Pomoć KK Partizan novom Kabinetu

KK Partizan prikupio je novčana sredstva za otvaranje Kabineta za decu obolelu od malignih oboljenja pri Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Izvor: B92

Utorak, 09.03.2010.

12:52

Default images

Kabinet je otvoren u ponedeljak, a svi prvotimci Partizana dali su svoj doprinos opremanju ordinacije i na taj način pomogli da rad sa malim pacijentima bude što bezbedniji. Svečanom otvaranju ordinacije prisustvovali su predstavnici ’crno-belih’ Petar Božić, Aleksandar Rašić, Aleksandar Marić i Strahinja Milošević.

Celu ideju pokrenuo je profesor dr Zoran Vulićević.

Kada sam igračima predložio da pomognu na odgovor sam čekao manje od deset minuta. U klubu su, takođe , došli na ideju da dres Petra Božića sa potpisima svih igrača stave na internet aukciju i ceo prihod od toga će biti usmeren Kabinetu za decu obolelu od malignih oboljenja. Želeo bih da se zahvalim momcima koji su mnogo puta pokazali i srce i karakter na terenu, boreći se za klub i navijače i zaista mi je drago što su to u trenu pokazali i kada je pomoć za našu Kliniku i male pacijenta bila potrebna“, rekao je profesor Vulićević.

Kapiten Partizana Petar Božić pozvao je sve koji su u mogućnosti da pomognu da se priključe budućim akcijama.

Imali smo želju da pomognemo, a ovo je apel svima koji mogu da pomognu na svoj način, jer i u ovim teškim vremenima postoji neko kome je teže“, istakao je kapiten ’crno-belih’.

U akciji su učestvovali i bivši igrači Partizana, Predrag Drobnjak i Nikola Peković. KK Partizan je prvi put na aukciju postavio originalni dres kapitena Božića sa potpisima svih igrača, a novac od najviše ponude će biti usmeren upravo Klinici za dečiju i preventivnu stomatologiju.

SMS aukcija traje do petka a sva uputstva možete da pronađete ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: