Teves ne može da dobije Manćinija

Argentinac Karlos Teves rekao je da je nekoliko nekoliko puta pokušao da stupi u kontakt sa trenerom Mančester Sitija Robertom Manćinijem, ali da nije uspeo.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.11.2011.

10:36

Default images

Teves bi da se suoči sa novom kaznom pošto se nije pojavio na treningu Mančester Sitija jer se otputovao u Argentinu na pripreme reprezentacije.

Argentinski fudbaler nije dobio dozvolu kluba da se priključi nacionalnom timu, a ove sezone odigrao je samo pet utakmica za ’građane’.

Argentinu očekuju mečevi sa Bolivijom i Kolumbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Tevesovi saigrači nisu želeli da komentarišu ponašanje saigrača iz reprezentacije već kažu da ih zanimaju samo predstojeći mečevi.

Južnoameričke kvalifikacije su uvek teške. Igramo protiv veoma dobrih ekipa i nema više malih timova. Svi su jednaki i svi imaju jednake šanse da pobede iako su gosti. Ukoliko ne propustimo priliku ovde, a igramo dobro kod kuće, onda smo na odličnom putu. Gonsalo Iguain: Prethodne kvalifikacije su bile veoma komplikovane kao i Kopa Amerika i znamo da sada moramo da pružimo svoj maksimum. Neće biti lako, ali mi smo spremni“, rekao je Serhio Romero.

Gonsalo Iguain je istakao da su svi u timu svesni da ih ne očekuje lak posao, ali da spremni dočekuju predstojeće duele.

Prethodne kvalifikacije su bile veoma komplikovane kao i Kopa Amerika i znamo da sada moramo da pružimo svoj maksimum. Neće biti lako, ali mi smo spremni“, naglasio je Iguain.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: