Ana: "Nisam iskoristila šanse"

Ana Ivanović nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Pekingu, pošto je u četvrtfinalnom duelu izgubila od Karoline Voznjacki iz Danske sa 7:6 (1), 6:4.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 08.10.2010.

17:04

Default images

Iako protiv teniserke koja će od ponedeljka zvanično biti prvi reket sveta nije odigrala slabo, Ana kaže da nije zadovoljna, jer je imala šanse da pobedi, ali ih nije iskoristila.

"Definitivno sam imala šanse u tom meču. Od početka sam kontrolisala udarce veoma dobro, ali mi servis nije bio na željnom nivou. Karolina je odlična teniserka i veoma teška protivnica i ako protiv nje ne iskoristite šanse koje imate, sigurno ćete biti kažnjeni", rekla je Ivanović.

Komentarišući povredu protivnice sredinom drugog seta, Ana je rekla da joj u tim trenucima nije bilo prijatno.

"Zabrinula sam se kada sam videla da leži na terenu i otišla sam da vidim da li je u redu. Uvek je teško kada vam se protivnica tako povredi", rekla je Ana.

Kada se nakon lekarske pomoći Dankinja vratila na teren, obe teniserke su bile nesigurne, ali je Voznjacki ipak uspela da završi meč u dva seta.

"Pauza je dugo trajala i kada smo nastavile da igramo bio je to pomalo čudan meč. Na kraju sam ponovo imala par šansi da uradim nešto više, ali nisam moga da ih iskoristim", rekla je Ivanovićeva.

Uprkos porazu, srpska teniserka će napredovati na WTA listi sedam mesta i od ponedeljka bi trebalo da bude 29. na svetu.

"Bez obzira na poraz, ovo je za mene bio dobar turnir. Mislim da sam u većini mečeva igrala dobar tenis i nadam se da bi to mogla da bude dobra osnova za naredna takmičenja", rekla je Ivanovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: