Ponedeljak, 05.10.2009.

21:36

Masa posetio sedište Ferarija

Brazilac Felipe Masa u ponedeljak je posetio sedište Ferarija u Maranelu prvi put od nesreće tokom kvalifikacija za Veliku nagradu Mađarske krajem jula.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

Masa, koji je doživeo teške povrede glave na "Hungaroringu" će se takmičenju u Formuli 1 vratiti sledeće sezona, a možda čak i na poslednjoj trci ovogodišnjeg šampionata u Abu Dabiju. Brazilac će ovih dana raditi na simulatoru vožnje u Maranelu, pre nego što u italijanskoj ekipi donesu odluku kada će testirati bolid iz 2007. godine u sklopu priprema za povratak.

"Konačno sam ponovo kod kuće. Ferari je moja druga porodica i jedva sam čekao da sve vidim ponovo, sve ljude sa kojima sam radio tokom prethodnih nekoliko godina. Pred nama je puno posla, ali sam srećan", rekao je Masa za zvanični sajt Ferarija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: