Više desetina povređeno u Nemačkoj

U Nemačkoj je u nedelju uveče u slavlju posle pobede nemačke fudbalske reprezentacije u meču sa Engleskom u osmini finala povređeno više desetina ljudi.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 28.06.2010.

13:14

Default images

U Bremerhafenu je dvoje mladih povređeno iz vatrenog oružja, a policija još traga za nepoznatim počiniocem.

Svi navijači povređeni su u tzv. auto-korzoima, kolonama automobila u kojima se posle pobedom završenih utakmica trubeći slavi po nemačkim ulicama. Ranije nepoznat običaj, nemački navijači su pre nekoliko godina preuzeli od suseda sa juga Evrope

U Milhajmu na Ruru povređena su dva 16-godišnjaka koji su prilikom lakšeg sudara ispali sa prenatrpanog zadnjeg sedišta kabrioleta.

U Menhengladbahu je povređeno osam osoba, od toga troje dece, kada su se u tamošnjem auto-korzou sudarila četiri vozila.

Opširnije na našem specijalu "JAR 2010".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: