Smenjen direktor "Marakane"

Kako javljaju beogradski mediji, generalni sekretar Crvene zvezde, Saša Kozić, smenio je direktora stadiona Miodraga Ćorovića. Razlog, "nekooperativnost".

Izvor: B92

Petak, 20.02.2009.

03:55

Default images

Tako je Crvena zvezda za samo 24 časa ostala bez Skupštine kojoj je istekao mandat, direktora "Marakane" i u svoj bogati CV upisala poraz od Grblja.

Sabor crveno-belih, koji bira i razrešava članove Skupštine još nije zakazan, a mediji spekulišu da se od Ćorovića tražila "priprema terena" za mirni scenario na predstojećem Saboru, prema kome bi sadašnji čelnici zadržali svoje funkcije. Ni "priprema terena" za meč sa Glazgov Rendžersom, od pre dve godine, na kome je dokazano da je i na njivi moguće iscrtati teren, ni silne kadrovske promene u klubu, nisu uzdrmale njegovu poziciju, sve do sada. Uoči očekivanog Sabora, najavljen je i susret predsednika Crvene zvezde, Den Tane sa veteranima kluba.

Dakle, na snežnoj "Marakani" nije nimalo dosadno, baš kao ni u ne tako dalekim Radanovićima, gde se Zvezda priprema za Partizan i ostale mečeve prolećnog dela sezone. Zahvaljujući vremenskim nepogodama i odlaganju nastavka šampionata, crnogorski Grbalj je iskoristio šansu koja mu se ukazala i ozbiljno obogatio svoju istoriju pobedivši Zvezdu sa 1:0. U duelu dve trećeplasirane ekipe, jedne iz Srbije, druge iz Crne Gore, trener Čedomir Janevski izveo je najjači tim i logično je da "nije zadovoljan".

Sledeći rival crveno-belih biće podgorička Budućnost, a meč se igra u subotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: