano je da izginu na terenu. Druga izjava da je Mega skoro kao i nova Zvezda bez trofeja je tek humor. Nova Zvezda odnosno nekadasnji FMP je osvojio dve ABA lige i tri kupa Srbije plus 3 kupa nove Zvezde to je 6 kupova Srbije i on stavlja u ravan Megu bez ijednog trofeja i sa takvom novom Zvezdom.

sasa

pre 9 godina

Megu i Zvezdu od slicnosti deli tacno 15 titula, 8 kupova, Evrokup, 400 000 fanova na zvanicnim FB stranicama i hiljade navijaca na utakmicama.
Inace ja sam mislio da se sa vise zara igra protiv kluba koji je dugogodisnji uzastopni sampion ali Misko je ovom izjavom objasnio zasto to nije tako i ciji navijaci su i on i Milojevic.

sacha

pre 9 godina

Do danas ste svi u glas pljuvali po Misku, a sada vam je idol. Kada Zvezda dozivi neuspeh onda smo Zvezda, kada pobedimo onda smo FMP. Odlucite se vise.

ACHTUNG DICHTUNG

pre 9 godina

Kaže čovek, koji je zbog ličnih interesa, od reprezentacije napravio SHOWROOM za prodaju igrača.
Posrećilo se sa Sašom Đorđevićem, hvala Bogu, ali pre toga...
I to što je dva puta izgubio finale od Zvezda mora da ima uticaja na ovu izjavu, boli boli.
A Vrbica, 'čuvar' Pavlovića, gde je protiv Zvezde?

aco slino bankomat

pre 9 godina

Jednostavno covek zna ko je institucija a i njegovi igraci.Ima svoj klub,svoje igrace,placa svojim parama nije na bankomatu i bas ga briga sta neki misle o njegovom klubu i boji dresova.Gospodin covek...

SASA

pre 9 godina

Ovaj Raznatovic zivi u zemlji snova, ali sta da se radi..Pa i slepom je jasno da mega protiv Partizana, i mega protiv ZveDze su dva razlicita tima..I Cuj ovo "mi smo skoro isti"?(;-))...
Pa mega ne zna ni iz kog grada je..
AH, kako je to tuzno...

Trenerski

pre 9 godina

A kakve ti prijatelju imas veze sa Megom? Mislim da ce ova nesmotrena izjava da te skupo kosta kod FIBAe. Jasno je da se ne sme biti vlasnik kluba i menadzer tako da ce Evropska komisija da naplati neko milionce EURa.

sacha

pre 9 godina

Vojvodina je 9 puta radila ovo sto je uradila Zvezda kako bi izbegli stecaj i gasenja kluba pa se u cetvrtak niko nije setio da prica kako to nije Vojvodina.

Vozi Misko

pre 9 godina

Covicu ne daj se,ne daj im Zvezdu. Oni ,mucenici neka se prave da navijaju za zvezdu.
Joooooj sto mi lepooooooo...
Ziveo Misko ti nama sto god.

partizan-igokea

pre 9 godina

Grobarčići,bitno je da ste izgubili.A koliko znam FMP postoji i dalje,tako da CRVENA ZVEZDA postoji i postojaće a vi puknite.

Zoki

pre 9 godina

Istina, pa ova Coviceva zvezda postoji tek par godina. Ko neveruje neka pogleda papire dostupni su za svakoga. Izgubice on ledja pa cemo onda videti sta zakon kaze.

Dzoni-1970-BG

pre 9 godina

A koliko trofeja ima FMP,ali ozbiljno pitam???Tu mislim i na vreme kada su se zvali ILR,REFLEX,FMP,a i sada kada se zovu CZTDIVAIDEA,koliko mu to trofeja izadje sve ukupno???

nix

pre 9 godina

meni je samo zao navijace zvezde sto ne znaju da Bobi na pocetku sezone nije ni htio da predje kod njih jer je htio u NBA, ali posto se niko nije interesovao za njega onda je bilo po sistemu daj sta das. Takva je situacija i sa Dangubicem, ali vi i dalje zivite u iluziji.

ilic Lugano

pre 9 godina

Cestitam navijacima C.Z.B na osvojenom trofeju!!!I isto tako skidam kapu ovoj izjavi.Odavno se nisam ovako nasmejao!I samo da se zna, nista covek nije pogresno rekao ili slagao(kao neki sto umeju ,strumf sa naocarima).Cijenicno stanje 3 kupa.A ona druga Zvezda,e pa ona ima trofeja .Koliko neznam?jel navijam za Partizan.
I naravno pozdrav za druga Batka.

cukce

pre 9 godina

Odlicna izjava, narocito se odnosi na utakmicu sa Solonokom, gde je Solonok razbio Megu, ipak je Solonok velikan evropske kosarke i tu se nisu igraci osecali komotno! Tek ce da bude branje usiju igraca Mege!

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Javi se covek ciji igraci nose roze lila dresove i ostade ziv, a domacin svuda po Srbiji!!? Prvo izgradi sportsku halu, ako si iz BG u BG, ako si iz nekog drugog grada onda tamo, kupi neke dresove koji pristoje ekipama, a kad govoris o Zvezdi onda ustani!! A, groblje u delirijumu!! Ali, gazimo ih opet za vikend pa nek oni i dalje "likuju"!!

Dare

pre 9 godina

Za one koji pokusavaju logicki da odgonentnu ovu prozivku, nemojte se truditi. Prozivka je glupa, ali ono sto je Covic izjavio je jos gluplje... Taj covek stvarno ne zna da cuti. Kada je osvojio kup 2013-e rekao je "svemu dodje kraj, ono sto smo trpeli 11 godina"... Godine 2013-e Partizan osvaja ABA ligu i titulu na kraju u seriji koja se zavrsila 3:1, a u toj seriji je najveca razlika bila +28 za Partizan... Covek jednostavno ne zna da cuti kada treba...

DRAGAN IZ GOTOVUSE NA KOSOVU

pre 9 godina

U pravu je Misko kada kaze da zvezda telekom nema trofeje jer svi znamo da je to zapravo prvi tim FMP koji je samo promenio naziv a sediste ostalo u Zelezniku.

Smejurija

pre 9 godina

Raznatovic lepo objasnio svima koji prate kosarku, jer oni koji se njom bave to znaju od samog pocetka.
Nema Zvezde, samo preimenovani FMP. Ime je lako promeniti, svako od nas moze da ga promeni u Nikola Tesla, niko ti to ne mzoe zabraniti, bas kao ni FMP-u.
E sad ko hoce da veruje u carobnjake, vile i vestice, ni to mu ne mozes zabraniti, ali ne mozes ni naterati druge da veruju u ono u sta samo ti verujes.

cinjenice

pre 9 godina

(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Nije rec o tom klubu. Ovo je bivsi FMP. Promenio ime u CZ Beograd Diva ili kako vec, ali to Crvena zvezda nije. Tako da jeste Mega i vi prilicno slicni, maleni.

...u paranoja glavama

pre 9 godina

Javi se covek ciji igraci nose roze lila dresove i ostade ziv, a domacin svuda po Srbiji!!? Prvo izgradi sportsku halu, ako si iz BG u BG, ako si iz nekog drugog grada onda tamo, kupi neke dresove koji pristoje ekipama, a kad govoris o Zvezdi onda ustani!! A, groblje u delirijumu!! Ali, gazimo ih opet za vikend pa nek oni i dalje "likuju"!!
(SASA FRANKFURT, 23. februar 2015 18:08)

Roze dresovi, a? To je sve što si smislio? Pa vidiš kako je Čovke prošao kad je laprdao bezveze, što ne učiš na greškama vaše legende?

veliki strumf

pre 9 godina

Misko je ovim priznao da Mega zaista igra borbenp protiv Zvezde, a da neke druge (citaj: Partizan) pustaju! E pa, milo mi je sto smo bas protiv takve Mege uzeli zadnja 2 kupa!

Her Zivota

pre 9 godina

Ne igrate vi protiv drugih sa strahom.
Setimo se da je Milojevic u poslednjoj cetvrtini partizana trazio DVA (2) time-out-a kada se utakmica lomila.
Daklebklasicno pustanje.
Retvituj ovo !
(hours of love, 23. februar 2015 17:52)


Bobinator iz Mege u CZT, Dangubic iz Mege u CZT, Vukoicic iz Mege u CZT, retvituj ovo .
Inace u pravu je, celih 0 puta ste bili prvaci drzave, 2 puta ABA lige i 7 kupova, to je ukupno 9, tako da nije pogresio ! Ne zna sto bi se ti i bilo koji drugi panter potresali zbog te cinjenice, koliko je toliko je sta da se radi, evo za godinu dana u sledecem kupu ce te imati priliku da dodjete do dvocifrenog broja trofeja !!

hours of love

pre 9 godina

Bobinator iz Mege u CZT, Dangubic iz Mege u CZT, Vukoicic iz Mege u CZT, retvituj ovo .
Inace u pravu je, celih 0 puta ste bili prvaci drzave, 2 puta ABA lige i 7 kupova, to je ukupno 9, tako da nije pogresio ! Ne zna sto bi se ti i bilo koji drugi panter potresali zbog te cinjenice, koliko je toliko je sta da se radi, evo za godinu dana u sledecem kupu ce te imati priliku da dodjete do dvocifrenog broja trofeja !!
(Her Zivota, 23. februar 2015 18:11)

Sve i da jesmo FMP to je opet 9 trofeja vise od mege :)
Miskoooo retvituj i ovoooooo :D

hahahahahahaha

pre 9 godina

Bravo Miško.Konačno da još neko saopšti pravo stanje stvari.Ne prave oni bez razloga DVD o osvojenom kupu.Treba veličati svaki trenutak u trogodišnjoj istoriji.Pretpostavljam da će Tegi ovu izjavu staviti u izjave nedelje.

Colbert

pre 9 godina

I Zvezda i FMP imaju trofeje, Mega koliko znam nema trofeja. Potpuno je legitimno da se prozivaju igraci Mege zbog laganih poraza od Partizana, jer tada igraju bez energije i otaljavaju posao. To je svakome realnom posmatracu jasno. Da bi nekoga mogao da prozivas kako nema dosta trofeja prvo treba da osvojis bar jedan.

ninja

pre 9 godina

Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Zvezda ima i to niko ne spori. Ali ovo nije ta Zvezda.

zoran

pre 9 godina

Molba za sve navijace Zvezde da odu na sajlt Aba lige pa neka otvore klub C.Zvezda onda statistika i recimo godina 2010 ako se nevaram bice prazno niste ucestvovali a onda otvorite tabelu za tu godinu i pojavice se neka zvezda na dnu tabele? Ko je igrao a ko nije? Ako pogledate jos koju godinu videcete da ste. igrali i imedju sebe. Hvala

A

pre 9 godina

Tako je Misko..Zvezde nije bilo 20 godina nigde..Sad se primili ...Za to vreme Partizan pravio cudo po Evropi..Zvezda u kosarci opet nula od 2016...Jer kosarka je za Partizan...

Pedja

pre 9 godina

Covic je rekao istinu, Mega jednostavno ne zeli da dobije Partizan, uvek ih pusti i u ABA ligi i u nasoj. Najbolje je pokazala prijateljska uoci prvenstva kada je Mega pregazila Partizan, ali kad god se igraju zvanicne odmah se predaju. Milojevic je odlican trener, odlicno igra Mega, ali ovo im je ujedno i najveca mrlja. Pre svega treba igrati sportski i uvek na pobedu. Zvezda se mucila sa njima jer su kvalitetni, a videcete za 2 kola kad budu igrali sa Partizanom da ce Partizan dobiti lagano bez ikakvih problema, iako je Mega daleko bolja ekipa.

riječanin

pre 9 godina

Koliko ja znam a tako je svugdje u svijetu osim izgleda kod vas,napaljenost i motiv ide protiv velikih klubova.Sad miška treba pitati ko je velik klub u Srbiji.

Ninja

pre 9 godina

Odgovorio Misko gospodski i sa stilom. Znaju se prave vrednosti i ko je insitucija domace kosarke svih ovih sezona. Ko je sa izrazito niskim budzetom rusio sve velikane Evrope, prolazio u TOP 16, u 1/4 finale, ali i na F4. Neko ko je Slovencima i Hrvatima godinam mrsio konce. Megi zelim sto vise uspeha, skup nasih mladih i talentovanih igraca kojima se od srca divim. Takav klub zazluzuje respekt.

Ne postajes mocan klub tako sto bivseg kosarkaskog velikana na vestackim plucima (a kojeg ja izuzetno cenim) gurnes u ambis i od privatne tvorevine FMP osnujes novi, preuzimajuci ime, grb, boje, navijace i drzavna sredstva. Tako sto sa FMP-om ne mozes nista, a zatim bez problema finansiras tri kluba, od kojih je jedan evroligas. Tako sto navijace podmitis za saku pirinca da navijaju za klub za koji nisu igrali Simonovic, Slavnic i mnogi ini. E sad, to sto je njih sramota da priznaju da navijaju za novoformiranu kosarkasku tvorevinu, i dalje ne razumem. Ako nista, zasto nas za Miljenovica tuzi Zvezda, a ne FMP? Lako - zato sto je lazni FMP a.k.a Radnicki Invest sa ciljem da se zamazu oci lakovernicima. Zasto je umesto FMP-a u ABA-i zaigrala Zvezda? Zasto FMP nije ostao FMP nego je menjao naziv i zasto je jedan Simonovic potpisivao novi ugovor posle promene naziva kluba? Lako - dosao u novi klub.
Igrati protiv instant kluba i protiv tima koji su predvodili Kicanovic i Dalipagic - nije isto. Srbija - zemlja paradoksa.

Slobodan

pre 9 godina

Raznjatovic BIVSI prvi covek Mege ... Grobari pitaju sta je Covic u Zvezdi ... Zvezdasi pitaju gde je Danilovic ? Fale Dulo pocasni presednik Mile i Terzic :-)) a mi se sretni provociramo :-))

Illmatic '94

pre 9 godina

Па погледајте колико је Партизан имао титула 2000. године. И сад Звезду гура држава,а Партизан се захваљујући истој наосвајао. Ова изјава Ражнатовића показује да је Човић у праву.

huhu

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 23. februar 2015 17:36)

U pravu si, (nisam proveravao ali ti verujem) nego covek je mislio na FMP.

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

Sada je valjda svima jasno da su ovi megini na celu sa trenerom, menadzerom, igracima partizanovi puleni!
(tabularaza, 23. februar 2015 17:37)

Pa posteno su dobili zvezdine pulene u cetvrtini finala!
..sta je problem?

katenaco91

pre 9 godina

@partizan igokea jedan klub Hahahahaahhaha ma placi kompleksasu, vidis cak i ovaj Misko koji se "ne razume" u kosarku smatra da postoji i uvek je postojao samo jedan Partizan, ali tvoj klub sadasnji nesto ne ceni smrc smrc ali dobro, ti si veci poznavalac njega kme kme

mik

pre 9 godina

I Levski nema puno trofeja pa je jedinu pobedu ostvario protiv "silno motivisane " Mege.Zamena teza. Niko ovde ne priča o trofejima već o tome da se protiv pojedinih ekipa glavni igrači odmaraju,a protiv drugih igraju preko 35 minuta. Ali dobro,svima je poznato da su Miško i Miloje stari grobari i da je Miloje već viđen na klupi Partizana. Trude se ljudi da pomognu,ali ne polazi im za rukom,Zvezda šiša sve redom.

Aleksandrovic

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Ima Zvezda, ali nema Zvezda Telekom. To je novi klub, skapirajte vec jednom.

Insajder !

pre 9 godina

Bravo Misko ! Neka se zna ko je sa,a ko bez trofeja ! Sa kim se igra komotno,a prema kome imas postovanje ! Crvena zvezda u poslednjih 20 godina nije drugi tim Srbije,pre njih su Hemofarm i FMP,imaju trofeje koje vrede u svojim vitrinama !

Pera

pre 9 godina

Sve će uraditi da sporta ne bude a panteri će gledati fmp1:fmp2 sl godine. I kad bude kasno shvatiće panteri da su izmanipulisani, prevareni i da nemaju ni para, ni igara.

Bas sramota

pre 9 godina

(hours of love, 23. februar 2015 17:36) Jeste sine,to je istina ziva! Ali je problem u tome da se ta Zvezda ne takmici od 2011 do 2016!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

I tako od najomrazenijeg menadzera za koga su mislili da je u sukobu s daviteljem i njihovom Igokeom partizan,Misko postade jos jedan idol grobaro-igokejaca...sta reci nego-LICEMERI:)))

Aca

pre 9 godina

Koji smešan odgovor.
Protiv Zvezde se osećamo komotno, oni su kao i mi, skoro da i nemaju trofeja.
Znači, bar u Kupu su trebali da igraju opušteno.

juznjak

pre 9 godina

ti trofeji ,sto osnovci dole pominju,
su zamrznuti zajedno sa klubom.
coviceva zveda ili fmp imaju jedan kup i jedan vatrogasni kup,prosle godine.
..i da imaju rekord u El 0-19.

ne mesajte babe i zabe!!!!

hours of love

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)

Rento Beshribt

pre 9 godina

Ahahaha to Miško majstore.Objasni im kako su smešan klub bez istorije.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Luke Babbitt gravedigger, 23. februar 2015 17:40)

Jasno je ko dan, klub bez istorije je Partizan!

i-sti-na

pre 9 godina

Svojim odgovorom je samo potvrdio da je sve tacno!

To i ptice znaju, a ne vide samo oni koji to ne zele, koji zele da sacuvaju kult lazne institucije koja to nikada nije bila, koja je svoje ime gradila na ucenama, otimacini i tesnim vezama sa sudijskim organizacijama i mnogobrojnim filijalama!

cvrc milojka

pre 9 godina

"Duhovito." Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan. Ali i dalje nema odgovora. Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova. Tako da to pojasnjenje ne stoji. Probaj ponovo Misko :)(hours of love, 23. februar 2015 17:36)
Probaj ti da shvatiš da navijaš za fmp koji je kupio grb, dres i navijače nekada velikog kluba!!!

pera ložač

pre 9 godina

Sad kad krene proveravanje porekla imovine, Miško ima da stojiš mirno.
A i oni koji imaju trofeje koji su uzeti na strahovladi su gori od mege.
Misle da će strahovlada još da traje, mac malo.
što su osvojili, osvojili. A da je mega tretirala isto i druge ekipe ko Zvezdu sad bi bila u položaju za evrokup.Ali miško više zaradjuje kroz lašnu statistiku nego da Mega osvoji evrokup.
Toliko o postenju i kvalitetu.

Jedan od nas

pre 9 godina

A ko je ovaj lik? I kako se ono zove njegov klub? Jel' to onaj isti što je i prošle godine izgubio finale?
Pa ko gubi ima pravo da se ljuti!

Menadzeri i prave vrednosti ne idu zajedno

pre 9 godina

LJudima je ovo smesno, pretezno vidim Partizanovcima...

Ja bi ovo prokomentarisao kao ljubitelj kosarke koji navija i za oba vecita, naravno Partizan i Zvezdu i to samo u kosarci...

Moj komentar bi se odnosio na silne unistene karijere mladih kosarkasa cime je kumovao ovaj menadzer koji nam kroji reprezentaciju i nacionalni sport u kome smo poznati po dobrom sirom sveta.
Najbolje bi bilo da cuti... samo nam jos on treba posle svega sto je uradio.
Zasto ne prokomentarise skoro pa unistenu karijeru Nedovica posle njegovog briljantnog poteza da ga odvede u tim u kome nije igrao ni na treninzima?!

hours of love

pre 9 godina

Ne igrate vi protiv drugih sa strahom.
Setimo se da je Milojevic u poslednjoj cetvrtini partizana trazio DVA (2) time-out-a kada se utakmica lomila.
Daklebklasicno pustanje.
Retvituj ovo !

idea

pre 9 godina

A covic bi verovatno voleo da je fmp dosao do finala e onda bi fmp bas zapeo da pobedi zvezdu,mada fmp je i uzeo kup....ma sve je tako konfuzno...uglavno, kako god da se zove taj sto je uzeo kup,to ce im biti sve kao i uvek

Miša

pre 9 godina

Ne da nemaju trofeje, nego nemaju ni sudije, filijala trenere a ni ljude u ogranizaciji koji zažmure kad zatreba. Pa kako da Mega ne igra opušteno.

hours of love

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)

DRAGAN IZ GOTOVUSE NA KOSOVU

pre 9 godina

U pravu je Misko kada kaze da zvezda telekom nema trofeje jer svi znamo da je to zapravo prvi tim FMP koji je samo promenio naziv a sediste ostalo u Zelezniku.

Dare

pre 9 godina

Za one koji pokusavaju logicki da odgonentnu ovu prozivku, nemojte se truditi. Prozivka je glupa, ali ono sto je Covic izjavio je jos gluplje... Taj covek stvarno ne zna da cuti. Kada je osvojio kup 2013-e rekao je "svemu dodje kraj, ono sto smo trpeli 11 godina"... Godine 2013-e Partizan osvaja ABA ligu i titulu na kraju u seriji koja se zavrsila 3:1, a u toj seriji je najveca razlika bila +28 za Partizan... Covek jednostavno ne zna da cuti kada treba...

katenaco91

pre 9 godina

@partizan igokea jedan klub Hahahahaahhaha ma placi kompleksasu, vidis cak i ovaj Misko koji se "ne razume" u kosarku smatra da postoji i uvek je postojao samo jedan Partizan, ali tvoj klub sadasnji nesto ne ceni smrc smrc ali dobro, ti si veci poznavalac njega kme kme

Dzoni-1970-BG

pre 9 godina

A koliko trofeja ima FMP,ali ozbiljno pitam???Tu mislim i na vreme kada su se zvali ILR,REFLEX,FMP,a i sada kada se zovu CZTDIVAIDEA,koliko mu to trofeja izadje sve ukupno???

Her Zivota

pre 9 godina

Ne igrate vi protiv drugih sa strahom.
Setimo se da je Milojevic u poslednjoj cetvrtini partizana trazio DVA (2) time-out-a kada se utakmica lomila.
Daklebklasicno pustanje.
Retvituj ovo !
(hours of love, 23. februar 2015 17:52)


Bobinator iz Mege u CZT, Dangubic iz Mege u CZT, Vukoicic iz Mege u CZT, retvituj ovo .
Inace u pravu je, celih 0 puta ste bili prvaci drzave, 2 puta ABA lige i 7 kupova, to je ukupno 9, tako da nije pogresio ! Ne zna sto bi se ti i bilo koji drugi panter potresali zbog te cinjenice, koliko je toliko je sta da se radi, evo za godinu dana u sledecem kupu ce te imati priliku da dodjete do dvocifrenog broja trofeja !!

Insajder !

pre 9 godina

Bravo Misko ! Neka se zna ko je sa,a ko bez trofeja ! Sa kim se igra komotno,a prema kome imas postovanje ! Crvena zvezda u poslednjih 20 godina nije drugi tim Srbije,pre njih su Hemofarm i FMP,imaju trofeje koje vrede u svojim vitrinama !

Aleksandrovic

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Ima Zvezda, ali nema Zvezda Telekom. To je novi klub, skapirajte vec jednom.

idea

pre 9 godina

A covic bi verovatno voleo da je fmp dosao do finala e onda bi fmp bas zapeo da pobedi zvezdu,mada fmp je i uzeo kup....ma sve je tako konfuzno...uglavno, kako god da se zove taj sto je uzeo kup,to ce im biti sve kao i uvek

huhu

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 23. februar 2015 17:36)

U pravu si, (nisam proveravao ali ti verujem) nego covek je mislio na FMP.

Smejurija

pre 9 godina

Raznatovic lepo objasnio svima koji prate kosarku, jer oni koji se njom bave to znaju od samog pocetka.
Nema Zvezde, samo preimenovani FMP. Ime je lako promeniti, svako od nas moze da ga promeni u Nikola Tesla, niko ti to ne mzoe zabraniti, bas kao ni FMP-u.
E sad ko hoce da veruje u carobnjake, vile i vestice, ni to mu ne mozes zabraniti, ali ne mozes ni naterati druge da veruju u ono u sta samo ti verujes.

fekete

pre 9 godina

Vojvodina je 9 puta radila ovo sto je uradila Zvezda kako bi izbegli stecaj i gasenja kluba pa se u cetvrtak niko nije setio da prica kako to nije Vojvodina.
(sacha, 23. februar 2015 18:58)

Notorna laž. Pitaj ljude po Novom Sadu šta misle o ovoj Vojvodini, i to već godinama. Šta misliš zašto na utakmice ovog Frankenštajna po imenu "Vojvodina Srbijagas" dolaze samo mame, tate i zalutali? Samo što navijači Voše ipak imaju nešto dostojanstva za razliku od CZ-ovaca koji valjda i dalje bojkotuju ABA ligu, ko će ih znati.

kile

pre 9 godina

Vojvodina je 9 puta radila ovo sto je uradila Zvezda kako bi izbegli stecaj i gasenja kluba pa se u cetvrtak niko nije setio da prica kako to nije Vojvodina.
(sacha, 23. februar 2015 18:58)

Jaoooo molim te, pametnije je da cutis... Lupis i ostanes ziv! STRASNO!

Ninja

pre 9 godina

Odgovorio Misko gospodski i sa stilom. Znaju se prave vrednosti i ko je insitucija domace kosarke svih ovih sezona. Ko je sa izrazito niskim budzetom rusio sve velikane Evrope, prolazio u TOP 16, u 1/4 finale, ali i na F4. Neko ko je Slovencima i Hrvatima godinam mrsio konce. Megi zelim sto vise uspeha, skup nasih mladih i talentovanih igraca kojima se od srca divim. Takav klub zazluzuje respekt.

Ne postajes mocan klub tako sto bivseg kosarkaskog velikana na vestackim plucima (a kojeg ja izuzetno cenim) gurnes u ambis i od privatne tvorevine FMP osnujes novi, preuzimajuci ime, grb, boje, navijace i drzavna sredstva. Tako sto sa FMP-om ne mozes nista, a zatim bez problema finansiras tri kluba, od kojih je jedan evroligas. Tako sto navijace podmitis za saku pirinca da navijaju za klub za koji nisu igrali Simonovic, Slavnic i mnogi ini. E sad, to sto je njih sramota da priznaju da navijaju za novoformiranu kosarkasku tvorevinu, i dalje ne razumem. Ako nista, zasto nas za Miljenovica tuzi Zvezda, a ne FMP? Lako - zato sto je lazni FMP a.k.a Radnicki Invest sa ciljem da se zamazu oci lakovernicima. Zasto je umesto FMP-a u ABA-i zaigrala Zvezda? Zasto FMP nije ostao FMP nego je menjao naziv i zasto je jedan Simonovic potpisivao novi ugovor posle promene naziva kluba? Lako - dosao u novi klub.
Igrati protiv instant kluba i protiv tima koji su predvodili Kicanovic i Dalipagic - nije isto. Srbija - zemlja paradoksa.

ilic Lugano

pre 9 godina

Cestitam navijacima C.Z.B na osvojenom trofeju!!!I isto tako skidam kapu ovoj izjavi.Odavno se nisam ovako nasmejao!I samo da se zna, nista covek nije pogresno rekao ili slagao(kao neki sto umeju ,strumf sa naocarima).Cijenicno stanje 3 kupa.A ona druga Zvezda,e pa ona ima trofeja .Koliko neznam?jel navijam za Partizan.
I naravno pozdrav za druga Batka.

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Javi se covek ciji igraci nose roze lila dresove i ostade ziv, a domacin svuda po Srbiji!!? Prvo izgradi sportsku halu, ako si iz BG u BG, ako si iz nekog drugog grada onda tamo, kupi neke dresove koji pristoje ekipama, a kad govoris o Zvezdi onda ustani!! A, groblje u delirijumu!! Ali, gazimo ih opet za vikend pa nek oni i dalje "likuju"!!

kile

pre 9 godina

Meni je najbitnije da je Nole zvezdaš.....mogu da i zamislim kako se nerviraju Vujoševići, Ražnatovići i slični kad ga vide u crveno-belom dresu....
(Pinki, 23. februar 2015 21:00)

Aaaaa hahahahaaaa! Od svih komentara pantera ovaj je ubedljivo za zlatnu medalju! Shampion!

hahahahahahaha

pre 9 godina

Bravo Miško.Konačno da još neko saopšti pravo stanje stvari.Ne prave oni bez razloga DVD o osvojenom kupu.Treba veličati svaki trenutak u trogodišnjoj istoriji.Pretpostavljam da će Tegi ovu izjavu staviti u izjave nedelje.

Marko

pre 9 godina

Tebe Gazda tvoji igrači lažu, a ti im veruješ i plaćaš ih. Gde je motivacija protiv Solnoka koji Vas je isponižavao, protiv Levskog koji nikog drugog nije pobedio...

Zoki

pre 9 godina

Istina, pa ova Coviceva zvezda postoji tek par godina. Ko neveruje neka pogleda papire dostupni su za svakoga. Izgubice on ledja pa cemo onda videti sta zakon kaze.

титуле од пре Христа

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan. Ali i dalje nema odgovora. Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova. Tako da to pojasnjenje ne stoji. Probaj ponovo Misko :)
(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Добро, преварио се. Мислио је на савремену кошарку, а не на ону која се играла на шљаци и када није било ограничења за напад.

Bas sramota

pre 9 godina

(hours of love, 23. februar 2015 17:36) Jeste sine,to je istina ziva! Ali je problem u tome da se ta Zvezda ne takmici od 2011 do 2016!

Vozi Misko

pre 9 godina

Alo panteri pa vi u Yugi imate titula u periodu od 46-56.
O cemu vi to? Ej srednji vek.
Velika cetvorka je bila Partizan,Bosna,Cibona i Jugoplastika. Evropski prvaci.
Citajte nepismeni.

крцуново јато

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 23. februar 2015 17:51)

Пре подне идеш у школу, зар не? Боље уради домаћи за сутра.

cinjenice

pre 9 godina

(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Nije rec o tom klubu. Ovo je bivsi FMP. Promenio ime u CZ Beograd Diva ili kako vec, ali to Crvena zvezda nije. Tako da jeste Mega i vi prilicno slicni, maleni.

Saca

pre 9 godina

To nezadovoljstvo potice od skorih dana kada je Velickovic hteo da se vrati u Partizan, Covic je rekao Raznatovicu, ako hoces da prodas Marjanovica, Velickovic ne moze u Partizan, ako ode Marjanovic ide na klupu. Slicno je bilo i sa Dangubicem, ucena, samo u zvezdu. nece to jos dugo da traje.

Građanin sveta

pre 9 godina

"Duhovito."Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.Ali i dalje nema odgovora.Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.Tako da to pojasnjenje ne stoji.Probaj ponovo Misko :)
(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

To ima ona Zvezda koja je u blokadi. Ti dečko ne razumeš baš najbolje za koga navijaš.

cvrc milojka

pre 9 godina

"Duhovito." Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan. Ali i dalje nema odgovora. Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova. Tako da to pojasnjenje ne stoji. Probaj ponovo Misko :)(hours of love, 23. februar 2015 17:36)
Probaj ti da shvatiš da navijaš za fmp koji je kupio grb, dres i navijače nekada velikog kluba!!!

Svete

pre 9 godina

Kića


Levski je treći najtrofejniji klub u ABA ligi posle Partizana i Cibone i imaju više trofeja nego što ih zajedno imaju Crvena Zveda Telekom i Crvena Zvezda !!!

bambus

pre 9 godina

Glavni utisak i sustina Raznatoviceve izjave je da nije demantovao Coviceve opaske na fanaticne igre i zalaganja Mege jedino protivu Zvezde, uz naravno, one pateticne pokusaje duhovitosti da se po pitanju osvojenih trofeja u istu ravan stave Mega filijala i Zvezda, koja je inace najtrofejniji KK u bivsoj SFRJ i SRJ, pametnima dosta, a ostalo su grobari.

duh sa sekirom

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
@hours of love

tvoja zvezda nas je tragicno napustila avgusta 2011god. a Misko je mislio na FMP koji gura na laznu licnu kartu.

Andrej77

pre 9 godina

Hahaha.. Evo ja mnogo volim Zvezdu ali je Misko u pravu. Postovanje, da ne kazem strah, se stice godinama. I nema tu nista loše, izgradicemo to mi.. samo polako.

Pera

pre 9 godina

Sve će uraditi da sporta ne bude a panteri će gledati fmp1:fmp2 sl godine. I kad bude kasno shvatiće panteri da su izmanipulisani, prevareni i da nemaju ni para, ni igara.

Jedan od nas

pre 9 godina

A ko je ovaj lik? I kako se ono zove njegov klub? Jel' to onaj isti što je i prošle godine izgubio finale?
Pa ko gubi ima pravo da se ljuti!

Lionac

pre 9 godina

Neprimerena izjava, indirektno vredjanje svih simpatizera Zvezde. Utisak je opravdan da protiv Zvezde grizu ali opet na klupi su Partizanovi bivsi igraci. Meni ne smeta neka grizu. Drugo covek koji je usao u kosarku po sopstvenom priznanju slucajno i sad drzi vecinu igraca bolje da cuti. Nisi ti njihov menadzer zato sto ih volis samo si preprodavac. Niti stvaras igrace niti igraju za klub koji imaju navijace osim svojih porodica. Drazi mi je Metalac 100x A Covicu kakav god da je skini kapu zalizani.

nix

pre 9 godina

meni je samo zao navijace zvezde sto ne znaju da Bobi na pocetku sezone nije ni htio da predje kod njih jer je htio u NBA, ali posto se niko nije interesovao za njega onda je bilo po sistemu daj sta das. Takva je situacija i sa Dangubicem, ali vi i dalje zivite u iluziji.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Сви знамо зашто га оволико погађа истина, а сви знамо и зашто Звезда није освајала трофеје. Једно са другим у директној вези. Звезда соло контра тути. Али све ће то доћи на своје.
(Звездаш, 23. februar 2015 20:45)

Ja se iskreno nadam da ce 'doci sve na svoje'.Pa da konacno stave katanac na mutant klub.I da konacno vratite pare Srbiji 54+16+3+3 miliona eura.I da odgovorni konacno odgovaraju pravdi,to mislim i na celnike F.K.P.Sto se tice kosarke vi ste klasicni primer lopovluka,pomoci politicara i varanja,ako bude pravde samo katanac pomaze.

moca

pre 9 godina

Nekada Delije sada Panteri, pominju bivšu Jugu,kao ko je gde bio. Da se malo podsetimo samo evropski trofeji Partizana : 1 Evroliga i 3 Evropska Kupa Radivoja Koraca. Igrači iz KK Partizana : Kicanovic, Dalipagic, Djordjevic, Divac, Paspalj, Danilovic, Grbović, Rebrača...Treneri iz Partizana : Ivković, Obradović, Vujošević...

Realni Batko

pre 9 godina

Miško objasnio, ovo nije utisak nedelje nego utisak poslednjih 16 godina,koliko čekamo titulu. Jesam često nerealan i neodmeren sa izjavama ali ovo je gola istina.

mik

pre 9 godina

I Levski nema puno trofeja pa je jedinu pobedu ostvario protiv "silno motivisane " Mege.Zamena teza. Niko ovde ne priča o trofejima već o tome da se protiv pojedinih ekipa glavni igrači odmaraju,a protiv drugih igraju preko 35 minuta. Ali dobro,svima je poznato da su Miško i Miloje stari grobari i da je Miloje već viđen na klupi Partizana. Trude se ljudi da pomognu,ali ne polazi im za rukom,Zvezda šiša sve redom.

Haralampije

pre 9 godina

Reče vlasnik kluba bez rezultata, tradicije, stalne adrese i publike, koji se seljaka, i postojaće sve dok gazda bude imao para da finansira svoj hobi i drži na stendbaju igrače koje ne uspeva još nikom da uvali, i onda će nestati tako da ih se posle malo ko još seća, kao nekad Borovica, BFC,Beobanka, Profikolor... Onda se na to kao zunzare prikače isfrustrirani navijači nekad velikog, a sad samo kluba pred raspadom, koji na evropskoj mapi polako postaje ono što su sad već nekadašnje veličine, AEK, Beneton, Huventud, Bolonja, Cibona...
Histerično pritiskaju tipke podrške ti ojađeni navijači, oni kojih pre neki dan nigde nije bilo na ovim forumima,koji će opet nestati u nedelju veče, i još mnogo puta do kraja ove sezone, i u mnogim narednim sezonama... krijući svoju patnju zbog još jednog poraza od protivnika koji dominira i postaje novi košarkaški gazda na ovim prostorima, u ovim vremenima. I jeste, to nije ona Crvena ZveZda, kradeni i ponižavani gubitnik iz onih ružnih vremena, već ova Crvena Zvezda, koja je i FMP (pa šta??jel vi imate neki problem sa tim??) koja uz isto ime, grb, slavnu tradiciju i armiju navijača, je sad klub, koji sa mnogo jačom materijalnom bazom i infrastrukturom kreće u svoj pohod na Evropu. Neko ispada iz te evropske košarkaške elite, a neko ulazi na velika vrata. Neki partizani, zanesenjaci, se još nadaju da se istorija ponavlja, ali neće, sad su druga vremena, i trenutak je da shvate da je njihovo prošlo.

CRYmegaBABY

pre 9 godina

Ma pricaj ti Raznatovicu sta hoces mi vas pocepasmo sinodc i preksinoc i jedne i druge pa sad ako hocete mozete zajedno od muke da prsnete.

Lio

pre 9 godina

Moj stari ima 59 godina i veliki je partizanovac i covek kaze da je Zvezda bila jaca od Partizana, u onoj Jugoslaviji u vreme kad si imao 4-5 jakih ekipa(jugoplastika, cibona, bosna...) gde je bilo tesko izboriti se za prvo mesto...a ne ko partizan, koji je ovom domnacijom zadnijih godina guran od drzave da stigne zvezdu po trofejima(kosarci i fudbalu).

jer sam u mogucnosti

pre 9 godina

Neki partizani, zanesenjaci, se još nadaju da se istorija ponavlja, ali neće, sad su druga vremena, i trenutak je da shvate da je njihovo prošlo.

Ali vase jos nije doslo!

Novica

pre 9 godina

Pa slepac vidi i jasno mu je da se Mega "napali" na Crvenu Zvezdu a protiv Partizana igraju kao strine!
Pa mogu se pregledati snimci utakmica pa da se vidi razlika u igri Mege u utakmicama sa Partizanom i Crvenom Zvezdom!

Illmatic '94

pre 9 godina

Па погледајте колико је Партизан имао титула 2000. године. И сад Звезду гура држава,а Партизан се захваљујући истој наосвајао. Ова изјава Ражнатовића показује да је Човић у праву.

Her Zivota

pre 9 godina

Auuu brr panteri pa zar sve mora da vam se crta....
Crvena Zvezda ima 15 titula prvaka drzave, 0 aba liga,5 kupova, 1 evrokup.....
Crvena ZvezdA Telekom ima 0 titula,2 aba lige,7 kupova,0 evropskih trofeja.....
Kako vas nije sramota da kradete trofeje fmpu i pripisujete ih sebi??? Ali s obzirom da ste u nedostatku kluba poceli da navijate za FMP a od toga nema vece sramote... I mozete da penite do sutra ako vam je tako lakse da prihvatite vasu izdaju crvene zvezde, a to je da Partizan nije hrvataki klub i nije osnovan u Zagrebu, a sa druge strane ste vi svakako izdali CZ i priklonili se fmpu da je kazem CZTu ......

Serdjo

pre 9 godina

KKCZ jedan klub,KKCZT...drugi klub...i gotovo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gremlin, 23. februar 2015 18:12)

Bitno je da Vas razbijamo, sa sve zalizanim koji će da pukne od muke.

Colbert

pre 9 godina

I Zvezda i FMP imaju trofeje, Mega koliko znam nema trofeja. Potpuno je legitimno da se prozivaju igraci Mege zbog laganih poraza od Partizana, jer tada igraju bez energije i otaljavaju posao. To je svakome realnom posmatracu jasno. Da bi nekoga mogao da prozivas kako nema dosta trofeja prvo treba da osvojis bar jedan.

dead ball

pre 9 godina

Duhovito, vesto izbegnut odgovor na pitanje. Do duse, jos jedna potvrda da je Mega Partizanova filijala. Sve dok je tako, Mega ce biti smejurija sa kojom ce se svako sprdati kako hoce. A vi budite duhoviti i dalje, ako vam to koliko toliko pomaze, mozda ublazava onaj poraz od prekjuce, i ostale koji slede.

ACHTUNG DICHTUNG

pre 9 godina

Kaže čovek, koji je zbog ličnih interesa, od reprezentacije napravio SHOWROOM za prodaju igrača.
Posrećilo se sa Sašom Đorđevićem, hvala Bogu, ali pre toga...
I to što je dva puta izgubio finale od Zvezda mora da ima uticaja na ovu izjavu, boli boli.
A Vrbica, 'čuvar' Pavlovića, gde je protiv Zvezde?

Fark

pre 9 godina

Navijaci Partizana ne bi trebalo da se izjednacavaju sa Miskom i navijaci Zvezde nikako ne bi trebalo da se izjednacavaju sa moralnom gromadom Covicem... I jedan i drugi gledaju samo svoje interese, Misko za licno bogatstvo, Covic za licno bogatstvo i uticaj u politici.

Vuk

pre 9 godina

@ (Batko, 23. februar 2015 22:05)

Evo da ne pricamo o medjunarodnim takmicenjima, jer ces upasti u fras, aj priznaj koliko Zvezdinih domacih titula pamtis u kosarci. Mene nesto stegne oko srca kada vidim kako se usiljeno koprcas na kosarkaskim temama. Sad kad muka krene da muca, "glup si" itd. :D

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

Sada je valjda svima jasno da su ovi megini na celu sa trenerom, menadzerom, igracima partizanovi puleni!
(tabularaza, 23. februar 2015 17:37)

Pa posteno su dobili zvezdine pulene u cetvrtini finala!
..sta je problem?

carlito brigante

pre 9 godina

Gospodin Ražnatović je ishitreno i emotivno reagovao na provokaciju twitter korisnika koji se predstavlja kao PartizansSon koji je Ražnatovića prozvao da ne reaguje iako ga Čović vređa. Ovakvom izjavom je verovatno zadovoljio svoju sujetu. Oduševljenje partizanovih navijača Miškovom izjavom će verovatno dodatno zadovoljiti njegovu sujetu. Kada prvi osećaj zadovoljene sujete prođe ostaće zauvek da je vlasnik KK Mega Leks uvredio ne Čovića nego KK Crvena Zvezda i sve njegove navijače. Racionalan i profesionalan biznismen, kakav je do sada bio Ražnatović, ne meša emocije i posao. Ovog puta je napravio pre svega poslovnu grešku za svoju reputaciju i ambiciju da bude nezavisan i nepristrasan faktor u košarkaškom sportu i biznisu. Ovo je ozbiljan i dugoročan problem koji Ražnatović može da ima.

Vlado

pre 9 godina

Ako je Mega u straznjici Partizana, ima i kome biti, najtrofejnijem srpskom klubu i bivsem prvaku Evrope. Pa nece vajda biti tamo nekim panterima iz Zeleznika cija istorija seze u daleku 2011 godinu.

Milan

pre 9 godina

Najjaci kosarkaski menadzer u Srbiji.Njegove igrace gleda dve trecine Srba koji navijaju za Crvenu Zvezdu.Ja sam ga ionako uvek smatrao zlom Srpske kosarke, ali druga stvar mi je ovde upecatljivija:Na ovu vest se kao po komandi javlja tusta i tma Franjevaca i Kolindasa, zabranjenih i dozvoljenih, dervisa i amisa znackotraza i Zagoraca, Jugoslovena i slinojedaca. Do juce sve najgore o zalizanom a sada ih ujedinjuje mrznja.Kakva mrznja prema instituiciji srpskog sporta, prema jedinom neokaljanom srpskom sportskom brendu Crvenoj zvezdi.

juznjak

pre 9 godina

ti trofeji ,sto osnovci dole pominju,
su zamrznuti zajedno sa klubom.
coviceva zveda ili fmp imaju jedan kup i jedan vatrogasni kup,prosle godine.
..i da imaju rekord u El 0-19.

ne mesajte babe i zabe!!!!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

I tako od najomrazenijeg menadzera za koga su mislili da je u sukobu s daviteljem i njihovom Igokeom partizan,Misko postade jos jedan idol grobaro-igokejaca...sta reci nego-LICEMERI:)))

glomazno

pre 9 godina

Coviceva aluzija je da Mega samo protiv Zvezde igra angazovano,a protiv Partizana sa pola gasa i odgovor ovog tipa je zato sto Zvezda nema trofeja, sto znaci da protiv "boljih" od sebe se ni ne trude, dok se protiv "istih ili losijih" polome da pobede. To bas tako ide, kako da ne. Pa ja ne mogu da razumem, kao se ljudi posle ovakvih izjava pogledaju u ogledalo? S druge strane, ja ne znam sto vam toliko smeta Covic u sportskom smislu? Njegov politicki angazman je potpuna druga stvar, ali u sportskom smislu je 100% na mestu. Dok on nije dosao, nasa kosarka je bila mrtva, Partizan je poslednjih 20 godina bio prvak, bez poraza. Rukovodstvo i igraci su se ponasali kao da su bogom dani, niko nije ni smeo da pomisli da ih dobije. Sad kad imamo dva kluba, prilblizne snage to je problem. Ovo samo moze da bude pozitivno za reprezentaciju i za razvoj srpske kosarke generalno. Na kraju, ne slusajte toliko debelog, svi njegovi zivotni i sportski uspesi, vezani su iskljucivo za Partizan i to poslednjih 15 godina, bas u periodu kada je zemlja imala samo jedan klub i naravno da on nece prihvatiti nikakvu konkurenciju kao nesto pozitivno.

ninja

pre 9 godina

Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Zvezda ima i to niko ne spori. Ali ovo nije ta Zvezda.

Nikola

pre 9 godina

Samo Tegeltija iznosi istinu koju drugi zaobilaze. Zvezda je FMP koji je u vlasnistvu Nebojse Covica. Zasto je ovo postalo malo poznato? Hleba i igara...

srkiboy82

pre 9 godina

Vešto izbegnut odgovor. Valjda sve ekipe imaju veću želju i motiv da pobede višegodišnjeg šampiona, kako bi se dokazali. Ili se možda varam? Po ovome ispada da ekipa Mega Leksa igra na "život i smrt" protiv ekipa koje nisu šampioni godinama, a sa šampionskim ekipama bez motiva i želje, tako reći rekreativno. Loš odgovor "Miško", probaj opet.

zoran

pre 9 godina

Molba za sve navijace Zvezde da odu na sajlt Aba lige pa neka otvore klub C.Zvezda onda statistika i recimo godina 2010 ako se nevaram bice prazno niste ucestvovali a onda otvorite tabelu za tu godinu i pojavice se neka zvezda na dnu tabele? Ko je igrao a ko nije? Ako pogledate jos koju godinu videcete da ste. igrali i imedju sebe. Hvala

Koma

pre 9 godina

Ovo bi mozda i bilo smesno da sumnje nisu opravdane ili da je izjavio neki poznati navijac Mege (ali ga nemaju) a ne covek na takvoj funkciji. A ovom replikom Raznatovic je potvrdio animozitet prema Zvezdi, timu protiv koga imaju skor 3:16.
Tako da nismo isti, morate da nas dobijete malo cesce od svake sedme utakmice i da uzmete neki trofej ili bar Evropu da zaigrate. Ali to necete nikad sa ovom statistickom igrom i berzanskom politikom kluba.

crni_redstar

pre 9 godina

u megi jedino miljenovic vredi,sto se tice jokica,od srca bih voleo da ode u partizan,cedevitu,zadar,cibonu ili neki drugi hrvatski klub.

Svevidećeoko

pre 9 godina

Crvena zvezda nema trofeja kao Partizan, ali porediti istoriju Mege sa istorijom Zvezde je zaista degutantno. Klub za koji navija više od pola Srbije i klub za koji navijaju roditelji igrača...Ovakve izjave gosn Miška govore da je čovek iz nekog razloga previše nervozan i da polako gubi kontrolu. Bankrotirali su i propali mnogo veći bogataši i biznismeni od njega. Po meni pitanje je samo vremena kada će Miško biti priveden da policiji pojasni neke poslovne detalje.Ima materijala i za druge, ali ja govorim konkretno o njemu. Samo bih dodao da ti drugi nisu samo Čović kada se govori o košarci.

Boom!

pre 9 godina

Grobarčići,bitno je da ste izgubili.A koliko znam FMP postoji i dalje,tako da CRVENA ZVEZDA postoji i postojaće a vi puknite.
(partizan-igokea, 23. februar 2015 18:59)

Aktuelni FMP je Radnicki Invest, osnovan u Novom Sadu jos sedamdesetih godina. Aktuelna Zvezda je istinski FMP.

E sad, zasto je vas poglavica stavio sapu na klub iz NS-a i uticao na premestaj u Beograd i potonje menjanje imena u FMP, mozes i sam da naslutis. Mogao je Radnicki ostati Radnicki, a FMP FMP. ALi nije hteo, jer tada nema navijaca i podrske drzave.

Ali sta ocekivati od prebeglog novopecenog pantera? Em ne poznajete elementarne stvari iz skorije kosarkaske istorije, em istinu prikrivate lazima, em manipulisete. Vama je Covic rekao da ima tri kluba, ali vi cutite i pravite se ludi. Bravo! Zasto vas je sramota toga?

pera ložač

pre 9 godina

Sad kad krene proveravanje porekla imovine, Miško ima da stojiš mirno.
A i oni koji imaju trofeje koji su uzeti na strahovladi su gori od mege.
Misle da će strahovlada još da traje, mac malo.
što su osvojili, osvojili. A da je mega tretirala isto i druge ekipe ko Zvezdu sad bi bila u položaju za evrokup.Ali miško više zaradjuje kroz lašnu statistiku nego da Mega osvoji evrokup.
Toliko o postenju i kvalitetu.

Marko

pre 9 godina

Ovi komentari samo pokazuju stepen ostrascenosti pojedinih navijaca Crvene zvezda. Prvo, u ovom odgovoru nema nista uvredljivo za navijace Crvene zvezde, ovo je samo odgovor na manipulacije Nebojse Covica, cak potpuno ide na ruku svih navijaca Crvene zvezde, jer FMP nikada ne moze biti Crvena zvezda, pa makar i pozajmljivao ime od nje 100 godina.

Misko Veseljak

pre 9 godina

Pa gde je logika da gines protiv “istih kao sto si ti”, valjda gines protiv najvecih. Ili ako je vec tako zasto niste ovako igrali i protiv Solnoka, MZT ......

Jezurka Jezic

pre 9 godina

Matematika izgleda Raznatovicu nije jaca strana. 12 titula u staroj Jugoslaviji, koja je bila najjaca liga u Evropi, su vise od 0 titula.

kica

pre 9 godina

Miško rekao kratko i jasno, MEGA = FMP ( Crvena Zvezda Telekom ), klubovi iz predgradja sa malo trofeja. Jedini trofejni klubovi u Srbiji su KK Partizan i Crvena Zvezda ( trenutno zamrznuta ).

Menadzeri i prave vrednosti ne idu zajedno

pre 9 godina

LJudima je ovo smesno, pretezno vidim Partizanovcima...

Ja bi ovo prokomentarisao kao ljubitelj kosarke koji navija i za oba vecita, naravno Partizan i Zvezdu i to samo u kosarci...

Moj komentar bi se odnosio na silne unistene karijere mladih kosarkasa cime je kumovao ovaj menadzer koji nam kroji reprezentaciju i nacionalni sport u kome smo poznati po dobrom sirom sveta.
Najbolje bi bilo da cuti... samo nam jos on treba posle svega sto je uradio.
Zasto ne prokomentarise skoro pa unistenu karijeru Nedovica posle njegovog briljantnog poteza da ga odvede u tim u kome nije igrao ni na treninzima?!

jer tako smo u mogućnosti

pre 9 godina

Do danas ste svi u glas pljuvali po Misku, a sada vam je idol. Kada Zvezda dozivi neuspeh onda smo Zvezda, kada pobedimo onda smo FMP. Odlucite se vise.
(sacha, 23. februar 2015 18:57)

upravo tako. kad gubite onda ste CZ, kad dobijate onda ste FMP, ili u najboljem slučaju CZT. kao što FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove, tako ni nama niko ne može da zabrani kako ćemo, i kada, taj FMP da zovemo.

Milan

pre 9 godina

Raznatovic zvanicno nema nikakve veze sa Megom. Povukao se sa svoje funkcije jer je po propisima zabranjeno menadzerima da budu u rukovodstvima klubova. Zasto se on osetio prozvanim, kada on nema nikakve veze sa Megom, ili mozda ipak ima, sto je po propisima kaznjivo.
Ja bih voleo da mi se ovo razjasni.
A zasto? Zato sto je Raznatovic menadzer, a interesi menadzera su uvek u koliziji sa interesima reprezentacije koja je iznad svakog kluba. Ili mozda nije, gospodo navijaci? Osvrnite se na fudbal, i nemojte da ste naivni i mislite da je u kosarci drugacije.
I jos jedno, reci Zvezdi da nista zivo nije osvojila, je nizak udarac. Niske udarce zadaju samo prljavi igraci. Kome se svidjaju prljavi igraci, njihov problem.
Pozdrav svima!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Ej, i ti ga pretera. A Kup Šljake koji se igrao u vreme Informbiroa?
(Dik Tu Kava, 23. februar 2015 17:33)

Pa matori, to je zvezda osvajala, a ne fmp.

din

pre 9 godina

@ teška istina

jel moguće da ti stvarno veruješ u to što si napisao? u današnje vreme kad na internetu postoje podaci o tome što tvrdiš? Zvezda u staroj jugi dominirala?

Miša

pre 9 godina

Ne da nemaju trofeje, nego nemaju ni sudije, filijala trenere a ni ljude u ogranizaciji koji zažmure kad zatreba. Pa kako da Mega ne igra opušteno.

Vozi Misko

pre 9 godina

Covicu ne daj se,ne daj im Zvezdu. Oni ,mucenici neka se prave da navijaju za zvezdu.
Joooooj sto mi lepooooooo...
Ziveo Misko ti nama sto god.

sacha

pre 9 godina

Do danas ste svi u glas pljuvali po Misku, a sada vam je idol. Kada Zvezda dozivi neuspeh onda smo Zvezda, kada pobedimo onda smo FMP. Odlucite se vise.

Alexa

pre 9 godina

To sto je covek rekao je apsolutna istina. Zna se ko u kontinuitetu ima uspehe I trofeje ali bi neko hteo da bude pteko noci egal sa istinskom institucijom zvanom Partizan. Na srecu postoje ljudi koji umeju u svakom trenutku da sagledaju Partizan kroz uspehe. A Zvezdu? Jednako tako kroz uspehe I trofeje ali umesto trofeja promaja u vitrinama ali ih Vucko pomaze kao da su oni Partizan a odnos prema Partizanu kao da je Zvezda.

Vladimir

pre 9 godina

Ти што си куму правио списак за репрезентацију, да би продао своје антиталенте, си последњи који треба да прича о кошарци.

имаш 10 година, зар не?

pre 9 godina

Kakva mrznja prema instituiciji srpskog sporta, prema jedinom neokaljanom srpskom sportskom brendu Crvenoj zvezdi.
(Milan, 23. februar 2015 19:04)

Оснивач Голог отока и Црвене звезде је Крцун. И ти причаш да ли је неко или нешто укаљано?

partizan-igokea

pre 9 godina

Grobarčići,bitno je da ste izgubili.A koliko znam FMP postoji i dalje,tako da CRVENA ZVEZDA postoji i postojaće a vi puknite.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Glavni utisak i sustina Raznatoviceve izjave je da nije demantovao Coviceve opaske na fanaticne igre i zalaganja Mege jedino protivu Zvezde, uz naravno, one pateticne pokusaje duhovitosti da se po pitanju osvojenih trofeja u istu ravan stave Mega filijala i Zvezda, koja je inace najtrofejniji KK u bivsoj SFRJ i SRJ, pametnima dosta, a ostalo su grobari.
(bambus, 23. februar 2015 19:20)


Tvoj nick name govori sve o tebi,ako ste 'vi' najtrofejniji klub u SFRJ i SRJ.Svaka dalja prica je nebitna,popij terapiju i sutra u skolu.

Rento Beshribt

pre 9 godina

Ahahaha to Miško majstore.Objasni im kako su smešan klub bez istorije.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Luke Babbitt gravedigger, 23. februar 2015 17:40)

Jasno je ko dan, klub bez istorije je Partizan!

teska istina

pre 9 godina

u vreme kada je kosarka bila ozbiljna i kada je je bila stara juga zvezda je bila pojam kosarke, ovo u zadnjoj deceniji i poceci unistavanje srpske kosarke nije ni za kakavu pohvalu ili neko poredjenje jer gospodin danilovic i njemu slicni racunajuci i politicare gde nije bilo mesta za biko kakav napredak ili ne daj boze da neki drugi tim pobedi, sva sreca pa je postojao jedan covic sa fmp om pa je spasio i ponovo digao sa dna kosarku u srbiji, ovo sa zvezdom, hvala mu na povratku zvezde tamo gde joj je mesto!!

Slobodan

pre 9 godina

Dovoljno je procitati sve vesti i shvatiti ove ujdurme :-) ... Misko je trazio kup i nije dobio a Covic ugovor sa Bobijem pa da uzme lovu na njemu od Barse pa nije dobio ni on ... I sad je ovo :-) a za "Dulove narikace" ... Zvezda je zamrznuta zbog dugova ok !!! ali ugovorom koji su potpisali izmedju ostalog i navijaci SDCZ ... KKCZ je dala grb, ime i navijace novoj Zvezdi a FMP ekipu i to na 5 godina ! Zvezda nije nestala a nestace dug ... Trofeji pripadaju izvornoj Zvezdi ... Sve ce se vratiti iduce godine ali ..... nestace iz imena KK Partizan-Igokea ime Partizan i ostacete ekipa Mileta Dodika ... Zivi bili pa videli !

Aca

pre 9 godina

Koji smešan odgovor.
Protiv Zvezde se osećamo komotno, oni su kao i mi, skoro da i nemaju trofeja.
Znači, bar u Kupu su trebali da igraju opušteno.

...u paranoja glavama

pre 9 godina

Javi se covek ciji igraci nose roze lila dresove i ostade ziv, a domacin svuda po Srbiji!!? Prvo izgradi sportsku halu, ako si iz BG u BG, ako si iz nekog drugog grada onda tamo, kupi neke dresove koji pristoje ekipama, a kad govoris o Zvezdi onda ustani!! A, groblje u delirijumu!! Ali, gazimo ih opet za vikend pa nek oni i dalje "likuju"!!
(SASA FRANKFURT, 23. februar 2015 18:08)

Roze dresovi, a? To je sve što si smislio? Pa vidiš kako je Čovke prošao kad je laprdao bezveze, što ne učiš na greškama vaše legende?

veliki strumf

pre 9 godina

Misko je ovim priznao da Mega zaista igra borbenp protiv Zvezde, a da neke druge (citaj: Partizan) pustaju! E pa, milo mi je sto smo bas protiv takve Mege uzeli zadnja 2 kupa!

sasa

pre 9 godina

Megu i Zvezdu od slicnosti deli tacno 15 titula, 8 kupova, Evrokup, 400 000 fanova na zvanicnim FB stranicama i hiljade navijaca na utakmicama.
Inace ja sam mislio da se sa vise zara igra protiv kluba koji je dugogodisnji uzastopni sampion ali Misko je ovom izjavom objasnio zasto to nije tako i ciji navijaci su i on i Milojevic.

i-sti-na

pre 9 godina

Svojim odgovorom je samo potvrdio da je sve tacno!

To i ptice znaju, a ne vide samo oni koji to ne zele, koji zele da sacuvaju kult lazne institucije koja to nikada nije bila, koja je svoje ime gradila na ucenama, otimacini i tesnim vezama sa sudijskim organizacijama i mnogobrojnim filijalama!

Slobodan

pre 9 godina

Dovoljno je procitati sve vesti i shvatiti ove ujdurme :-) ... Misko je trazio kup i nije dobio a Covic ugovor sa Bobijem pa da uzme lovu na njemu pa nije dobio ni on ... I sad je ovo :-) a za "Dulove narikace" ... Zvezda je zamrznuta zbog dugova ali ugovorom koji su potpisali izmedju ostalog i navijaci SDCZ ... KKCZ je dala grb, ime i navijace novoj Zvezdi a FMP ekipu i to na 5 godina ! Zvezda nije nestala a nestace dug ... Sve ce se vratiti iduce godine ali nestace iz imena KK Partizan-Igokea Partizan i ostacete ekipa Mileta Dodika ... Zivi bili pa videli !

gigo

pre 9 godina

Uzalud borba igraca Mege, kada imaju vasku od covjeka u ekipi a to je keselj, koji je odigrao sramnu partiju na stetu kluba koji ga hrani, Milojevicu dobro razmisli koliko ce ti ovaj igrati u buduce!

Danica

pre 9 godina

Kojih 12 titula u staroj Jugoslaviji pa zadnju ste osvojili 30 godina tacno pre raspada SFRJ a onih 10 ne bi trebalo ni da spominjete samo se brukate, iz perioda dok se kosarka igrala na zemlji i na otvorenom i dok je postojalo nekoliko klubova. Sta vas vredja lepo vam je covek rekao da igraci Mege nemaju nikakav strah kad igraju s vama, a sto bi ga i imali. Trebace vam decenije da budete Partizanu do kolena!

Kimi

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem koliko Partizana na jednom mestu.Nekad je odnos navijaca bio 70%-30% u korist CZV izgleda da se to promenilo.Ja koliko znam CZV ima 15.titula i 8.kupova.A Mega Lex?Mega Vizura?Kako se zovu?Koje su im boje dresovi?Nek ne menja ime klubu svake godine mozda i oni nesto osvoje i steknu neku reputaciju i navijace.Covic je samo rekao istinu a to se da primetiti i na TV-u.Mada ne treba polemisati sa gosn.Raznatovicem njemu nije do istorije,tradicije i navijaca.Covek je klasican menadzer od toga zivi i ja to postujem,i naravno da bi cena igracima Mega Lexa skocila da su uzeli kup,tako da...Sve je jasno.

Cesc Fabregas

pre 9 godina

Misko, Zvezda ti je bila san, ali nisi bio dovoljno dobar da obuces njen dres. Vredno si ucio i to nije moglo zajedno. Sada, kao menadzer radi svoj posao i nemoj da pametujes k'o Davitelj!

hours of love

pre 9 godina

Ne igrate vi protiv drugih sa strahom.
Setimo se da je Milojevic u poslednjoj cetvrtini partizana trazio DVA (2) time-out-a kada se utakmica lomila.
Daklebklasicno pustanje.
Retvituj ovo !

Slobodan

pre 9 godina

Raznjatovic BIVSI prvi covek Mege ... Grobari pitaju sta je Covic u Zvezdi ... Zvezdasi pitaju gde je Danilovic ? Fale Dulo pocasni presednik Mile i Terzic :-)) a mi se sretni provociramo :-))

sacha

pre 9 godina

Vojvodina je 9 puta radila ovo sto je uradila Zvezda kako bi izbegli stecaj i gasenja kluba pa se u cetvrtak niko nije setio da prica kako to nije Vojvodina.

zvezdas

pre 9 godina

xexexe. Zato ce i Mega uvek biti mali klub. A ovo sto je on rekao da Zvezda nema trofeje laze samog sebe i Duleta i takve kao njih kojima je veci uspeh neuspeh Zvezde nego uspeh svog kluba.

ha

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 23. februar 2015 17:36)


Druze, FMP ima svega par titula, tako da stoji da nije osvojio skoro nista. CZV, po mom secanju nije skoro nikad igrala sa Megom.

Палермо је град у Италији

pre 9 godina

(Kimi, 23. februar 2015 21:09)

Ниси једини који је помињао боју дресова. Какве везе то има? Фудбалски клуб Палермо има исто розе дресове па им се нико не подсмева. То раде они који су побегли из села али није село из њих.

Demokratski rob

pre 9 godina

Čovek priznao da je Čović u pravu i da govori istinu. a protiv Cedevite sa kojima ste isti i po trofejima i po navijačim (20-30 rodjaka) ponizili ste se sa -26 kao domaćin (ko zna gde). A igrači koje plaća su ga slagali, jer su se ponizili više puta ove godine.

Srle

pre 9 godina

Zvezda je osvojila 15 titula, 8 puta kup i jedan evropski trofej. Mega nula titula ali kad bi se gledalo koliko su u guzici kk partizana trebali bi da osvoje sve trofeje.

slobinator

pre 9 godina

drž'te čoveka.uvuče se ceo duletu.ne vire više ni pertle.kako će ga izvući? da i još nešto.zvezda ima 15 titula šampiona,8 kupova,jedan kup kupova,2 finala kupa koraća (evropskog),a šta je to osvojila mega?

CHOX

pre 9 godina

Dosta je tipkanja po tastaturi , vracajte se opet u rupe iz kojih sporadicno izlazite kad treba da se likuje nad nekim Zvezdinim porazom ili recimo ovim sad kad neko pokusava da bude inreresantan, Zvezda za par dana igra sa Realom u Madridu pa eto mozda opet razloga da se izadje iz rupa i nesto napise , samo vam je to i ostalo

aco slino bankomat

pre 9 godina

Jednostavno covek zna ko je institucija a i njegovi igraci.Ima svoj klub,svoje igrace,placa svojim parama nije na bankomatu i bas ga briga sta neki misle o njegovom klubu i boji dresova.Gospodin covek...

Pinki

pre 9 godina

Meni je najbitnije da je Nole zvezdaš.....mogu da i zamislim kako se nerviraju Vujoševići, Ražnatovići i slični kad ga vide u crveno-belom dresu....

A

pre 9 godina

Tako je Misko..Zvezde nije bilo 20 godina nigde..Sad se primili ...Za to vreme Partizan pravio cudo po Evropi..Zvezda u kosarci opet nula od 2016...Jer kosarka je za Partizan...

baki 1

pre 9 godina

Velika polemika se vodi, ali mislim da mnogi u svom navijačkom naboju mešaju činjenice.
Kao prvo, mislim da je potpuno bezveze da Čović komentariše izjave igrača Mege koje su korektne, malo priče o sportskoj sreći itd. Apsolutno "dežurne" izjave.
A onda dolazimo do navijačke zaslepljenosti. Naime, igrači Mege ne igraju ovako ili onako protiv vitrina u Humskoj, Malom Kalemegdanu ili Železniku, nego protiv svojih sportskih rivala, prijatelja a negde i bivših saigrača. I sada mi odgovorite koje trofeje ima Mitrović, Blažič, Lazić, Tejić, Jović, Kalinić, a i njihovi bivši saigrači Marjanović i Dangubić?
Ne igraju ni protiv Moke i Kaponje, Ilića i Trifunovića, Šapera i Nebojše Popovića, kako jedni gledaju ili protiv Pavićevića i Bulatovića, Jorovića i Rašića, Teodosića i Ercega, kako gledaju drugi.

cukce

pre 9 godina

Odlicna izjava, narocito se odnosi na utakmicu sa Solonokom, gde je Solonok razbio Megu, ipak je Solonok velikan evropske kosarke i tu se nisu igraci osecali komotno! Tek ce da bude branje usiju igraca Mege!

hours of love

pre 9 godina

Bobinator iz Mege u CZT, Dangubic iz Mege u CZT, Vukoicic iz Mege u CZT, retvituj ovo .
Inace u pravu je, celih 0 puta ste bili prvaci drzave, 2 puta ABA lige i 7 kupova, to je ukupno 9, tako da nije pogresio ! Ne zna sto bi se ti i bilo koji drugi panter potresali zbog te cinjenice, koliko je toliko je sta da se radi, evo za godinu dana u sledecem kupu ce te imati priliku da dodjete do dvocifrenog broja trofeja !!
(Her Zivota, 23. februar 2015 18:11)

Sve i da jesmo FMP to je opet 9 trofeja vise od mege :)
Miskoooo retvituj i ovoooooo :D

rajk

pre 9 godina

Ne zna se da li je smesnija izjava Covica ili Raznatovica. Prvo komentar borbenosti igraca Mege je smehotresan, pa momci igraju finale kupa drzave i ocekivano je da izginu na terenu. Druga izjava da je Mega skoro kao i nova Zvezda bez trofeja je tek humor. Nova Zvezda odnosno nekadasnji FMP je osvojio dve ABA lige i tri kupa Srbije plus 3 kupa nove Zvezde to je 6 kupova Srbije i on stavlja u ravan Megu bez ijednog trofeja i sa takvom novom Zvezdom.

John Terry

pre 9 godina

Ovo je najobicnije prepucavanje, Covic je dao malicioznu izjavu pa je ovaj samo uzvratio. U svakom slucaju, nikome ovo ne ide na cast, ne znam sto to rade.

Kimi

pre 9 godina

Pa partizani treba da znaju da uz svu njihovu "dominaciju" kako oni vole da kazu imaju samo sest titula vise od nas.Sto znaci da su novokomponovani,zna se ko je i gde bio u staroj Jugi.A da ne govorim o fudbalu.Tu tek imaju kompleks.

SASA

pre 9 godina

Ovaj Raznatovic zivi u zemlji snova, ali sta da se radi..Pa i slepom je jasno da mega protiv Partizana, i mega protiv ZveDze su dva razlicita tima..I Cuj ovo "mi smo skoro isti"?(;-))...
Pa mega ne zna ni iz kog grada je..
AH, kako je to tuzno...

Ivan NS

pre 9 godina

Miško Ražnatović je baš kompetentan da govori o istoriji Crvene Zvezde. E, svašta! Gledao sam ga i dok je pokušavao da bude bilo kakav igrač. Presmešan i kao igrač i kao čovek. :D

Ђенка

pre 9 godina

Ниси се пријатељу добро изразио, природно је да је већа мотивација и енергија против звучнијих екипа, а ако је мотивација већа са екипом која је у истом рангу са твојом, а не са јачом онда си ти несто побркао...

Pedja

pre 9 godina

Covic je rekao istinu, Mega jednostavno ne zeli da dobije Partizan, uvek ih pusti i u ABA ligi i u nasoj. Najbolje je pokazala prijateljska uoci prvenstva kada je Mega pregazila Partizan, ali kad god se igraju zvanicne odmah se predaju. Milojevic je odlican trener, odlicno igra Mega, ali ovo im je ujedno i najveca mrlja. Pre svega treba igrati sportski i uvek na pobedu. Zvezda se mucila sa njima jer su kvalitetni, a videcete za 2 kola kad budu igrali sa Partizanom da ce Partizan dobiti lagano bez ikakvih problema, iako je Mega daleko bolja ekipa.

Trenerski

pre 9 godina

A kakve ti prijatelju imas veze sa Megom? Mislim da ce ova nesmotrena izjava da te skupo kosta kod FIBAe. Jasno je da se ne sme biti vlasnik kluba i menadzer tako da ce Evropska komisija da naplati neko milionce EURa.

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

Ovakav odgovor je jasan dokaz da je Covic pogodio pravo u metu...
Dovoljno je pogledati sa kojom prosecnom razlikom Mega gubi od te druge ekipe...

Звездаш

pre 9 godina

Сви знамо зашто га оволико погађа истина, а сви знамо и зашто Звезда није освајала трофеје. Једно са другим у директној вези. Звезда соло контра тути. Али све ће то доћи на своје.

Kimi

pre 9 godina

Ovi partizani su mi bas omiljeni likovi.KKPARTIZAN IGOKEA 18.8.2007.Gradiska cesta 57.Aleksandrovac Laktasi.Vasa je adresa.Vi ste Laktasi.Buhahaha.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Samo je sljaka iznad nas,...., 23. februar 2015 21:38)

I da najzad Partizan otima sve pare u srpskoj košarci, bude jedini klub u ovoj zemlji i ne polaže nikakve račune kao što je bilo do sada.

riječanin

pre 9 godina

Koliko ja znam a tako je svugdje u svijetu osim izgleda kod vas,napaljenost i motiv ide protiv velikih klubova.Sad miška treba pitati ko je velik klub u Srbiji.

Miksi

pre 9 godina

Možda KK Crvena zvezda ima u svojim vitrinama "po koji trofej" ali ti Mega Leks nemaš niti jedan !!!

KK Crvena zvezda :
15× Titula šampiona države
8× Osvajač Nacionalnog kupa
1× Kup Pobednika Kupova (Evropski trofej)

MegaLeks :

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Batko

pre 9 godina

Ja se iskreno nadam da ce 'doci sve na svoje'.Pa da konacno stave katanac na mutant klub.I da konacno vratite pare Srbiji 54+16+3+3 miliona eura.I da odgovorni konacno odgovaraju pravdi,to mislim i na celnike F.K.P.Sto se tice kosarke vi ste klasicni primer lopovluka,pomoci politicara i varanja,ako bude pravde samo katanac pomaze.
(Samo je sljaka iznad nas,...., 23. februar 2015 21:38)

Pravi primer uništenog, demoliranog detinjstva....meni je iskreon žao tebe. Kako uopšte možeš da živiš sa tim ?!!! Tuga...

Grob89

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da je Mega i Zvezda bolja od institucije kosarke, treba opet nova vlast da bude da bi uz njihovu pomoc mogli da budemo prvi opet, izgleda da bez politicara ne moze Partizan da osvoji nista :(

najbolje za Srbiju!

pre 9 godina

Mega da se fuzionise sa Partizanom. Miloje za prvog trenera a Dule da bude pomocnik, savetnik...(kao Piri Gerson u Makabiju)

bambus

pre 9 godina

(bambus, 23. februar 2015 19:20)


Tvoj nick name govori sve o tebi,ako ste 'vi' najtrofejniji klub u SFRJ i SRJ.Svaka dalja prica je nebitna,popij terapiju i sutra u skolu.
@(Samo je sljaka iznad nas,...., 23. februar 2015 20:23)


Sto se tice toga koji je KK najtrofejniji u bivsim SFRJ i SRJ proveri na netu ako u bilo sta sumnjas, na wikipediji ti sve lepo pise I pise da je to Zvezda, sto se pak mog nick name-a tice tebi tu bar ne bi trebalo nista da je sramotno posto svi mi vrlo dobro znamo da je vama grobarina uz liker bambus najomiljenije pice po kafanama za vreme dok vam po skolama traju casovi, nego lepo ti nama priznaj da od muke nisi znao sta pametno da napises samo tri dana posle ispadanja u kupu, terapiju koju mi preporucujes velikodusno ti prepustam, jer je ocigledno da je ona ipak mnogo vise potrebnija tebi, samo ne znam dal ces smeti da je mesas sa tolikim bambusima i na kraju moram da ti priznam da si sto se jedne stvari tice ipak bio u pravu,naime, tacno je sljaka je iznad vas ili pred vama, kako god, uglavnom moracete jos mnogo da sljakate ove sezone kako bi nas dostigli, a i ta cirka po kafanama mora od necega da se plati, ako vec roditelji ne daju pare za dzeparac.

molimvasobjavitekomentar

pre 9 godina

Ako je Crvena Zvezda zamrznuta, i ako je današnja Crvena Zvezda Telekom ustvari FMP, šta je onda današnji FMP?

hours of love

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

Javi se covek ciji igraci nose roze lila dresove i ostade ziv, a domacin svuda po Srbiji!!? Prvo izgradi sportsku halu, ako si iz BG u BG, ako si iz nekog drugog grada onda tamo, kupi neke dresove koji pristoje ekipama, a kad govoris o Zvezdi onda ustani!! A, groblje u delirijumu!! Ali, gazimo ih opet za vikend pa nek oni i dalje "likuju"!!

Jedan od nas

pre 9 godina

A ko je ovaj lik? I kako se ono zove njegov klub? Jel' to onaj isti što je i prošle godine izgubio finale?
Pa ko gubi ima pravo da se ljuti!

Lio

pre 9 godina

Moj stari ima 59 godina i veliki je partizanovac i covek kaze da je Zvezda bila jaca od Partizana, u onoj Jugoslaviji u vreme kad si imao 4-5 jakih ekipa(jugoplastika, cibona, bosna...) gde je bilo tesko izboriti se za prvo mesto...a ne ko partizan, koji je ovom domnacijom zadnijih godina guran od drzave da stigne zvezdu po trofejima(kosarci i fudbalu).

Illmatic '94

pre 9 godina

Па погледајте колико је Партизан имао титула 2000. године. И сад Звезду гура држава,а Партизан се захваљујући истој наосвајао. Ова изјава Ражнатовића показује да је Човић у праву.

dead ball

pre 9 godina

Duhovito, vesto izbegnut odgovor na pitanje. Do duse, jos jedna potvrda da je Mega Partizanova filijala. Sve dok je tako, Mega ce biti smejurija sa kojom ce se svako sprdati kako hoce. A vi budite duhoviti i dalje, ako vam to koliko toliko pomaze, mozda ublazava onaj poraz od prekjuce, i ostale koji slede.

DRAGAN IZ GOTOVUSE NA KOSOVU

pre 9 godina

U pravu je Misko kada kaze da zvezda telekom nema trofeje jer svi znamo da je to zapravo prvi tim FMP koji je samo promenio naziv a sediste ostalo u Zelezniku.

teska istina

pre 9 godina

u vreme kada je kosarka bila ozbiljna i kada je je bila stara juga zvezda je bila pojam kosarke, ovo u zadnjoj deceniji i poceci unistavanje srpske kosarke nije ni za kakavu pohvalu ili neko poredjenje jer gospodin danilovic i njemu slicni racunajuci i politicare gde nije bilo mesta za biko kakav napredak ili ne daj boze da neki drugi tim pobedi, sva sreca pa je postojao jedan covic sa fmp om pa je spasio i ponovo digao sa dna kosarku u srbiji, ovo sa zvezdom, hvala mu na povratku zvezde tamo gde joj je mesto!!

Saca

pre 9 godina

To nezadovoljstvo potice od skorih dana kada je Velickovic hteo da se vrati u Partizan, Covic je rekao Raznatovicu, ako hoces da prodas Marjanovica, Velickovic ne moze u Partizan, ako ode Marjanovic ide na klupu. Slicno je bilo i sa Dangubicem, ucena, samo u zvezdu. nece to jos dugo da traje.

bambus

pre 9 godina

Glavni utisak i sustina Raznatoviceve izjave je da nije demantovao Coviceve opaske na fanaticne igre i zalaganja Mege jedino protivu Zvezde, uz naravno, one pateticne pokusaje duhovitosti da se po pitanju osvojenih trofeja u istu ravan stave Mega filijala i Zvezda, koja je inace najtrofejniji KK u bivsoj SFRJ i SRJ, pametnima dosta, a ostalo su grobari.

Lionac

pre 9 godina

Neprimerena izjava, indirektno vredjanje svih simpatizera Zvezde. Utisak je opravdan da protiv Zvezde grizu ali opet na klupi su Partizanovi bivsi igraci. Meni ne smeta neka grizu. Drugo covek koji je usao u kosarku po sopstvenom priznanju slucajno i sad drzi vecinu igraca bolje da cuti. Nisi ti njihov menadzer zato sto ih volis samo si preprodavac. Niti stvaras igrace niti igraju za klub koji imaju navijace osim svojih porodica. Drazi mi je Metalac 100x A Covicu kakav god da je skini kapu zalizani.

Rento Beshribt

pre 9 godina

Ahahaha to Miško majstore.Objasni im kako su smešan klub bez istorije.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Luke Babbitt gravedigger, 23. februar 2015 17:40)

Jasno je ko dan, klub bez istorije je Partizan!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

I tako od najomrazenijeg menadzera za koga su mislili da je u sukobu s daviteljem i njihovom Igokeom partizan,Misko postade jos jedan idol grobaro-igokejaca...sta reci nego-LICEMERI:)))

kile

pre 9 godina

Vojvodina je 9 puta radila ovo sto je uradila Zvezda kako bi izbegli stecaj i gasenja kluba pa se u cetvrtak niko nije setio da prica kako to nije Vojvodina.
(sacha, 23. februar 2015 18:58)

Jaoooo molim te, pametnije je da cutis... Lupis i ostanes ziv! STRASNO!

crni_redstar

pre 9 godina

u megi jedino miljenovic vredi,sto se tice jokica,od srca bih voleo da ode u partizan,cedevitu,zadar,cibonu ili neki drugi hrvatski klub.

katenaco91

pre 9 godina

@partizan igokea jedan klub Hahahahaahhaha ma placi kompleksasu, vidis cak i ovaj Misko koji se "ne razume" u kosarku smatra da postoji i uvek je postojao samo jedan Partizan, ali tvoj klub sadasnji nesto ne ceni smrc smrc ali dobro, ti si veci poznavalac njega kme kme

mik

pre 9 godina

I Levski nema puno trofeja pa je jedinu pobedu ostvario protiv "silno motivisane " Mege.Zamena teza. Niko ovde ne priča o trofejima već o tome da se protiv pojedinih ekipa glavni igrači odmaraju,a protiv drugih igraju preko 35 minuta. Ali dobro,svima je poznato da su Miško i Miloje stari grobari i da je Miloje već viđen na klupi Partizana. Trude se ljudi da pomognu,ali ne polazi im za rukom,Zvezda šiša sve redom.

Slobodan

pre 9 godina

Dovoljno je procitati sve vesti i shvatiti ove ujdurme :-) ... Misko je trazio kup i nije dobio a Covic ugovor sa Bobijem pa da uzme lovu na njemu od Barse pa nije dobio ni on ... I sad je ovo :-) a za "Dulove narikace" ... Zvezda je zamrznuta zbog dugova ok !!! ali ugovorom koji su potpisali izmedju ostalog i navijaci SDCZ ... KKCZ je dala grb, ime i navijace novoj Zvezdi a FMP ekipu i to na 5 godina ! Zvezda nije nestala a nestace dug ... Trofeji pripadaju izvornoj Zvezdi ... Sve ce se vratiti iduce godine ali ..... nestace iz imena KK Partizan-Igokea ime Partizan i ostacete ekipa Mileta Dodika ... Zivi bili pa videli !

Haralampije

pre 9 godina

Reče vlasnik kluba bez rezultata, tradicije, stalne adrese i publike, koji se seljaka, i postojaće sve dok gazda bude imao para da finansira svoj hobi i drži na stendbaju igrače koje ne uspeva još nikom da uvali, i onda će nestati tako da ih se posle malo ko još seća, kao nekad Borovica, BFC,Beobanka, Profikolor... Onda se na to kao zunzare prikače isfrustrirani navijači nekad velikog, a sad samo kluba pred raspadom, koji na evropskoj mapi polako postaje ono što su sad već nekadašnje veličine, AEK, Beneton, Huventud, Bolonja, Cibona...
Histerično pritiskaju tipke podrške ti ojađeni navijači, oni kojih pre neki dan nigde nije bilo na ovim forumima,koji će opet nestati u nedelju veče, i još mnogo puta do kraja ove sezone, i u mnogim narednim sezonama... krijući svoju patnju zbog još jednog poraza od protivnika koji dominira i postaje novi košarkaški gazda na ovim prostorima, u ovim vremenima. I jeste, to nije ona Crvena ZveZda, kradeni i ponižavani gubitnik iz onih ružnih vremena, već ova Crvena Zvezda, koja je i FMP (pa šta??jel vi imate neki problem sa tim??) koja uz isto ime, grb, slavnu tradiciju i armiju navijača, je sad klub, koji sa mnogo jačom materijalnom bazom i infrastrukturom kreće u svoj pohod na Evropu. Neko ispada iz te evropske košarkaške elite, a neko ulazi na velika vrata. Neki partizani, zanesenjaci, se još nadaju da se istorija ponavlja, ali neće, sad su druga vremena, i trenutak je da shvate da je njihovo prošlo.

Her Zivota

pre 9 godina

Ne igrate vi protiv drugih sa strahom.
Setimo se da je Milojevic u poslednjoj cetvrtini partizana trazio DVA (2) time-out-a kada se utakmica lomila.
Daklebklasicno pustanje.
Retvituj ovo !
(hours of love, 23. februar 2015 17:52)


Bobinator iz Mege u CZT, Dangubic iz Mege u CZT, Vukoicic iz Mege u CZT, retvituj ovo .
Inace u pravu je, celih 0 puta ste bili prvaci drzave, 2 puta ABA lige i 7 kupova, to je ukupno 9, tako da nije pogresio ! Ne zna sto bi se ti i bilo koji drugi panter potresali zbog te cinjenice, koliko je toliko je sta da se radi, evo za godinu dana u sledecem kupu ce te imati priliku da dodjete do dvocifrenog broja trofeja !!

partizan-igokea

pre 9 godina

Grobarčići,bitno je da ste izgubili.A koliko znam FMP postoji i dalje,tako da CRVENA ZVEZDA postoji i postojaće a vi puknite.

fekete

pre 9 godina

Vojvodina je 9 puta radila ovo sto je uradila Zvezda kako bi izbegli stecaj i gasenja kluba pa se u cetvrtak niko nije setio da prica kako to nije Vojvodina.
(sacha, 23. februar 2015 18:58)

Notorna laž. Pitaj ljude po Novom Sadu šta misle o ovoj Vojvodini, i to već godinama. Šta misliš zašto na utakmice ovog Frankenštajna po imenu "Vojvodina Srbijagas" dolaze samo mame, tate i zalutali? Samo što navijači Voše ipak imaju nešto dostojanstva za razliku od CZ-ovaca koji valjda i dalje bojkotuju ABA ligu, ko će ih znati.

carlito brigante

pre 9 godina

Gospodin Ražnatović je ishitreno i emotivno reagovao na provokaciju twitter korisnika koji se predstavlja kao PartizansSon koji je Ražnatovića prozvao da ne reaguje iako ga Čović vređa. Ovakvom izjavom je verovatno zadovoljio svoju sujetu. Oduševljenje partizanovih navijača Miškovom izjavom će verovatno dodatno zadovoljiti njegovu sujetu. Kada prvi osećaj zadovoljene sujete prođe ostaće zauvek da je vlasnik KK Mega Leks uvredio ne Čovića nego KK Crvena Zvezda i sve njegove navijače. Racionalan i profesionalan biznismen, kakav je do sada bio Ražnatović, ne meša emocije i posao. Ovog puta je napravio pre svega poslovnu grešku za svoju reputaciju i ambiciju da bude nezavisan i nepristrasan faktor u košarkaškom sportu i biznisu. Ovo je ozbiljan i dugoročan problem koji Ražnatović može da ima.

Novica

pre 9 godina

Pa slepac vidi i jasno mu je da se Mega "napali" na Crvenu Zvezdu a protiv Partizana igraju kao strine!
Pa mogu se pregledati snimci utakmica pa da se vidi razlika u igri Mege u utakmicama sa Partizanom i Crvenom Zvezdom!

ACHTUNG DICHTUNG

pre 9 godina

Kaže čovek, koji je zbog ličnih interesa, od reprezentacije napravio SHOWROOM za prodaju igrača.
Posrećilo se sa Sašom Đorđevićem, hvala Bogu, ali pre toga...
I to što je dva puta izgubio finale od Zvezda mora da ima uticaja na ovu izjavu, boli boli.
A Vrbica, 'čuvar' Pavlovića, gde je protiv Zvezde?

Jezurka Jezic

pre 9 godina

Matematika izgleda Raznatovicu nije jaca strana. 12 titula u staroj Jugoslaviji, koja je bila najjaca liga u Evropi, su vise od 0 titula.

титуле од пре Христа

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan. Ali i dalje nema odgovora. Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova. Tako da to pojasnjenje ne stoji. Probaj ponovo Misko :)
(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Добро, преварио се. Мислио је на савремену кошарку, а не на ону која се играла на шљаци и када није било ограничења за напад.

Slobodan

pre 9 godina

Dovoljno je procitati sve vesti i shvatiti ove ujdurme :-) ... Misko je trazio kup i nije dobio a Covic ugovor sa Bobijem pa da uzme lovu na njemu pa nije dobio ni on ... I sad je ovo :-) a za "Dulove narikace" ... Zvezda je zamrznuta zbog dugova ali ugovorom koji su potpisali izmedju ostalog i navijaci SDCZ ... KKCZ je dala grb, ime i navijace novoj Zvezdi a FMP ekipu i to na 5 godina ! Zvezda nije nestala a nestace dug ... Sve ce se vratiti iduce godine ali nestace iz imena KK Partizan-Igokea Partizan i ostacete ekipa Mileta Dodika ... Zivi bili pa videli !

Pinki

pre 9 godina

Meni je najbitnije da je Nole zvezdaš.....mogu da i zamislim kako se nerviraju Vujoševići, Ražnatovići i slični kad ga vide u crveno-belom dresu....

Dzoni-1970-BG

pre 9 godina

A koliko trofeja ima FMP,ali ozbiljno pitam???Tu mislim i na vreme kada su se zvali ILR,REFLEX,FMP,a i sada kada se zovu CZTDIVAIDEA,koliko mu to trofeja izadje sve ukupno???

Serdjo

pre 9 godina

KKCZ jedan klub,KKCZT...drugi klub...i gotovo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gremlin, 23. februar 2015 18:12)

Bitno je da Vas razbijamo, sa sve zalizanim koji će da pukne od muke.

pera ložač

pre 9 godina

Sad kad krene proveravanje porekla imovine, Miško ima da stojiš mirno.
A i oni koji imaju trofeje koji su uzeti na strahovladi su gori od mege.
Misle da će strahovlada još da traje, mac malo.
što su osvojili, osvojili. A da je mega tretirala isto i druge ekipe ko Zvezdu sad bi bila u položaju za evrokup.Ali miško više zaradjuje kroz lašnu statistiku nego da Mega osvoji evrokup.
Toliko o postenju i kvalitetu.

idea

pre 9 godina

A covic bi verovatno voleo da je fmp dosao do finala e onda bi fmp bas zapeo da pobedi zvezdu,mada fmp je i uzeo kup....ma sve je tako konfuzno...uglavno, kako god da se zove taj sto je uzeo kup,to ce im biti sve kao i uvek

Milan

pre 9 godina

Najjaci kosarkaski menadzer u Srbiji.Njegove igrace gleda dve trecine Srba koji navijaju za Crvenu Zvezdu.Ja sam ga ionako uvek smatrao zlom Srpske kosarke, ali druga stvar mi je ovde upecatljivija:Na ovu vest se kao po komandi javlja tusta i tma Franjevaca i Kolindasa, zabranjenih i dozvoljenih, dervisa i amisa znackotraza i Zagoraca, Jugoslovena i slinojedaca. Do juce sve najgore o zalizanom a sada ih ujedinjuje mrznja.Kakva mrznja prema instituiciji srpskog sporta, prema jedinom neokaljanom srpskom sportskom brendu Crvenoj zvezdi.

Insajder !

pre 9 godina

Bravo Misko ! Neka se zna ko je sa,a ko bez trofeja ! Sa kim se igra komotno,a prema kome imas postovanje ! Crvena zvezda u poslednjih 20 godina nije drugi tim Srbije,pre njih su Hemofarm i FMP,imaju trofeje koje vrede u svojim vitrinama !

Kimi

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem koliko Partizana na jednom mestu.Nekad je odnos navijaca bio 70%-30% u korist CZV izgleda da se to promenilo.Ja koliko znam CZV ima 15.titula i 8.kupova.A Mega Lex?Mega Vizura?Kako se zovu?Koje su im boje dresovi?Nek ne menja ime klubu svake godine mozda i oni nesto osvoje i steknu neku reputaciju i navijace.Covic je samo rekao istinu a to se da primetiti i na TV-u.Mada ne treba polemisati sa gosn.Raznatovicem njemu nije do istorije,tradicije i navijaca.Covek je klasican menadzer od toga zivi i ja to postujem,i naravno da bi cena igracima Mega Lexa skocila da su uzeli kup,tako da...Sve je jasno.

Colbert

pre 9 godina

I Zvezda i FMP imaju trofeje, Mega koliko znam nema trofeja. Potpuno je legitimno da se prozivaju igraci Mege zbog laganih poraza od Partizana, jer tada igraju bez energije i otaljavaju posao. To je svakome realnom posmatracu jasno. Da bi nekoga mogao da prozivas kako nema dosta trofeja prvo treba da osvojis bar jedan.

Vozi Misko

pre 9 godina

Alo panteri pa vi u Yugi imate titula u periodu od 46-56.
O cemu vi to? Ej srednji vek.
Velika cetvorka je bila Partizan,Bosna,Cibona i Jugoplastika. Evropski prvaci.
Citajte nepismeni.

Smejurija

pre 9 godina

Raznatovic lepo objasnio svima koji prate kosarku, jer oni koji se njom bave to znaju od samog pocetka.
Nema Zvezde, samo preimenovani FMP. Ime je lako promeniti, svako od nas moze da ga promeni u Nikola Tesla, niko ti to ne mzoe zabraniti, bas kao ni FMP-u.
E sad ko hoce da veruje u carobnjake, vile i vestice, ni to mu ne mozes zabraniti, ali ne mozes ni naterati druge da veruju u ono u sta samo ti verujes.

крцуново јато

pre 9 godina

(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 23. februar 2015 17:51)

Пре подне идеш у школу, зар не? Боље уради домаћи за сутра.

zvezdas

pre 9 godina

xexexe. Zato ce i Mega uvek biti mali klub. A ovo sto je on rekao da Zvezda nema trofeje laze samog sebe i Duleta i takve kao njih kojima je veci uspeh neuspeh Zvezde nego uspeh svog kluba.

hours of love

pre 9 godina

Ne igrate vi protiv drugih sa strahom.
Setimo se da je Milojevic u poslednjoj cetvrtini partizana trazio DVA (2) time-out-a kada se utakmica lomila.
Daklebklasicno pustanje.
Retvituj ovo !

Marko

pre 9 godina

Tebe Gazda tvoji igrači lažu, a ti im veruješ i plaćaš ih. Gde je motivacija protiv Solnoka koji Vas je isponižavao, protiv Levskog koji nikog drugog nije pobedio...

nix

pre 9 godina

meni je samo zao navijace zvezde sto ne znaju da Bobi na pocetku sezone nije ni htio da predje kod njih jer je htio u NBA, ali posto se niko nije interesovao za njega onda je bilo po sistemu daj sta das. Takva je situacija i sa Dangubicem, ali vi i dalje zivite u iluziji.

Miša

pre 9 godina

Ne da nemaju trofeje, nego nemaju ni sudije, filijala trenere a ni ljude u ogranizaciji koji zažmure kad zatreba. Pa kako da Mega ne igra opušteno.

Svevidećeoko

pre 9 godina

Crvena zvezda nema trofeja kao Partizan, ali porediti istoriju Mege sa istorijom Zvezde je zaista degutantno. Klub za koji navija više od pola Srbije i klub za koji navijaju roditelji igrača...Ovakve izjave gosn Miška govore da je čovek iz nekog razloga previše nervozan i da polako gubi kontrolu. Bankrotirali su i propali mnogo veći bogataši i biznismeni od njega. Po meni pitanje je samo vremena kada će Miško biti priveden da policiji pojasni neke poslovne detalje.Ima materijala i za druge, ali ja govorim konkretno o njemu. Samo bih dodao da ti drugi nisu samo Čović kada se govori o košarci.

i-sti-na

pre 9 godina

Svojim odgovorom je samo potvrdio da je sve tacno!

To i ptice znaju, a ne vide samo oni koji to ne zele, koji zele da sacuvaju kult lazne institucije koja to nikada nije bila, koja je svoje ime gradila na ucenama, otimacini i tesnim vezama sa sudijskim organizacijama i mnogobrojnim filijalama!

glomazno

pre 9 godina

Coviceva aluzija je da Mega samo protiv Zvezde igra angazovano,a protiv Partizana sa pola gasa i odgovor ovog tipa je zato sto Zvezda nema trofeja, sto znaci da protiv "boljih" od sebe se ni ne trude, dok se protiv "istih ili losijih" polome da pobede. To bas tako ide, kako da ne. Pa ja ne mogu da razumem, kao se ljudi posle ovakvih izjava pogledaju u ogledalo? S druge strane, ja ne znam sto vam toliko smeta Covic u sportskom smislu? Njegov politicki angazman je potpuna druga stvar, ali u sportskom smislu je 100% na mestu. Dok on nije dosao, nasa kosarka je bila mrtva, Partizan je poslednjih 20 godina bio prvak, bez poraza. Rukovodstvo i igraci su se ponasali kao da su bogom dani, niko nije ni smeo da pomisli da ih dobije. Sad kad imamo dva kluba, prilblizne snage to je problem. Ovo samo moze da bude pozitivno za reprezentaciju i za razvoj srpske kosarke generalno. Na kraju, ne slusajte toliko debelog, svi njegovi zivotni i sportski uspesi, vezani su iskljucivo za Partizan i to poslednjih 15 godina, bas u periodu kada je zemlja imala samo jedan klub i naravno da on nece prihvatiti nikakvu konkurenciju kao nesto pozitivno.

Aleksandrovic

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Ima Zvezda, ali nema Zvezda Telekom. To je novi klub, skapirajte vec jednom.

CRYmegaBABY

pre 9 godina

Ma pricaj ti Raznatovicu sta hoces mi vas pocepasmo sinodc i preksinoc i jedne i druge pa sad ako hocete mozete zajedno od muke da prsnete.

sacha

pre 9 godina

Vojvodina je 9 puta radila ovo sto je uradila Zvezda kako bi izbegli stecaj i gasenja kluba pa se u cetvrtak niko nije setio da prica kako to nije Vojvodina.

Srle

pre 9 godina

Zvezda je osvojila 15 titula, 8 puta kup i jedan evropski trofej. Mega nula titula ali kad bi se gledalo koliko su u guzici kk partizana trebali bi da osvoje sve trofeje.

Kimi

pre 9 godina

Ovi partizani su mi bas omiljeni likovi.KKPARTIZAN IGOKEA 18.8.2007.Gradiska cesta 57.Aleksandrovac Laktasi.Vasa je adresa.Vi ste Laktasi.Buhahaha.

Dare

pre 9 godina

Za one koji pokusavaju logicki da odgonentnu ovu prozivku, nemojte se truditi. Prozivka je glupa, ali ono sto je Covic izjavio je jos gluplje... Taj covek stvarno ne zna da cuti. Kada je osvojio kup 2013-e rekao je "svemu dodje kraj, ono sto smo trpeli 11 godina"... Godine 2013-e Partizan osvaja ABA ligu i titulu na kraju u seriji koja se zavrsila 3:1, a u toj seriji je najveca razlika bila +28 za Partizan... Covek jednostavno ne zna da cuti kada treba...

Koma

pre 9 godina

Ovo bi mozda i bilo smesno da sumnje nisu opravdane ili da je izjavio neki poznati navijac Mege (ali ga nemaju) a ne covek na takvoj funkciji. A ovom replikom Raznatovic je potvrdio animozitet prema Zvezdi, timu protiv koga imaju skor 3:16.
Tako da nismo isti, morate da nas dobijete malo cesce od svake sedme utakmice i da uzmete neki trofej ili bar Evropu da zaigrate. Ali to necete nikad sa ovom statistickom igrom i berzanskom politikom kluba.

Svete

pre 9 godina

Kića


Levski je treći najtrofejniji klub u ABA ligi posle Partizana i Cibone i imaju više trofeja nego što ih zajedno imaju Crvena Zveda Telekom i Crvena Zvezda !!!

Slobodan

pre 9 godina

Raznjatovic BIVSI prvi covek Mege ... Grobari pitaju sta je Covic u Zvezdi ... Zvezdasi pitaju gde je Danilovic ? Fale Dulo pocasni presednik Mile i Terzic :-)) a mi se sretni provociramo :-))

ilic Lugano

pre 9 godina

Cestitam navijacima C.Z.B na osvojenom trofeju!!!I isto tako skidam kapu ovoj izjavi.Odavno se nisam ovako nasmejao!I samo da se zna, nista covek nije pogresno rekao ili slagao(kao neki sto umeju ,strumf sa naocarima).Cijenicno stanje 3 kupa.A ona druga Zvezda,e pa ona ima trofeja .Koliko neznam?jel navijam za Partizan.
I naravno pozdrav za druga Batka.

Andrej77

pre 9 godina

Hahaha.. Evo ja mnogo volim Zvezdu ali je Misko u pravu. Postovanje, da ne kazem strah, se stice godinama. I nema tu nista loše, izgradicemo to mi.. samo polako.

Vladimir

pre 9 godina

Ти што си куму правио списак за репрезентацију, да би продао своје антиталенте, си последњи који треба да прича о кошарци.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Сви знамо зашто га оволико погађа истина, а сви знамо и зашто Звезда није освајала трофеје. Једно са другим у директној вези. Звезда соло контра тути. Али све ће то доћи на своје.
(Звездаш, 23. februar 2015 20:45)

Ja se iskreno nadam da ce 'doci sve na svoje'.Pa da konacno stave katanac na mutant klub.I da konacno vratite pare Srbiji 54+16+3+3 miliona eura.I da odgovorni konacno odgovaraju pravdi,to mislim i na celnike F.K.P.Sto se tice kosarke vi ste klasicni primer lopovluka,pomoci politicara i varanja,ako bude pravde samo katanac pomaze.

Građanin sveta

pre 9 godina

"Duhovito."Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.Ali i dalje nema odgovora.Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.Tako da to pojasnjenje ne stoji.Probaj ponovo Misko :)
(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

To ima ona Zvezda koja je u blokadi. Ti dečko ne razumeš baš najbolje za koga navijaš.

Ninja

pre 9 godina

Odgovorio Misko gospodski i sa stilom. Znaju se prave vrednosti i ko je insitucija domace kosarke svih ovih sezona. Ko je sa izrazito niskim budzetom rusio sve velikane Evrope, prolazio u TOP 16, u 1/4 finale, ali i na F4. Neko ko je Slovencima i Hrvatima godinam mrsio konce. Megi zelim sto vise uspeha, skup nasih mladih i talentovanih igraca kojima se od srca divim. Takav klub zazluzuje respekt.

Ne postajes mocan klub tako sto bivseg kosarkaskog velikana na vestackim plucima (a kojeg ja izuzetno cenim) gurnes u ambis i od privatne tvorevine FMP osnujes novi, preuzimajuci ime, grb, boje, navijace i drzavna sredstva. Tako sto sa FMP-om ne mozes nista, a zatim bez problema finansiras tri kluba, od kojih je jedan evroligas. Tako sto navijace podmitis za saku pirinca da navijaju za klub za koji nisu igrali Simonovic, Slavnic i mnogi ini. E sad, to sto je njih sramota da priznaju da navijaju za novoformiranu kosarkasku tvorevinu, i dalje ne razumem. Ako nista, zasto nas za Miljenovica tuzi Zvezda, a ne FMP? Lako - zato sto je lazni FMP a.k.a Radnicki Invest sa ciljem da se zamazu oci lakovernicima. Zasto je umesto FMP-a u ABA-i zaigrala Zvezda? Zasto FMP nije ostao FMP nego je menjao naziv i zasto je jedan Simonovic potpisivao novi ugovor posle promene naziva kluba? Lako - dosao u novi klub.
Igrati protiv instant kluba i protiv tima koji su predvodili Kicanovic i Dalipagic - nije isto. Srbija - zemlja paradoksa.

Zoki

pre 9 godina

Istina, pa ova Coviceva zvezda postoji tek par godina. Ko neveruje neka pogleda papire dostupni su za svakoga. Izgubice on ledja pa cemo onda videti sta zakon kaze.

slobinator

pre 9 godina

drž'te čoveka.uvuče se ceo duletu.ne vire više ni pertle.kako će ga izvući? da i još nešto.zvezda ima 15 titula šampiona,8 kupova,jedan kup kupova,2 finala kupa koraća (evropskog),a šta je to osvojila mega?

cvrc milojka

pre 9 godina

"Duhovito." Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan. Ali i dalje nema odgovora. Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova. Tako da to pojasnjenje ne stoji. Probaj ponovo Misko :)(hours of love, 23. februar 2015 17:36)
Probaj ti da shvatiš da navijaš za fmp koji je kupio grb, dres i navijače nekada velikog kluba!!!

hahahahahahaha

pre 9 godina

Bravo Miško.Konačno da još neko saopšti pravo stanje stvari.Ne prave oni bez razloga DVD o osvojenom kupu.Treba veličati svaki trenutak u trogodišnjoj istoriji.Pretpostavljam da će Tegi ovu izjavu staviti u izjave nedelje.

sacha

pre 9 godina

Do danas ste svi u glas pljuvali po Misku, a sada vam je idol. Kada Zvezda dozivi neuspeh onda smo Zvezda, kada pobedimo onda smo FMP. Odlucite se vise.

Kimi

pre 9 godina

Pa partizani treba da znaju da uz svu njihovu "dominaciju" kako oni vole da kazu imaju samo sest titula vise od nas.Sto znaci da su novokomponovani,zna se ko je i gde bio u staroj Jugi.A da ne govorim o fudbalu.Tu tek imaju kompleks.

gigo

pre 9 godina

Uzalud borba igraca Mege, kada imaju vasku od covjeka u ekipi a to je keselj, koji je odigrao sramnu partiju na stetu kluba koji ga hrani, Milojevicu dobro razmisli koliko ce ti ovaj igrati u buduce!

Pedja

pre 9 godina

Covic je rekao istinu, Mega jednostavno ne zeli da dobije Partizan, uvek ih pusti i u ABA ligi i u nasoj. Najbolje je pokazala prijateljska uoci prvenstva kada je Mega pregazila Partizan, ali kad god se igraju zvanicne odmah se predaju. Milojevic je odlican trener, odlicno igra Mega, ali ovo im je ujedno i najveca mrlja. Pre svega treba igrati sportski i uvek na pobedu. Zvezda se mucila sa njima jer su kvalitetni, a videcete za 2 kola kad budu igrali sa Partizanom da ce Partizan dobiti lagano bez ikakvih problema, iako je Mega daleko bolja ekipa.

sasa

pre 9 godina

Megu i Zvezdu od slicnosti deli tacno 15 titula, 8 kupova, Evrokup, 400 000 fanova na zvanicnim FB stranicama i hiljade navijaca na utakmicama.
Inace ja sam mislio da se sa vise zara igra protiv kluba koji je dugogodisnji uzastopni sampion ali Misko je ovom izjavom objasnio zasto to nije tako i ciji navijaci su i on i Milojevic.

Cesc Fabregas

pre 9 godina

Misko, Zvezda ti je bila san, ali nisi bio dovoljno dobar da obuces njen dres. Vredno si ucio i to nije moglo zajedno. Sada, kao menadzer radi svoj posao i nemoj da pametujes k'o Davitelj!

Звездаш

pre 9 godina

Сви знамо зашто га оволико погађа истина, а сви знамо и зашто Звезда није освајала трофеје. Једно са другим у директној вези. Звезда соло контра тути. Али све ће то доћи на своје.

Bas sramota

pre 9 godina

(hours of love, 23. februar 2015 17:36) Jeste sine,to je istina ziva! Ali je problem u tome da se ta Zvezda ne takmici od 2011 do 2016!

CHOX

pre 9 godina

Dosta je tipkanja po tastaturi , vracajte se opet u rupe iz kojih sporadicno izlazite kad treba da se likuje nad nekim Zvezdinim porazom ili recimo ovim sad kad neko pokusava da bude inreresantan, Zvezda za par dana igra sa Realom u Madridu pa eto mozda opet razloga da se izadje iz rupa i nesto napise , samo vam je to i ostalo

kile

pre 9 godina

Meni je najbitnije da je Nole zvezdaš.....mogu da i zamislim kako se nerviraju Vujoševići, Ražnatovići i slični kad ga vide u crveno-belom dresu....
(Pinki, 23. februar 2015 21:00)

Aaaaa hahahahaaaa! Od svih komentara pantera ovaj je ubedljivo za zlatnu medalju! Shampion!

Vozi Misko

pre 9 godina

Covicu ne daj se,ne daj im Zvezdu. Oni ,mucenici neka se prave da navijaju za zvezdu.
Joooooj sto mi lepooooooo...
Ziveo Misko ti nama sto god.

Realni Batko

pre 9 godina

Miško objasnio, ovo nije utisak nedelje nego utisak poslednjih 16 godina,koliko čekamo titulu. Jesam često nerealan i neodmeren sa izjavama ali ovo je gola istina.

huhu

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 23. februar 2015 17:36)

U pravu si, (nisam proveravao ali ti verujem) nego covek je mislio na FMP.

Pera

pre 9 godina

Sve će uraditi da sporta ne bude a panteri će gledati fmp1:fmp2 sl godine. I kad bude kasno shvatiće panteri da su izmanipulisani, prevareni i da nemaju ni para, ni igara.

Alexa

pre 9 godina

To sto je covek rekao je apsolutna istina. Zna se ko u kontinuitetu ima uspehe I trofeje ali bi neko hteo da bude pteko noci egal sa istinskom institucijom zvanom Partizan. Na srecu postoje ljudi koji umeju u svakom trenutku da sagledaju Partizan kroz uspehe. A Zvezdu? Jednako tako kroz uspehe I trofeje ali umesto trofeja promaja u vitrinama ali ih Vucko pomaze kao da su oni Partizan a odnos prema Partizanu kao da je Zvezda.

jer sam u mogucnosti

pre 9 godina

Neki partizani, zanesenjaci, se još nadaju da se istorija ponavlja, ali neće, sad su druga vremena, i trenutak je da shvate da je njihovo prošlo.

Ali vase jos nije doslo!

Menadzeri i prave vrednosti ne idu zajedno

pre 9 godina

LJudima je ovo smesno, pretezno vidim Partizanovcima...

Ja bi ovo prokomentarisao kao ljubitelj kosarke koji navija i za oba vecita, naravno Partizan i Zvezdu i to samo u kosarci...

Moj komentar bi se odnosio na silne unistene karijere mladih kosarkasa cime je kumovao ovaj menadzer koji nam kroji reprezentaciju i nacionalni sport u kome smo poznati po dobrom sirom sveta.
Najbolje bi bilo da cuti... samo nam jos on treba posle svega sto je uradio.
Zasto ne prokomentarise skoro pa unistenu karijeru Nedovica posle njegovog briljantnog poteza da ga odvede u tim u kome nije igrao ni na treninzima?!

cinjenice

pre 9 godina

(hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Nije rec o tom klubu. Ovo je bivsi FMP. Promenio ime u CZ Beograd Diva ili kako vec, ali to Crvena zvezda nije. Tako da jeste Mega i vi prilicno slicni, maleni.

Miksi

pre 9 godina

Možda KK Crvena zvezda ima u svojim vitrinama "po koji trofej" ali ti Mega Leks nemaš niti jedan !!!

KK Crvena zvezda :
15× Titula šampiona države
8× Osvajač Nacionalnog kupa
1× Kup Pobednika Kupova (Evropski trofej)

MegaLeks :

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

juznjak

pre 9 godina

ti trofeji ,sto osnovci dole pominju,
su zamrznuti zajedno sa klubom.
coviceva zveda ili fmp imaju jedan kup i jedan vatrogasni kup,prosle godine.
..i da imaju rekord u El 0-19.

ne mesajte babe i zabe!!!!

Batko

pre 9 godina

Ja se iskreno nadam da ce 'doci sve na svoje'.Pa da konacno stave katanac na mutant klub.I da konacno vratite pare Srbiji 54+16+3+3 miliona eura.I da odgovorni konacno odgovaraju pravdi,to mislim i na celnike F.K.P.Sto se tice kosarke vi ste klasicni primer lopovluka,pomoci politicara i varanja,ako bude pravde samo katanac pomaze.
(Samo je sljaka iznad nas,...., 23. februar 2015 21:38)

Pravi primer uništenog, demoliranog detinjstva....meni je iskreon žao tebe. Kako uopšte možeš da živiš sa tim ?!!! Tuga...

DedaMiloje

pre 9 godina

(Samo je sljaka iznad nas,...., 23. februar 2015 21:38)

I da najzad Partizan otima sve pare u srpskoj košarci, bude jedini klub u ovoj zemlji i ne polaže nikakve račune kao što je bilo do sada.

Misko Veseljak

pre 9 godina

Pa gde je logika da gines protiv “istih kao sto si ti”, valjda gines protiv najvecih. Ili ako je vec tako zasto niste ovako igrali i protiv Solnoka, MZT ......

Milan

pre 9 godina

Raznatovic zvanicno nema nikakve veze sa Megom. Povukao se sa svoje funkcije jer je po propisima zabranjeno menadzerima da budu u rukovodstvima klubova. Zasto se on osetio prozvanim, kada on nema nikakve veze sa Megom, ili mozda ipak ima, sto je po propisima kaznjivo.
Ja bih voleo da mi se ovo razjasni.
A zasto? Zato sto je Raznatovic menadzer, a interesi menadzera su uvek u koliziji sa interesima reprezentacije koja je iznad svakog kluba. Ili mozda nije, gospodo navijaci? Osvrnite se na fudbal, i nemojte da ste naivni i mislite da je u kosarci drugacije.
I jos jedno, reci Zvezdi da nista zivo nije osvojila, je nizak udarac. Niske udarce zadaju samo prljavi igraci. Kome se svidjaju prljavi igraci, njihov problem.
Pozdrav svima!

Ivan NS

pre 9 godina

Miško Ražnatović je baš kompetentan da govori o istoriji Crvene Zvezde. E, svašta! Gledao sam ga i dok je pokušavao da bude bilo kakav igrač. Presmešan i kao igrač i kao čovek. :D

srkiboy82

pre 9 godina

Vešto izbegnut odgovor. Valjda sve ekipe imaju veću želju i motiv da pobede višegodišnjeg šampiona, kako bi se dokazali. Ili se možda varam? Po ovome ispada da ekipa Mega Leksa igra na "život i smrt" protiv ekipa koje nisu šampioni godinama, a sa šampionskim ekipama bez motiva i želje, tako reći rekreativno. Loš odgovor "Miško", probaj opet.

Grob89

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da je Mega i Zvezda bolja od institucije kosarke, treba opet nova vlast da bude da bi uz njihovu pomoc mogli da budemo prvi opet, izgleda da bez politicara ne moze Partizan da osvoji nista :(

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Glavni utisak i sustina Raznatoviceve izjave je da nije demantovao Coviceve opaske na fanaticne igre i zalaganja Mege jedino protivu Zvezde, uz naravno, one pateticne pokusaje duhovitosti da se po pitanju osvojenih trofeja u istu ravan stave Mega filijala i Zvezda, koja je inace najtrofejniji KK u bivsoj SFRJ i SRJ, pametnima dosta, a ostalo su grobari.
(bambus, 23. februar 2015 19:20)


Tvoj nick name govori sve o tebi,ako ste 'vi' najtrofejniji klub u SFRJ i SRJ.Svaka dalja prica je nebitna,popij terapiju i sutra u skolu.

duh sa sekirom

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
@hours of love

tvoja zvezda nas je tragicno napustila avgusta 2011god. a Misko je mislio na FMP koji gura na laznu licnu kartu.

Nikola

pre 9 godina

Samo Tegeltija iznosi istinu koju drugi zaobilaze. Zvezda je FMP koji je u vlasnistvu Nebojse Covica. Zasto je ovo postalo malo poznato? Hleba i igara...

Vuk

pre 9 godina

@ (Batko, 23. februar 2015 22:05)

Evo da ne pricamo o medjunarodnim takmicenjima, jer ces upasti u fras, aj priznaj koliko Zvezdinih domacih titula pamtis u kosarci. Mene nesto stegne oko srca kada vidim kako se usiljeno koprcas na kosarkaskim temama. Sad kad muka krene da muca, "glup si" itd. :D

Danica

pre 9 godina

Kojih 12 titula u staroj Jugoslaviji pa zadnju ste osvojili 30 godina tacno pre raspada SFRJ a onih 10 ne bi trebalo ni da spominjete samo se brukate, iz perioda dok se kosarka igrala na zemlji i na otvorenom i dok je postojalo nekoliko klubova. Sta vas vredja lepo vam je covek rekao da igraci Mege nemaju nikakav strah kad igraju s vama, a sto bi ga i imali. Trebace vam decenije da budete Partizanu do kolena!

moca

pre 9 godina

Nekada Delije sada Panteri, pominju bivšu Jugu,kao ko je gde bio. Da se malo podsetimo samo evropski trofeji Partizana : 1 Evroliga i 3 Evropska Kupa Radivoja Koraca. Igrači iz KK Partizana : Kicanovic, Dalipagic, Djordjevic, Divac, Paspalj, Danilovic, Grbović, Rebrača...Treneri iz Partizana : Ivković, Obradović, Vujošević...

Trenerski

pre 9 godina

A kakve ti prijatelju imas veze sa Megom? Mislim da ce ova nesmotrena izjava da te skupo kosta kod FIBAe. Jasno je da se ne sme biti vlasnik kluba i menadzer tako da ce Evropska komisija da naplati neko milionce EURa.

...u paranoja glavama

pre 9 godina

Javi se covek ciji igraci nose roze lila dresove i ostade ziv, a domacin svuda po Srbiji!!? Prvo izgradi sportsku halu, ako si iz BG u BG, ako si iz nekog drugog grada onda tamo, kupi neke dresove koji pristoje ekipama, a kad govoris o Zvezdi onda ustani!! A, groblje u delirijumu!! Ali, gazimo ih opet za vikend pa nek oni i dalje "likuju"!!
(SASA FRANKFURT, 23. februar 2015 18:08)

Roze dresovi, a? To je sve što si smislio? Pa vidiš kako je Čovke prošao kad je laprdao bezveze, što ne učiš na greškama vaše legende?

ninja

pre 9 godina

Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 23. februar 2015 17:36)

Zvezda ima i to niko ne spori. Ali ovo nije ta Zvezda.

Boom!

pre 9 godina

Grobarčići,bitno je da ste izgubili.A koliko znam FMP postoji i dalje,tako da CRVENA ZVEZDA postoji i postojaće a vi puknite.
(partizan-igokea, 23. februar 2015 18:59)

Aktuelni FMP je Radnicki Invest, osnovan u Novom Sadu jos sedamdesetih godina. Aktuelna Zvezda je istinski FMP.

E sad, zasto je vas poglavica stavio sapu na klub iz NS-a i uticao na premestaj u Beograd i potonje menjanje imena u FMP, mozes i sam da naslutis. Mogao je Radnicki ostati Radnicki, a FMP FMP. ALi nije hteo, jer tada nema navijaca i podrske drzave.

Ali sta ocekivati od prebeglog novopecenog pantera? Em ne poznajete elementarne stvari iz skorije kosarkaske istorije, em istinu prikrivate lazima, em manipulisete. Vama je Covic rekao da ima tri kluba, ali vi cutite i pravite se ludi. Bravo! Zasto vas je sramota toga?

Demokratski rob

pre 9 godina

Čovek priznao da je Čović u pravu i da govori istinu. a protiv Cedevite sa kojima ste isti i po trofejima i po navijačim (20-30 rodjaka) ponizili ste se sa -26 kao domaćin (ko zna gde). A igrači koje plaća su ga slagali, jer su se ponizili više puta ove godine.

Her Zivota

pre 9 godina

Auuu brr panteri pa zar sve mora da vam se crta....
Crvena Zvezda ima 15 titula prvaka drzave, 0 aba liga,5 kupova, 1 evrokup.....
Crvena ZvezdA Telekom ima 0 titula,2 aba lige,7 kupova,0 evropskih trofeja.....
Kako vas nije sramota da kradete trofeje fmpu i pripisujete ih sebi??? Ali s obzirom da ste u nedostatku kluba poceli da navijate za FMP a od toga nema vece sramote... I mozete da penite do sutra ako vam je tako lakse da prihvatite vasu izdaju crvene zvezde, a to je da Partizan nije hrvataki klub i nije osnovan u Zagrebu, a sa druge strane ste vi svakako izdali CZ i priklonili se fmpu da je kazem CZTu ......

SASA

pre 9 godina

Ovaj Raznatovic zivi u zemlji snova, ali sta da se radi..Pa i slepom je jasno da mega protiv Partizana, i mega protiv ZveDze su dva razlicita tima..I Cuj ovo "mi smo skoro isti"?(;-))...
Pa mega ne zna ni iz kog grada je..
AH, kako je to tuzno...

A

pre 9 godina

Tako je Misko..Zvezde nije bilo 20 godina nigde..Sad se primili ...Za to vreme Partizan pravio cudo po Evropi..Zvezda u kosarci opet nula od 2016...Jer kosarka je za Partizan...

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

Ovakav odgovor je jasan dokaz da je Covic pogodio pravo u metu...
Dovoljno je pogledati sa kojom prosecnom razlikom Mega gubi od te druge ekipe...

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

Sada je valjda svima jasno da su ovi megini na celu sa trenerom, menadzerom, igracima partizanovi puleni!
(tabularaza, 23. februar 2015 17:37)

Pa posteno su dobili zvezdine pulene u cetvrtini finala!
..sta je problem?

zoran

pre 9 godina

Molba za sve navijace Zvezde da odu na sajlt Aba lige pa neka otvore klub C.Zvezda onda statistika i recimo godina 2010 ako se nevaram bice prazno niste ucestvovali a onda otvorite tabelu za tu godinu i pojavice se neka zvezda na dnu tabele? Ko je igrao a ko nije? Ako pogledate jos koju godinu videcete da ste. igrali i imedju sebe. Hvala

Aca

pre 9 godina

Koji smešan odgovor.
Protiv Zvezde se osećamo komotno, oni su kao i mi, skoro da i nemaju trofeja.
Znači, bar u Kupu su trebali da igraju opušteno.

veliki strumf

pre 9 godina

Misko je ovim priznao da Mega zaista igra borbenp protiv Zvezde, a da neke druge (citaj: Partizan) pustaju! E pa, milo mi je sto smo bas protiv takve Mege uzeli zadnja 2 kupa!

rajk

pre 9 godina

Ne zna se da li je smesnija izjava Covica ili Raznatovica. Prvo komentar borbenosti igraca Mege je smehotresan, pa momci igraju finale kupa drzave i ocekivano je da izginu na terenu. Druga izjava da je Mega skoro kao i nova Zvezda bez trofeja je tek humor. Nova Zvezda odnosno nekadasnji FMP je osvojio dve ABA lige i tri kupa Srbije plus 3 kupa nove Zvezde to je 6 kupova Srbije i on stavlja u ravan Megu bez ijednog trofeja i sa takvom novom Zvezdom.

Vlado

pre 9 godina

Ako je Mega u straznjici Partizana, ima i kome biti, najtrofejnijem srpskom klubu i bivsem prvaku Evrope. Pa nece vajda biti tamo nekim panterima iz Zeleznika cija istorija seze u daleku 2011 godinu.

cukce

pre 9 godina

Odlicna izjava, narocito se odnosi na utakmicu sa Solonokom, gde je Solonok razbio Megu, ipak je Solonok velikan evropske kosarke i tu se nisu igraci osecali komotno! Tek ce da bude branje usiju igraca Mege!

hours of love

pre 9 godina

Bobinator iz Mege u CZT, Dangubic iz Mege u CZT, Vukoicic iz Mege u CZT, retvituj ovo .
Inace u pravu je, celih 0 puta ste bili prvaci drzave, 2 puta ABA lige i 7 kupova, to je ukupno 9, tako da nije pogresio ! Ne zna sto bi se ti i bilo koji drugi panter potresali zbog te cinjenice, koliko je toliko je sta da se radi, evo za godinu dana u sledecem kupu ce te imati priliku da dodjete do dvocifrenog broja trofeja !!
(Her Zivota, 23. februar 2015 18:11)

Sve i da jesmo FMP to je opet 9 trofeja vise od mege :)
Miskoooo retvituj i ovoooooo :D

jer tako smo u mogućnosti

pre 9 godina

Do danas ste svi u glas pljuvali po Misku, a sada vam je idol. Kada Zvezda dozivi neuspeh onda smo Zvezda, kada pobedimo onda smo FMP. Odlucite se vise.
(sacha, 23. februar 2015 18:57)

upravo tako. kad gubite onda ste CZ, kad dobijate onda ste FMP, ili u najboljem slučaju CZT. kao što FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove, tako ni nama niko ne može da zabrani kako ćemo, i kada, taj FMP da zovemo.

имаш 10 година, зар не?

pre 9 godina

Kakva mrznja prema instituiciji srpskog sporta, prema jedinom neokaljanom srpskom sportskom brendu Crvenoj zvezdi.
(Milan, 23. februar 2015 19:04)

Оснивач Голог отока и Црвене звезде је Крцун. И ти причаш да ли је неко или нешто укаљано?

kica

pre 9 godina

Miško rekao kratko i jasno, MEGA = FMP ( Crvena Zvezda Telekom ), klubovi iz predgradja sa malo trofeja. Jedini trofejni klubovi u Srbiji su KK Partizan i Crvena Zvezda ( trenutno zamrznuta ).

Marko

pre 9 godina

Ovi komentari samo pokazuju stepen ostrascenosti pojedinih navijaca Crvene zvezda. Prvo, u ovom odgovoru nema nista uvredljivo za navijace Crvene zvezde, ovo je samo odgovor na manipulacije Nebojse Covica, cak potpuno ide na ruku svih navijaca Crvene zvezde, jer FMP nikada ne moze biti Crvena zvezda, pa makar i pozajmljivao ime od nje 100 godina.

aco slino bankomat

pre 9 godina

Jednostavno covek zna ko je institucija a i njegovi igraci.Ima svoj klub,svoje igrace,placa svojim parama nije na bankomatu i bas ga briga sta neki misle o njegovom klubu i boji dresova.Gospodin covek...

riječanin

pre 9 godina

Koliko ja znam a tako je svugdje u svijetu osim izgleda kod vas,napaljenost i motiv ide protiv velikih klubova.Sad miška treba pitati ko je velik klub u Srbiji.

Ђенка

pre 9 godina

Ниси се пријатељу добро изразио, природно је да је већа мотивација и енергија против звучнијих екипа, а ако је мотивација већа са екипом која је у истом рангу са твојом, а не са јачом онда си ти несто побркао...

ha

pre 9 godina

"Duhovito."
Nasmejace se poneki adolescent koji navija za partizan.
Ali i dalje nema odgovora.
Posto Zvezda ima 15 titula sampiona drzave i 8 kupova.
Tako da to pojasnjenje ne stoji.
Probaj ponovo Misko :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 23. februar 2015 17:36)


Druze, FMP ima svega par titula, tako da stoji da nije osvojio skoro nista. CZV, po mom secanju nije skoro nikad igrala sa Megom.

Fark

pre 9 godina

Navijaci Partizana ne bi trebalo da se izjednacavaju sa Miskom i navijaci Zvezde nikako ne bi trebalo da se izjednacavaju sa moralnom gromadom Covicem... I jedan i drugi gledaju samo svoje interese, Misko za licno bogatstvo, Covic za licno bogatstvo i uticaj u politici.

din

pre 9 godina

@ teška istina

jel moguće da ti stvarno veruješ u to što si napisao? u današnje vreme kad na internetu postoje podaci o tome što tvrdiš? Zvezda u staroj jugi dominirala?

Палермо је град у Италији

pre 9 godina

(Kimi, 23. februar 2015 21:09)

Ниси једини који је помињао боју дресова. Какве везе то има? Фудбалски клуб Палермо има исто розе дресове па им се нико не подсмева. То раде они који су побегли из села али није село из њих.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Ej, i ti ga pretera. A Kup Šljake koji se igrao u vreme Informbiroa?
(Dik Tu Kava, 23. februar 2015 17:33)

Pa matori, to je zvezda osvajala, a ne fmp.

baki 1

pre 9 godina

Velika polemika se vodi, ali mislim da mnogi u svom navijačkom naboju mešaju činjenice.
Kao prvo, mislim da je potpuno bezveze da Čović komentariše izjave igrača Mege koje su korektne, malo priče o sportskoj sreći itd. Apsolutno "dežurne" izjave.
A onda dolazimo do navijačke zaslepljenosti. Naime, igrači Mege ne igraju ovako ili onako protiv vitrina u Humskoj, Malom Kalemegdanu ili Železniku, nego protiv svojih sportskih rivala, prijatelja a negde i bivših saigrača. I sada mi odgovorite koje trofeje ima Mitrović, Blažič, Lazić, Tejić, Jović, Kalinić, a i njihovi bivši saigrači Marjanović i Dangubić?
Ne igraju ni protiv Moke i Kaponje, Ilića i Trifunovića, Šapera i Nebojše Popovića, kako jedni gledaju ili protiv Pavićevića i Bulatovića, Jorovića i Rašića, Teodosića i Ercega, kako gledaju drugi.

John Terry

pre 9 godina

Ovo je najobicnije prepucavanje, Covic je dao malicioznu izjavu pa je ovaj samo uzvratio. U svakom slucaju, nikome ovo ne ide na cast, ne znam sto to rade.

najbolje za Srbiju!

pre 9 godina

Mega da se fuzionise sa Partizanom. Miloje za prvog trenera a Dule da bude pomocnik, savetnik...(kao Piri Gerson u Makabiju)

bambus

pre 9 godina

(bambus, 23. februar 2015 19:20)


Tvoj nick name govori sve o tebi,ako ste 'vi' najtrofejniji klub u SFRJ i SRJ.Svaka dalja prica je nebitna,popij terapiju i sutra u skolu.
@(Samo je sljaka iznad nas,...., 23. februar 2015 20:23)


Sto se tice toga koji je KK najtrofejniji u bivsim SFRJ i SRJ proveri na netu ako u bilo sta sumnjas, na wikipediji ti sve lepo pise I pise da je to Zvezda, sto se pak mog nick name-a tice tebi tu bar ne bi trebalo nista da je sramotno posto svi mi vrlo dobro znamo da je vama grobarina uz liker bambus najomiljenije pice po kafanama za vreme dok vam po skolama traju casovi, nego lepo ti nama priznaj da od muke nisi znao sta pametno da napises samo tri dana posle ispadanja u kupu, terapiju koju mi preporucujes velikodusno ti prepustam, jer je ocigledno da je ona ipak mnogo vise potrebnija tebi, samo ne znam dal ces smeti da je mesas sa tolikim bambusima i na kraju moram da ti priznam da si sto se jedne stvari tice ipak bio u pravu,naime, tacno je sljaka je iznad vas ili pred vama, kako god, uglavnom moracete jos mnogo da sljakate ove sezone kako bi nas dostigli, a i ta cirka po kafanama mora od necega da se plati, ako vec roditelji ne daju pare za dzeparac.

molimvasobjavitekomentar

pre 9 godina

Ako je Crvena Zvezda zamrznuta, i ako je današnja Crvena Zvezda Telekom ustvari FMP, šta je onda današnji FMP?