"Biser" sir novi sponzor FSS

Mlekoprodukt iz Zrenjanina, proizvođač Biser sireva, sklopio je sponzorski ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije povodom učešća Srbije na SP u fudbalu.

Izvor: AY

Utorak, 11.05.2010.

12:27

Default images

Specijalna akcija „BISER klopaj, ORLOVE sklapaj!“ spaja ljubav prema fudbalu i ukusne zalogaje, a fudbalska reprezentacija Srbije na ovaj način dobila je i svoj zvaničan sir!

Biser sir spremio je iznenađenje za sve ljubitelje koji su uzbuđeni zbog Svetskog prvenstva u fudbalu i koji će navijati za Orlove. U periodu od 1. maja do 30. juna, navijači mogu složiti fotografije fudbalske reprezentacije Srbije jer ih u Biser sirevima čeka svih 12 potrebnih delova. Na poleđini svih kartica Biser otkriva po jednu tajnu našeg fudbala.

Akcija BISER klopaj, ORLOVE sklapaj! obuhvata: BiserKačkavalje, Biser Trapist, Biser Feta sir, Biser Banatski sir , Biser Pizza Mozzarelle, Biser Edamer, Biser Gauda, Biser Tost Topi, Biser Sendvič sir i Biser Trougliće u sva tri ukusa (šunka, pečurke, natur).

Članovi Biser sir strane na Fejsbuku moći će da razmenjuju puzzle kartice koje im nedostaju sa vršnjacima iz cele Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: