B92: Kasalica na korak od Zvezde

Fudbaler užičke Slobode Filip Kasalica nalazi se na korak od prelaska u Crvenu zvezdu, saznaje B92.

Izvor: IV

Utorak, 20.12.2011.

18:58

Default images

Kako saznajemo, ostalo je još da se još samo usaglase tehnički detalji sporazuma ’crveno-belih’ i Slobode, a očekuje se da će se to desiti u narednih nekoliko dana.

Takođe, blizu realizacije je i transfer Nikole Maksimovića u redove Crvene zvezde iz užičkog kluba, a očekuje se da će se u klub do kraja godine vratiti i Duško Tošić, koji je letos otišao na pozajmicu u Betis.

Crvena zvezda se tokom ovog prelaznog roka već dosta pojačala, a u redove ’crveno-belih’ došli su povratnik Marko Perović, Filip Mladenović i Luka Milivojević. Pored toga, profesionalne ugovore potpisali su i trojica talentovanih omladinaca, Petar Đuričković, Ognjen Ožegović i Jovan Krneta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: