Dragan Nišević novi trener Jagodine

Ženski omladinski rukometni klub Jagodina postavio je Dragana Niševića za novog trenera i on će voditi tu ekipu u drugom delu prvenstva.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 30.01.2010.

18:06

Default images

"Reč je o najtrofejnijem treneru koji je ikada došao u Jagodinu u bilo kom sportu", izjavio je na konferenciji za novinare portparol Jagodine Nenad Nedeljković, predstavljajući Niševića. "Došao sam kako bih pomogao prijateljima koji žele da Jagodina bude u vrhu srpskog rukometa", rekao je Nišević.

"U mojih 38 godina trenerskog staža, mnogo sam toga prošao, trenirajući razne selekcije, od Jugoslavije, preko reprezentacije Makedonije i Irana, a srpskom rukometu sam se vratio prošlog leta", dodao je Nišević.

On je napomenuo da je njegovim dolaskom započeo proces kojim će Jagodina postati stabilnija i sasvim drugačija ekipa od one koja je igrala jesenas. Prvu jaku proveru pred start prvenstva Jagodina će imati 2. februara, kada igra protiv selekcije Tunisa.

"Rukomet u Africi je u velikoj ekspanziji, a reprezentacija Tunisa je ozbiljan i jak protivnik, ta selekcija je bila 13. na poslednjem SP u rukometu. Biće to pravo merilo pred start prolećnog dela prvenstva, a susret sa Tunisom bi trebalo da pokaže da smo na dobrom putu", istakao je Nišević.

Prvenstvo se nastavlja 6. februara, kada Jagodinu očekuje duel sa Vrnjačkom Banjom. Rukometašice Jagodine su jesenji deo prvenstva završile na sedmom mestu, sa osam bodova iz deset utakmica, dok je Vrnjačka Banja treća sa 15 osvojenih bodova. Na prvom mestu je Zaječar sa 20 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: