Steaua dovodi trojicu 'zvezdaša'?

Rumunska Steaua zainteresovana je za dovođenje trojice srpskih igrača, Slavoljuba Đorđevića, Đorđa Tutorića i Nikole Lazetića.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Utorak, 26.01.2010.

10:46

Default images

Tutorić se trenutno nalazi u Španiji na pripremama sa Legijom i nada se da će potpisati ugovor sa poljskom ekipom, dok je Slavoljub Đorđević izjavio da nema nameru da napušta Crvenu zvezdu do kraja sezone. Istovremeno, predsednik rumunskog kluba Điđi Bekali najavio je da će njegovu ekipu pojačati Nikola Lazetić, kojem Crvena zvezda želi da ponudi novi ugovor, piše dnevna štampa.

Steaua je prodala defanzivca Sorina Joneu Rostovu, pa je neophodno da pojača odbranu, a prvi na listi želja su Đorđe Tutorić i Slavoljub Đorđević.

Crvena zvezda je nedavno raskinula ugovor sa Tutorićem i on se trenutno nalazi na probi u Legiji, od koje uskoro očekuje ponudu, tako da je manje verovatno da 26-godišnji defanzivac pojačati redove rumunske ekipe.

Takođe, prema informacijama iz Rumunije, Steaua je spremna da ponudi 300.000 evra za Đorđevića, što ’crveno-beli’ verovatno neće prihvatiti, jer svog defanzivca nameravaju da prodaju tek sledećeg leta.

I sâm Đorđević izjavio je da ništa ne zna o ponudi i da trenutno ne želi da napušta klub iz Ljutice Bogdana.

Iskreno, prvi put čujem za takvu mogućnost, a nemam nameru da idem bilo gde do kraja sezone“, rekao je Đorđević, kojem ugovor sa Crvenom zvezdom ističe 2012. godine.

U isto vreme Sport je objavio kako je predsednik Steaue, Điđi Bekali, najavio da će u svoj klub dovesti „važnog fudbalera Crvene zvezde“.

U narednih nekoliko dana završićemo sve oko dovođenja igrača Crvene zvezde. I to ne bilo koga, već jako važnog fudbalera koji je imao bitnu ulogu u beogradskom klubu. nežu da otkrivam ime, ali daćuvam jedan trag. Narednog leta mu ističe ugovor sa Crvenom zvezdom“, rekao je Bekali.

U pitanju je kapiten ’crveno-belih’ Nikola Lazetić jer jedino njemu, pored rezervnih golmana Ranđelovića i Radivojevića, ističe ugovor narednog leta.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić najavio je da će klub uskoro ponuditi novi ugovor svom kapitenu.

Poznato je koliko nam znači Lazetić, ne sumnjam da ćemo postići dogovor sa njim, ali o tome ćemo pričati tokom proleća. Šef stručnog, svakako, biće ključan u tom razgovoru. Želimo, naravno, da Lazetić ostane i posle leta na Marakani“, rekao je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: