Dodić: Na pobedu protiv OFK

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da će njegova ekipa u narednom meču Super lige Srbije protiv OFK Beograda ići na pobedu.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 01.05.2014.

15:15

Default images

"Bez obzira na Kup, naš cilj u prvenstvu se zna. Od prvog dana ističemo da nam je cilj treće mesto i sve ćemo učiniti da na kraju i završimo na tom mestu. Da bi bili treći u prvenstvu moramo da pobedimo ekipu OFK Beograda" ,rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Dodić je kazao da ovaj meč Jagodina dočekuje nekompletna zbog povreda i kartona nekih igrača, a pojedini stariji fudbaleri će odmarati, jer ih u sredu očekuje finale Kupa i "utakmica godine".

"Bez obzira na te kadrovske probleme, siguran sam da je atmosfera koja vlada u svlačionici najveći razlog za naš optimizam i da će svi dati svoj maksimum. U tom slučaju možemo do pobede i nova tri boda koja su nam najbitnija u toj borbi za treće mesto", istakao je Dodić.

Šef stručnog štaba Jagodine je ocenio da je ekipa OFK Beograda mlada i talentovana.

"Njihov kvalitet nije u skladu sa stanjem na tabeli. Naše utakmice su bile vrlo neizvesne, izgubili smo u prvenstvu 3:2 na Karaburmi, a potom smo bili bolji u dva meča Kupa", rekao je Dodić.

Fudbaler Nikola Mojsilović izjavio je da ekipu Jagodine očekuje teška utakmica jer su bodovi potrebni i OFK Beogradu.

"Verujem da će oni dodatno biti motivisani time što smo ih eliminisali u polufinalu Kupa. Medjutim, igramo na domaćem terenu, imamo svoj cilj, želimo da ostanemo na trećoj poziciji", kazao je Mojsilović.

On je dodao da bi sve osim tri boda na domaćem terenu bio neuspeh za ekipu Jagodine.

Utakmica 27. kola Super lige Srbije izmedju Jagodine i OFK Beograda igraće se u subotu na Gradskom stadionu u Jagodini od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: