W09: Serena lako do drugog kola

Dvostruka šampionka Vimbldona Serena Vilijams pobedom nad kvalifikantkinjom Neuzom Silvom plasirala se u drugo kolo trećeg Gren slema sezone.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.06.2009.

19:22

Default images

Vilijamsova je do pobede nad 154. igračicom sveta, rezultatom 6:1, 7:5, došla za sat i 13 minuta i u drugoj rundi je očekuje meč sa pobednicom susreta između Lusi Safarove i Jarmile Grot.

Trenutno druga teniserka sveta vrlo brzo je došla do prednosti od 4:0 protiv teniserke kojoj je to bio prvi meč singlu na jednom Gren slemu, a za osvajanje prvog seta bilo joj je potrebno samo 27. minutu.

Ipak, pobednica turnira iz 2002. i 2003. godine nije bila potpuno koncentrisana na početku drugog seta, što je mlada Portugalka iskoristila i sačuvala brejk poen Vilijamsove za rezultat 4:4. Usledio je povratak bivše najbolje teniserke sveta koja je iskoristila prvu meč loptu i drugi set rešila u svoju korist rezultatom 7:5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: