Dodić: Vreme je za Partizanov poraz

Trener Jagodine Mladen Dodić najavljuje da će njegovi igrači dati sve od sebe da nanesu Partizanu prvi ovosezonski poraz.

Izvor: NK

Petak, 09.04.2010.

16:37

Default images

"Partizan zaslužuje svaki respekt, ali podatak da nije doživeo ni jedan poraz daje nam dodatni motiv da u nedelju damo sve od sebe i da ga savladamo. Partizan je ekipa koja ne zna za poraz, favorit je u tom meču, ima rezultate i tim i sigurno neće biti lako osvojiti sva tri boda", rekao je Dodić.

On je dodao da su svima u klubu još sveža sećanja na poslednji duel ta dva tima, kada je Partizan u kupu pobedio u Jagodini rezultatom 2:1.

"Mislim da smo tada u najmanju ruku bili ravnopravni. Voleo bih da rezultatska neizvesnost bude i na ovom meču i da moj tim bude mnogo konkretniji nego tada", dodao je Dodić.

Šef stručnog štaba Jagodinaca kaže i da ne shvata zbog čega je Partizan uoči ovog meča podigao tenzije zahtevom da susret bude odložen.

"Za razliku od nas, Partizan ima daleko više kvalitetnih igrača i dužu klupu i ne vidim razlog za stvaranje veštačkog pritiska", istkao je Dodić i dodao da zbog parnih kartona u nedelju neće igrati Zečević i Cilinšek, a Lukić i Nikolić će izostati zbog povreda.

Napadač Milan Bojović, koji je u Partizanu proveo pet godina, ocenio je da će šampion morati da igra na pobedu, što će biti šansa za Jagodinu.

"Mi imamo dobar učinak kod kuće i ne osvrćemo se na protivnika. Ne gledamo u njihovo dvorište, veću u naše i želja nam je da odigramo dobru utakimicu i da pokušamo da pobedimo", rekao je Bojović.

Za utakmicu Jagodina – Partizan, koja se igra u nedelju od 16 časova, u prodaju je pušteno 10.000 ulaznica i očekuje se pun stadion.

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković, koji ne propušta nijednu utakmicu u Jagodini, na nedeljni derbi pozvao je predsednika Srbije Borisa Tadića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: