Brijatore: “Neću se vratiti u F1”

Bivši prvi čovek Renoa Flavio Brijatore izjavio je da se nikada neće vratiti u Formulu 1 iako mu je doživotna suspenzija iz šampionata ukinuta.

Izvor: B92, Reuters

Petak, 12.03.2010.

12:03

Default images

Italijan je kažnjen od strane Svetske automobilske federacije (FIA) prošlog septembra zbog navodne umešanosti u nameštanje trke za Veliku nagradu Singapura 2008. godine, ali je sud u Parizu poništio tu presudu pre dva meseca. “Potpuno isključujem mogućnost povratka”, rekao je Brijatore.

Još uvek volim Formulu 1, iako bi bilo bolje da sam otišao na kraju 2006. godine kada je Fernando Alonso osvojio svoju drugu titulu”, rekao je Brijatore i dodao da očekuje da će se FIA žaliti zbog ukidanja njegove presude u narednih nekoliko meseci.

Brijatore je, takođe, poželeo uspešan povratak Mihaelu Šumaheru, koji je osvojio dve titule kao član Benetona, koji je tada vodio upravo Italijan. Bivši šef Renoa je prošlog meseca napustio funkciju predsedavajućeg fudbalskog kluba Kvins Park Rendžers, iako i dalje ostaje jedan od deoničara.

Odlučio sam se da napravim takav potez da ne bih sramotio Fudbalsku asocijacije zbog priče o Singapuru”, istakao je Brijatore i naglasio da ne planira ni da se vrati fudbalu, iako su mediji u Italiji objavili da je zainteresovan za akcije Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: