Izjave fudbalera Partizana (video)

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadvoljan pobedom nad Pjunikom 3:1 u 2. kolu kvalifikacija za LŠ, ali smatra da ima prostora za napredak u igri.

SOIzvor: B92 Srbija
Podeli

"Mislim da smo ostvarili dobar rezultat, a stvorili smo i dosta šansi. Bilo je i problema, pogotovo u prvom poluvremenu, pokušaćemo sve da ispravimo za revanš".

"Dakle, zadovoljan sam igrom u napadu i lakim stvaranjem šansi, ali nisam zadovoljan igrom u odbrani i sredini terena, gde je rival dosta lako prolazio", kaže Stanojević.

Trener 'crno-belih' potom je saopštio plan za revanš u Jerevanu, koji je na programu za sedam dana.

"U drugom meču igraćemo taktički drugačije, na rezultat, ali nećemo se ni braniti. Protiv jermenskog tima Partizan ne može da se brani, već da igra agresivno. Mnogo nam je značila podrška navijača sa tribina, posebno u trenucima kada smo bili nervozni, tada su nas oni podigli".

Trener Pjunika Vardan Minasijan ne predaje se posle poraza u prvom meču.

"Iza nas je naporna utakmica. Napravili smo nekoliko grešaka u odbrani, što nas je koštalo primljenih golova. Napadači Partizana su izuzetno snažni. Jesmo izgubili, ali očekuje nas još jedan meč u kojem ćemo pokušati da pokažemo šta još možemo. Partizan jeste jak, ali ima svoje slabosti i nastojaćemo da ih iskoristimo".

Kleo:

Mladen Krstajić:

Radosav Petrović

strana 1 od 4 idi na stranu