FSS i Ford produžili saradnju

Fudbalski savez Srbije i generalni uvoznik Fordovih vozila za Srbiju Grand Motors produžili su poslovno-tehničku saradnju do 2013. godine.

Izvor: JT

Petak, 21.05.2010.

16:30

Default images

Potpisnici ugovora - generalni direktor Grand Motorsa, Stanko Radić i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić najavili su tom prilikom i druge oblike partnerstva.

“Prošlo je više od godinu dana kako je Ford postao oficijelno vozilo fudbalske reprezentacije Srbije, i nadamo se da smo makar malo doprineli plasmanu ‘orlova’ u Južnu Afriku”, rekao je Radić.

“Ford je učinio sve kako bi se ugovor sa Fudbalskim savezom produžio na još tri godine, i slobodno mogu da kažem da nikada neće ostati sami. A sada, manje priče i više rada”, dodao je Radić.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije istakao je da se on i njegovi saradnici trude da održe kontinuitet u svim oblastima u kojima deluju, pa samim tim ni saradnja sa Fordom, kao oficijelnim partnerom, nije bila izuzetak.

Nastavili smo saradnju, koja je ovog puta i veća i šira, na obostrano zadovoljstvo. Čestitao bih ljudima iz Forda što su prepoznali fudbal kao oblik saradnje koja će se sigurno razvijati i dugo trajati”, zaključio je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: