"Sport": Gej u Crvenoj zvezdi!

Izvor: B92, Sport

Četvrtak, 27.07.2006.

10:37

Default images

Reprezentativac Senegala Ibrahim Gej doputovaće do kraja nedelje, možda već u četvrtak, u Beograd gde će potpisatu ugovor sa Crvenom zvezdom, prenosi “Sport”!

Obeštećenja za defanzivca turskog Samsuna iznosilo je 200 hiljada evra, a crveno-beli već mesec dana bezuspešno traže “štopera” koji bi pomogao Biševcu, odbrani i celom timu...

Senegalac koga je tokom prelaznog roka želeo i trener Partizana Miodrag Ješić (a direktor Nenad Bjeković danima pokušavao da ga dovede), prema pisanju “Sporta” dolazi u Srbiju u društvu svog menadžera Bugarina Taneva, a ceo posao je po svemu sudeći već ugovoren.

Ukoliko 25-godišnji Gej dođe na “Marakanu”, ovaj prelazni rok će i definitivno obeležiti “prebeg” igrača na Topčiderskom brdu.

Blaguj Georgijev je već crveno-beli iako je praktično postigao dogovor sa Partizanom. Angažovanjem beka Zemuna Lazarevića uzvratio je Partizan. Čeka se odluka Ibrahima Geja...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: