Dmitrović: "Biće žestok okršaj"

Fudbaleri čačanskog Borca dočekuju u prvom kolu prolećnog dela Jelen Superlige Partizan ali još uvek nisu izašli na teren svog stadiona.

Izvor: B92, Sport

Četvrtak, 25.02.2010.

14:45

Default images

Na igralištu je i dalje sneg, a procenjuje se da će uslovi za igru biti veoma teški. Nešto viša temperatura najavljena za poslednje dane ove nedelje mogla bi da popravi stanje ali bi kiša, sa druge strane, mogla da tereni učini još gorim. Zbog toga, ali i zbog snage ‘crno-belih’ najiskusniji igrač Borca Boban Dmitrović kaže da je “teško prognozirati ishod”.

Za mene nema dileme, Partizan je u ovom trenutku favorit ali se valja nadati. Šansa uvek postoji,” rekao je za Sport kapiten Čačana, “Bilo bi mi daleko lakše da budem konkretniji u prognoziranju ishoda da nije prva utakmica u prvenstvu. Pre svega forma se ne zna, nije bilo ni pravih uslova za proveru za nastavak prvanstva, otuda i neizvesnost oko ovog susreta. Podsećam da Borac ume da iznenadi, ne bi to bilo prvi put, predaje nema, žestok će to biti okršaj. U to sam ubeđen. Bitno je da dobro odigramo, dakle, podsećam da mi možemo da iznenadimo.”

Partizan u Čačak putuje dan pred meč, u petak, a ekipa Borca tradicionalno je nezgodan protivnik ‘crno-belima’. Prethodne sezone u Čačku su se sastajali dva puta, u jesenjem delu domaćin je pobedio rezultatom 1:0, u prolećnom Partizan je slavio, bilo je 2:0.

U sezonama 2006/2007 i 2007/2008 beogradski klub je pored Morave pobeđivao rezultatom 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: