Al Fahim novi vlasnik Portsmuta

Biznismen iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Sulejman Al Fahim od srede je novi vlasnik Portsmuta.

Izvor: B92, eurosport

Sreda, 26.08.2009.

19:18

Default images

Prvobitno je izgledalo da će izvršni direktor kluba Pier Stori preuzeti klub, ali je Al Fahim, koji je prošlog meseca ušao u Upravni odbor Portsmuta, zajedno sa svojom investicionom grupom postao jedini vlasnik celog kluba.

"Sulejman Al Fahim je presrećan zbog postignutog dogovora i drago mu je što će moći da pomogne klubu da nastavi impresibnu istoriju i dođe do novog uspeha u Premijer ligi. Predsedavajući kluba bi, takođe, želeo da se zahvali igračima, osoblju i navijačima Portsmuta koji su pokazali neverovatnu lojalnost klubu", kaže se u saopštenju Portsmuta.

Zbog loše finansijske situacije u klub su tokom leta napustili reprezentativci Engleske Glen Džonson i Piter Krauč, dok je kapiten Silven Distan takođe izrazio želju da ode, a među zainteresovanim klubovima su Aston Vila i Everton.

Portsmut je od starta nove sezone u Premijer ligi poražen na sve tri utakmice, ali je zabeležio trijumf u Karling kupu protiv Hereforda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: