Četvrtak, 27.07.2006.

10:37

"Sport": Gej u Crvenoj zvezdi!

Izvor: B92

"Sport": Gej u Crvenoj zvezdi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Delija Kovin

pre 17 godina

@ Master
Ti “batko” prvo nauci padeze. pa onda mozemo da se svadjamo(kad hoces). Ne pise se: ” onda prosipaj pamet o Pixija” nego: “ onda prosipaj pamet o Pixsiju” ! Pogresio sam za Stojketa i Milijasa, prva rata je bila 80,000 evra, pare koje su tvoji sponzori jedva sakupili. Tvoje informacije iz dnevnih novina da je Piksi napravio dug od 4,8 miliona evra, mozes da “ obesis macku o rep”. Da Dzaja toliko voli NASU ZVEZDU dolazio bi na Marakanu, a ne bi izmisljao razloge da ima problema sa srcem. A isto tako da je Piksiju stalo do para, prihvatio bi ponudu Japana, a ne bi ostao da unishtava klub u kome se afirmisao kao fudbaler. I jos nesto “DIREKTORE” (Masteru), ja ne branim Piksija, nego branim i podrzavam onog ko zeli dobro NASHOJ ZVEZDANOJ ZVEZDI.
Imam jedno pitanje za tebe: Gde su golman Vujadinovic i Burzanovic (Igor) verovatno? Da nije mozda Piksi pokvario zavrsen posao Dzaje?

Milan

pre 17 godina

Posto Crvena Zvezda vec duze vreme trazi iskusnog stopera mislim da gospodin Bajevic treba da obrati paznju Zedera, ovaj fantasticni stoper vec duze vreme igra za Saturn, prica se da ga trazi moskovski spartak.

DT

pre 17 godina

Master, ti ovde nekome solis pamet kolika je lopina Pixi, a onda zameras istom tom coveku sto "ne dolazi na sever, kao svaki pravi delija".
Hajde da ti oprostim sto u stvari i ne poznajes coveka kome se obracas (ne poznajem ga ni ja); ali, u kom si ti onda konfliktu sa samim sobom, kad tu i takvu Zvezdu koja samo sluzi "da bi Pixi i njegova banda nafatirali dzepove" zdusno i od srca bodris svaki put... (sa severa)!?
Uostalom, neka Pixi i dalje "fatira dzepove" - to su ionako svi pre njega radili u Zvezdinoj upravi, ali neka samo nastavi da pravi GENIJALNE poteze, za RAZLIKU od ... znamo koga.
Znas li ti kada bi onaj sto se do prosle godine bio stopio sa predsednickom foteljom doveo jednog Zengu za trenera?

jug

pre 17 godina

Gaj dolazi u Partizan, posle ce novine da pisu kako su uspeli Gaja da skrenu kod Autokomande i slave svoju "veliku" pobedu nad Zvezdom, a velika vecina partizanovih navijaca ce sto je u svemu tome i najgore da poveruje u tu pricu. Razmislite...........

alex london

pre 17 godina

Neka mi neko objasni dali je ovaj Gaj isti igrac(crnac) koji se prije mjesec dana spominjao kao moguce pojacanje Zvezde i Partizana? Mislim da sam tada procitao ime Kaje ako se ne varam...

Milan_Zvezdas

pre 17 godina

@MASTER:
Kao prvo ja sam Zvezdin navijac 23. godine. Poslednjih 5-6 godina sam redovan na svakoj Zvezdinoj utakmici. Mislim da je Piksi najveci spas koji je Zvezdu mogao da zadesi. Kazes Georgijev dosao za dzabe. Smesan si. Kazes Piksi uzima provizije od prodaje igraca, a sta je Dzaja radio. Sta je sa 15-20 miliona maraka koji su on i Cvele deponovali u Svjcarsku banku. Sa tim parama Zvezda bi ponovo osvojila LS. Zvezda nema para zbog Dzajinih dugova, i suludih planova izgradnje oko Zvezdinog stadiona. Kazes Piksi napravio dug 4.8 miliona i pozivas se na "strucnjake" iz Delte. Ta ista Delta je zelela da za male pare kupi Zvezdu i totalno je upropasti. Pogledaj samo poruke Delija koje su upucivale Delti i Miskovicu. Dragi moj prijatelju volis Zvezdu mozda koliko i ja , ali na tvoju veliku zalost nisi dovoljno obavesten.

sale pfc

pre 17 godina

koliko su se zeka i bjeka ugradili na ove transfere?
piksi svaka cast imas sjajne saradnike (zeka i bjeka).
ale ale ale ale ale uprava napolje... BOJKOT do kraja.....

shtrokaV

pre 17 godina

Kakva bre liga sampiona bre jeste vi normalni???????
Mene bi bilo sramota to da kazem.....vi ocigledno ne znate koji su moguci protivnici,pa evo ja cu vam reci(koliko ja znam): Liverpul, Arsenal, Valensija, Ajax- (njih bi MOZDA i pobedili ali samo u BG-u), pa onda Milan... i ima tu jos klubova ja mislim Benfika...i to bi bilo to od velikih klubova ostalo ne znam.....ali razmislite malo...

Marko

pre 17 godina

@Master ili da kazen - da ti nisi slucajno bas DZAJA? Doso na sajt i vidis kako svi hvale novu upravu - aah?
Pa onda se malo ljutis? Ili si mozda neko iz tih tvojih smesnih sponzora koji nisu ni dinara dali zvezdi vec hteli milione od zvezde i da upravljaju klubom....

Igor

pre 17 godina

@Aldo, brate pluno' sam na kompjuter monitor posle citanja tvog komentara. Koja provala brate!! Ha, ha ha!!! Valjda valja ovaj crni nesto.
Napred CZ!!

sever

pre 17 godina

http://www.transfermarkt.de/ ukucajte Roter Stern Belgrad zvezda vrsi pregovore sa igracem Sarajevskog Zeljeznicara Admirom Vladavicem i sa jos nekim igracima za koje ni na sajtu neznaju kosu ni odakle su VLADA BOGDANOVIC i NIKOLA BELJIC

listopad

pre 17 godina

pa ako se neko jos pita
Partizan ne kupuje igrace
on ih prodaje
uprava je osetila da je kraj blizu
onda uzmi love koliko bilo i bezi

Dejan

pre 17 godina

Partizanova uprava je najgora na svetu. Pa ovo je SRAMOTA. Ajde odlazite ili vise niko nece da gleda utakmice, sve ce vise biti bojkota. Pa koje su to pare 200000 mi navijaci bi ih skupili da su nas zamolili

Aleksandar

pre 17 godina

Ja stvarno ne mogu da razumem poteze uprave Partizana?! Pa mi cemo da igramo sa istim timom , koji prosle godine nije imao ideje. . . Pa zvezdi nije ni bio potrban Piksi, uprava Partizana sama zavrsava poso . Markira fudbalere, onda usere pregovore, pa zvezda uleti i za smesne parice kupi. Osim sto ce nam kasa u klubu biti ,VALJDA , puna , nista od igre i trofeja. Svaka cast za Upavu Crvene Zvezde. Necete imati vecih problema da osvojite titulu i kup ove sezone.

Ilija

pre 17 godina

Isao sam na razne Senegalske sajtove da nadjem tog Afrikanca, ali nema ga ni na jednoj listi Senegalske reprezentacije? Sta se desava?

Banconi

pre 17 godina

Auh, pa ne treba nama neko ko će da pomogne Biševcu, već neko ko će tog da izbaci iz tima. Jadna nam je odbrana u kojoj je Biševac glavni. Treba li da podsećam za koliko ključnih golova je direktni krivac, kako su ga stavljali na ringišpil igrači PSV-a, kako je protiv njih pravio penal i dobio bespotreban crveni karton, kako je mogao da nas košta protiv Rome, i kako nas je na kraju puno koštao protiv Strazbura.
Ako piksi može nekom da uvalja Biševca, neka to uradi što pre, ako ne može, neka ga pokloni.
B.

deki

pre 17 godina

Onaj ko je kucao ovaj tekst ili je Partizanovac ili ... jer Cas je Ibrahim Gaj a cas Ibrahim Gej.To je kao ono nije Fejnord nego Fajnord :)

Vuk zemunski

pre 17 godina

Šalu na stranu, sviđa mi se ovakva otimačina, to je jedini način da bar jedan klub nekako profitira, napisima u štampi tipa "skandal, neviđeno, brži crno od crveno-belih, bliža Marakana od JNA" - sve me to podseća na zlatne osamdesete kada se tako pisalo o Đurovskom, Mijatoviću, Prosinečkom, njihovim prelascima u klubove velike četvorke...i još nekim fudbalerima koji su, bez obzira na naciju i sadašnju reprezentaciju, za ove današnje - marka.

Nažalost, mislim da je partizanski dvojac ZekaBjeka sklonio sa strane veći deo para od transfera (šta će ljudi, prešlo u naviku) i da od toga PFC neće imati nikakve koristi. Ako nam Bog da sreće više nego pameti, plasiraćemo se u neku grupu Kupa UEFA i zamazivati oči raji još koji mesec. A CZ će, valjda, ove godine u Ligu šampiona. Kad je mogla mušema da se vije u Bratislavi i ostalim "prestonicama" svetskog fudbala, valjda će moći i u rupi. Ako nije zaslužila Zvezda, zaslužili su njeni navijači (moji krvni neprijatelji, ali ipak naši Srbi).

Uprava napolje - volim Partizan!

Somi

pre 17 godina

Nije ni Gaj, ni Gej,vec Ibrahima Gueye. Igrac je prosecnog kalibra, nista bolji od Kajea, ili mozda gori od Dudica. Jeste da ne sumnjam vise u Piksija, ali on nije pojacanje za Ligu Sampiona...

ras

pre 17 godina

igra na poziciji nesrecnog joksimovica.Bilo ko da dodje bice bolje, a ako dodje Gaj sto Ljupko Petrovic kaze, zvezda ce u prvenstvu primiti 3 gola. Bravo Stojko, samo tako!

MASTER

pre 17 godina

ZA NEZNALICU IZ KOVINA, KOJI SE IZDAJE DA JE DELIJA!
Prvo care dodji na sever, navijaj za Zvezdu, a onda prosipaj pamet o Pixija koga ne poznajes i o kome nemas pojma.
Prvo, veliko je pitanje da li ce doci Gaj ili Gej, svejedno. Moze da dodje kao Georgijev, Suzuki, Tadeu i svi igraci koje je doveo piksi za DZABE. Doveo ih dzabe, a Zvezda od njihove prodaje nece zaraditi dinara, dok ce on i njegovi satrapi utrpati po lepo proviziju u dzep.
Nije on doveo Purovica, vec staro Dzajino rukovodstvo, koje je sklopilo dogovor i o uzimanju Burzanovica i golmana Vujadinovica. Toliko o tome, da nista ne znas.
Stojkovica je kupio za 40.000 evra, kao i Milijasa, a utopio ga za 3 miliona evra, a Zvezda sada nema para. Pa gde su novci, Pixi se ne hvali da je pokrio dugove, a ni evra nije ulozio u transfere. E, sada ja tebe postovaoce dela i lika Pixija pitam gde su pare.
Raskovic nijednom svojim golom nije doneo bodove Zvezdi, vec je postizao golove kada je sve bilo gotovo. Suzuki je promasaj, sto se videlo jer nije otisao na SP u Nemackoj, a i brate, previse je svilen u duelima.
Mladenovic se sam vratio, jer nije imao klub, niko ga nije doveo, a sam kazes uzece za njega 500.000 evra, sto je sa Stojkoviceva 3 i Lukoviceva 4,5 vec 8 miliona. Gde su pare batko, opet te pitam. Dovoljno za pokrivanje dugova, ali o tome sada niko ne brine.
E, kada smo vec kod dugova treba da znas da je Dzaja napravio 4,1 milion duga za vreme svog mandata od skoro 20 godina, dok je Pixi za nesto manje od godinu dana dodao na taj dug jos 4,8 miliona evra. To ti je care izvestaj finansijskih strucnjaka iz Delte, Telekoma i Srpske banke koji su bas zbog toga izasli iz Zvezde, jer nisu hteli da ih muzu Pixi i njegova druzina. Samo da znas, to je istina, koju Pixi nije hteo da demantuje.
Sto se tice Zige, pogresio je sto ga nije utopio Englezima za 10 miliona evra, jer sada za njega ne moze da dobije ni pet miliona. Djokic je dosao posredstvom jednog mafijasa, kao i Andjelkovic i Pantic. Raspitaj se malo nesrecnice, pa ces videti kako arce Zvezdu, koju verujem mnogo volis. Tesko brate da si ti Delija i da navijas sa SEVERA, vec si jedan romantik koga je lako prevariti.

Makaveli_The_Don

pre 17 godina

@Delija Kovin
U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom.Stvarno Pixiju svaka cast jer je napravio puno toga za Zvezdu,dovodio igrace koji su explodirali u Zvezdi,a pravio veoma dobre dilove pri prodaji.Mislim da je ovo godina kada cemo prezimiti u Evropi "konacno" jer je pored igraca doveo i sjajnog trenera.
Samo napred
Forza Stella Rossa

lion

pre 17 godina

Kupuj,Piksi,samo kupuj!Posle ćemo da vidimo za pare.Ovo što imamo,ništa ne valja!Pa,ne misliš valjda da sa Joksom,Randjelom,Krivim i ostalom boranijom možemo da prođemo neki ozbiljniji klub u 3.kolu?

Delija Kovin

pre 17 godina

Sad je 2:1 za nas, Georgijev i Gaj, protiv partizanovog Mladena Lazarevica iz Zemuna.
Svaka cast Piksi a koje zaboravio sta je sve Piksi uradio da se podsetimo:Doveo je Purovica bez obestecenja, a dobio je dobrog napadaca, i sada ga traze Nemci. Doveo je Vladu Stojkovica, pa sad uzeo za njega 2,5 miliona evra. Trener Zenga i udjosmo u Kup UEFA, i osvojili duplu krunu. Covek je doveo odlicnog “dzokera” Milanka Raskovica, koji nam je vise puta doneo bodove. Doveo je Suzukija koji se dobro pokazao za vreme koje je proveo na terebu. Nenada Milijasa o kome ne treba puno pricati, covek igrao celo prolecno prvenstvo i dao je golove za pobedu. Doveo Mladenovica dzabe, a sad ace uzeti bar pola miliona evra za njega. Produzio je ugovor sa Zigom. Doveo najboljeg strelca, jesenjeg dela sampionata Dusana Djokica ispred Partizana. Sada je doveo bugarskog reprezentativca Blagoja Georgijeva. To sto Draman i Nikola Trajkovic nisu imali dovoljnu minutazu da se dokazu nije on kriv.
Citam i kritike o prodaji igraca. Piksi je nasledio dug od 8,9 miliona evra, samo da se ne zaboravi i mora da isplati dugove. Sacuvao je Pantelica do plasmana u Kupu UEFA, pa ga prodao Herti za dobru lovu. Milana Dudica, Aleksandra Lukovica i Vladu Stojkovica je prodao da bi imao da isplati bar deo duga. Sponzori su jedva sakupili 280,000 evra za isplatu prve rate za Milijasa i Stojkovica.
PIKSI, SAMO NAPRED, A MI DELIJE AJMO DA PODRZIMO NASEG PREDSEDNIKA I UDJEMO U TOLIKO ZELJENU LIGU SAMPIONA

Plikuscht

pre 17 godina

E vala ako!

Dabogda Zvezda ove sezone sve uzela i kvalifikovala se u LS.

Cestitke Zeki & Peki & Bjeki sto su maestralnim manevrom pare za Bugarina i Senegalca redirektovali na lokalno pojacanje a razliku usparali. Bice - za klub.

E sad ... sto ce na kraju sezone kad podvuku shvatiti da su ostati bez Kupa, bez prvenstva, bez lige UEFA oe sezone, bez kvalifikacija za LS naredne sezone ... o-tom-potom, ko ce sada o tome da brine i razmislja!?

fabio

pre 17 godina

decko je boli glava igrac... pravi bedem je pozadi..... bice sjajno ako stvarno bude tako....... jos kada bi malo pustali te strance sto imamo da i malo igraju a ne samo da greju klupu bilo bi jos bolje!!!!

Delija

pre 17 godina

Kada sam na Home page B92 procitao naslov "Gej u Crvenoj Zvezdi" sledio sam se! Otvaranje i citanje vesti me je smirilo do nekle. Postavlja se pitanje zasto se njegov bivsi klub, za siccu, odrice Geja ako je kvalitetan igrac?

Mickey

pre 17 godina

Odbrana Zvezde deluje veoma nesigurno.Činjenica je da je start sezone,ali u mečevima kvalifikacija za evro kupove je potreban formiran tip i posebno sigurnost u toj zadnjoj liniji.Kork Siti se pokazao kao nedovoljno jak protivnik da te pokazane slabosti iskoristi,ali mora se ovaj ugovor što pre potpisati kako bi se što brže uigrao za nekog jačeg protivnika.
Inače,mislim da je ovo sasvim dobar igrač (možda malo skuplji) i biće zaista odlično ako uspemo da ga dovedemo !

sale

pre 17 godina

opet krademo grobarima igrace, hihihihi.
nadam se da gaj zna da igra, u svakom slucaju, bolji je od jokse!!!

jos samo hurtado da dodje i eto nam LS.

???

pre 17 godina

da je potreban stoper-jeste.medjutim ne poznajem kvalitete ovog GAJA,a ne geja!!!i ne treba potencirati to sto ga je partizan hteo.oni su hteli za dzabe a to ipak ne ide.

Sale Krusevac

pre 17 godina

Ljupko Petrovic ga je extra nahvalio, rekavsi izmedju otalog da sa njim u timu Zvezda nece primiti ni tri gola ove sezone. Dobro je ako ga Pixy angazuje i pojaca konkurenciju za Centralnog odbrambenog. Mene, medjutim, posle utakmice u Korku vise plase bekovi.
U svakom slucaju bio bi jos jedno odlicno pojacanje.

southrail

pre 17 godina

Izgleda opasno, a i izgleda da je dobar cim ga je Jesic jurio jer je jurio i Georgijeva pa nam on sad ispade najbolji.
Ali me samo brine sto je njegov Samsunspor ispao iz prve Turske lige?

Aca Trica

pre 17 godina

Ufffffff!
E sad mi je stvarno lakse. Ovakvog smo cekali kao ozeblo sunce. Nadam se samo da prijave igraca za ovogodisnje takmicenja pod okriljem UEFA nije gotovo.
E sad smo jaaako ozbiljna ekipa. Bravo Piksi.

Đovani

pre 17 godina

Ibrahim GUEYE 19/02/78 1.90 m 80 kg Défenseur CSKA Sofia Bulgarie,

zvaničan podatak od prije dvije godine:
http://www.afrik.com/article7966.html

Možda se i on kao i Rože Mila sa godinama podmlađuje?

Tko zna, nitko ništa ne zna, krhko je znanje...

Vladimir

pre 17 godina

Gledao sam utakmicu sa ircima i nisam zadovoljan igrom igraca a posebno Joksimovica koji se bukvalno gubio na u takmici.Mislim da ce Gej biti pravo resenje za ZVEZDU.takodje mislim da Zigic nemoze sam da igra u napadu,treba mu jos jedan napadac da mu spusta lopte!

majko moja

pre 17 godina

Pa ove iz Partizana treba staviti na kolac! Koje su to pare 200.000 evra, za igraca na poziciji gde su potrebna dvojica , a nemamo nijednog! Ovo je sramota sta se radi , volim Partizan i ici cu na utakmice, ali kako oterati nesposobne ljude. Osecam se nemocno kao kad je bilo bombardovanje! Nicija nije gorela do zore!

jug

pre 17 godina

Gaj dolazi u Partizan, posle ce novine da pisu kako su uspeli Gaja da skrenu kod Autokomande i slave svoju "veliku" pobedu nad Zvezdom, a velika vecina partizanovih navijaca ce sto je u svemu tome i najgore da poveruje u tu pricu. Razmislite...........

majko moja

pre 17 godina

Pa ove iz Partizana treba staviti na kolac! Koje su to pare 200.000 evra, za igraca na poziciji gde su potrebna dvojica , a nemamo nijednog! Ovo je sramota sta se radi , volim Partizan i ici cu na utakmice, ali kako oterati nesposobne ljude. Osecam se nemocno kao kad je bilo bombardovanje! Nicija nije gorela do zore!

Đovani

pre 17 godina

Ibrahim GUEYE 19/02/78 1.90 m 80 kg Défenseur CSKA Sofia Bulgarie,

zvaničan podatak od prije dvije godine:
http://www.afrik.com/article7966.html

Možda se i on kao i Rože Mila sa godinama podmlađuje?

Tko zna, nitko ništa ne zna, krhko je znanje...

Vladimir

pre 17 godina

Gledao sam utakmicu sa ircima i nisam zadovoljan igrom igraca a posebno Joksimovica koji se bukvalno gubio na u takmici.Mislim da ce Gej biti pravo resenje za ZVEZDU.takodje mislim da Zigic nemoze sam da igra u napadu,treba mu jos jedan napadac da mu spusta lopte!

???

pre 17 godina

da je potreban stoper-jeste.medjutim ne poznajem kvalitete ovog GAJA,a ne geja!!!i ne treba potencirati to sto ga je partizan hteo.oni su hteli za dzabe a to ipak ne ide.

sale

pre 17 godina

opet krademo grobarima igrace, hihihihi.
nadam se da gaj zna da igra, u svakom slucaju, bolji je od jokse!!!

jos samo hurtado da dodje i eto nam LS.

southrail

pre 17 godina

Izgleda opasno, a i izgleda da je dobar cim ga je Jesic jurio jer je jurio i Georgijeva pa nam on sad ispade najbolji.
Ali me samo brine sto je njegov Samsunspor ispao iz prve Turske lige?

Aca Trica

pre 17 godina

Ufffffff!
E sad mi je stvarno lakse. Ovakvog smo cekali kao ozeblo sunce. Nadam se samo da prijave igraca za ovogodisnje takmicenja pod okriljem UEFA nije gotovo.
E sad smo jaaako ozbiljna ekipa. Bravo Piksi.

Sale Krusevac

pre 17 godina

Ljupko Petrovic ga je extra nahvalio, rekavsi izmedju otalog da sa njim u timu Zvezda nece primiti ni tri gola ove sezone. Dobro je ako ga Pixy angazuje i pojaca konkurenciju za Centralnog odbrambenog. Mene, medjutim, posle utakmice u Korku vise plase bekovi.
U svakom slucaju bio bi jos jedno odlicno pojacanje.

Mickey

pre 17 godina

Odbrana Zvezde deluje veoma nesigurno.Činjenica je da je start sezone,ali u mečevima kvalifikacija za evro kupove je potreban formiran tip i posebno sigurnost u toj zadnjoj liniji.Kork Siti se pokazao kao nedovoljno jak protivnik da te pokazane slabosti iskoristi,ali mora se ovaj ugovor što pre potpisati kako bi se što brže uigrao za nekog jačeg protivnika.
Inače,mislim da je ovo sasvim dobar igrač (možda malo skuplji) i biće zaista odlično ako uspemo da ga dovedemo !

Delija

pre 17 godina

Kada sam na Home page B92 procitao naslov "Gej u Crvenoj Zvezdi" sledio sam se! Otvaranje i citanje vesti me je smirilo do nekle. Postavlja se pitanje zasto se njegov bivsi klub, za siccu, odrice Geja ako je kvalitetan igrac?

Delija Kovin

pre 17 godina

Sad je 2:1 za nas, Georgijev i Gaj, protiv partizanovog Mladena Lazarevica iz Zemuna.
Svaka cast Piksi a koje zaboravio sta je sve Piksi uradio da se podsetimo:Doveo je Purovica bez obestecenja, a dobio je dobrog napadaca, i sada ga traze Nemci. Doveo je Vladu Stojkovica, pa sad uzeo za njega 2,5 miliona evra. Trener Zenga i udjosmo u Kup UEFA, i osvojili duplu krunu. Covek je doveo odlicnog “dzokera” Milanka Raskovica, koji nam je vise puta doneo bodove. Doveo je Suzukija koji se dobro pokazao za vreme koje je proveo na terebu. Nenada Milijasa o kome ne treba puno pricati, covek igrao celo prolecno prvenstvo i dao je golove za pobedu. Doveo Mladenovica dzabe, a sad ace uzeti bar pola miliona evra za njega. Produzio je ugovor sa Zigom. Doveo najboljeg strelca, jesenjeg dela sampionata Dusana Djokica ispred Partizana. Sada je doveo bugarskog reprezentativca Blagoja Georgijeva. To sto Draman i Nikola Trajkovic nisu imali dovoljnu minutazu da se dokazu nije on kriv.
Citam i kritike o prodaji igraca. Piksi je nasledio dug od 8,9 miliona evra, samo da se ne zaboravi i mora da isplati dugove. Sacuvao je Pantelica do plasmana u Kupu UEFA, pa ga prodao Herti za dobru lovu. Milana Dudica, Aleksandra Lukovica i Vladu Stojkovica je prodao da bi imao da isplati bar deo duga. Sponzori su jedva sakupili 280,000 evra za isplatu prve rate za Milijasa i Stojkovica.
PIKSI, SAMO NAPRED, A MI DELIJE AJMO DA PODRZIMO NASEG PREDSEDNIKA I UDJEMO U TOLIKO ZELJENU LIGU SAMPIONA

Plikuscht

pre 17 godina

E vala ako!

Dabogda Zvezda ove sezone sve uzela i kvalifikovala se u LS.

Cestitke Zeki & Peki & Bjeki sto su maestralnim manevrom pare za Bugarina i Senegalca redirektovali na lokalno pojacanje a razliku usparali. Bice - za klub.

E sad ... sto ce na kraju sezone kad podvuku shvatiti da su ostati bez Kupa, bez prvenstva, bez lige UEFA oe sezone, bez kvalifikacija za LS naredne sezone ... o-tom-potom, ko ce sada o tome da brine i razmislja!?

fabio

pre 17 godina

decko je boli glava igrac... pravi bedem je pozadi..... bice sjajno ako stvarno bude tako....... jos kada bi malo pustali te strance sto imamo da i malo igraju a ne samo da greju klupu bilo bi jos bolje!!!!

Makaveli_The_Don

pre 17 godina

@Delija Kovin
U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom.Stvarno Pixiju svaka cast jer je napravio puno toga za Zvezdu,dovodio igrace koji su explodirali u Zvezdi,a pravio veoma dobre dilove pri prodaji.Mislim da je ovo godina kada cemo prezimiti u Evropi "konacno" jer je pored igraca doveo i sjajnog trenera.
Samo napred
Forza Stella Rossa

lion

pre 17 godina

Kupuj,Piksi,samo kupuj!Posle ćemo da vidimo za pare.Ovo što imamo,ništa ne valja!Pa,ne misliš valjda da sa Joksom,Randjelom,Krivim i ostalom boranijom možemo da prođemo neki ozbiljniji klub u 3.kolu?

MASTER

pre 17 godina

ZA NEZNALICU IZ KOVINA, KOJI SE IZDAJE DA JE DELIJA!
Prvo care dodji na sever, navijaj za Zvezdu, a onda prosipaj pamet o Pixija koga ne poznajes i o kome nemas pojma.
Prvo, veliko je pitanje da li ce doci Gaj ili Gej, svejedno. Moze da dodje kao Georgijev, Suzuki, Tadeu i svi igraci koje je doveo piksi za DZABE. Doveo ih dzabe, a Zvezda od njihove prodaje nece zaraditi dinara, dok ce on i njegovi satrapi utrpati po lepo proviziju u dzep.
Nije on doveo Purovica, vec staro Dzajino rukovodstvo, koje je sklopilo dogovor i o uzimanju Burzanovica i golmana Vujadinovica. Toliko o tome, da nista ne znas.
Stojkovica je kupio za 40.000 evra, kao i Milijasa, a utopio ga za 3 miliona evra, a Zvezda sada nema para. Pa gde su novci, Pixi se ne hvali da je pokrio dugove, a ni evra nije ulozio u transfere. E, sada ja tebe postovaoce dela i lika Pixija pitam gde su pare.
Raskovic nijednom svojim golom nije doneo bodove Zvezdi, vec je postizao golove kada je sve bilo gotovo. Suzuki je promasaj, sto se videlo jer nije otisao na SP u Nemackoj, a i brate, previse je svilen u duelima.
Mladenovic se sam vratio, jer nije imao klub, niko ga nije doveo, a sam kazes uzece za njega 500.000 evra, sto je sa Stojkoviceva 3 i Lukoviceva 4,5 vec 8 miliona. Gde su pare batko, opet te pitam. Dovoljno za pokrivanje dugova, ali o tome sada niko ne brine.
E, kada smo vec kod dugova treba da znas da je Dzaja napravio 4,1 milion duga za vreme svog mandata od skoro 20 godina, dok je Pixi za nesto manje od godinu dana dodao na taj dug jos 4,8 miliona evra. To ti je care izvestaj finansijskih strucnjaka iz Delte, Telekoma i Srpske banke koji su bas zbog toga izasli iz Zvezde, jer nisu hteli da ih muzu Pixi i njegova druzina. Samo da znas, to je istina, koju Pixi nije hteo da demantuje.
Sto se tice Zige, pogresio je sto ga nije utopio Englezima za 10 miliona evra, jer sada za njega ne moze da dobije ni pet miliona. Djokic je dosao posredstvom jednog mafijasa, kao i Andjelkovic i Pantic. Raspitaj se malo nesrecnice, pa ces videti kako arce Zvezdu, koju verujem mnogo volis. Tesko brate da si ti Delija i da navijas sa SEVERA, vec si jedan romantik koga je lako prevariti.

deki

pre 17 godina

Onaj ko je kucao ovaj tekst ili je Partizanovac ili ... jer Cas je Ibrahim Gaj a cas Ibrahim Gej.To je kao ono nije Fejnord nego Fajnord :)

ras

pre 17 godina

igra na poziciji nesrecnog joksimovica.Bilo ko da dodje bice bolje, a ako dodje Gaj sto Ljupko Petrovic kaze, zvezda ce u prvenstvu primiti 3 gola. Bravo Stojko, samo tako!

Somi

pre 17 godina

Nije ni Gaj, ni Gej,vec Ibrahima Gueye. Igrac je prosecnog kalibra, nista bolji od Kajea, ili mozda gori od Dudica. Jeste da ne sumnjam vise u Piksija, ali on nije pojacanje za Ligu Sampiona...

Vuk zemunski

pre 17 godina

Šalu na stranu, sviđa mi se ovakva otimačina, to je jedini način da bar jedan klub nekako profitira, napisima u štampi tipa "skandal, neviđeno, brži crno od crveno-belih, bliža Marakana od JNA" - sve me to podseća na zlatne osamdesete kada se tako pisalo o Đurovskom, Mijatoviću, Prosinečkom, njihovim prelascima u klubove velike četvorke...i još nekim fudbalerima koji su, bez obzira na naciju i sadašnju reprezentaciju, za ove današnje - marka.

Nažalost, mislim da je partizanski dvojac ZekaBjeka sklonio sa strane veći deo para od transfera (šta će ljudi, prešlo u naviku) i da od toga PFC neće imati nikakve koristi. Ako nam Bog da sreće više nego pameti, plasiraćemo se u neku grupu Kupa UEFA i zamazivati oči raji još koji mesec. A CZ će, valjda, ove godine u Ligu šampiona. Kad je mogla mušema da se vije u Bratislavi i ostalim "prestonicama" svetskog fudbala, valjda će moći i u rupi. Ako nije zaslužila Zvezda, zaslužili su njeni navijači (moji krvni neprijatelji, ali ipak naši Srbi).

Uprava napolje - volim Partizan!

Ilija

pre 17 godina

Isao sam na razne Senegalske sajtove da nadjem tog Afrikanca, ali nema ga ni na jednoj listi Senegalske reprezentacije? Sta se desava?

Banconi

pre 17 godina

Auh, pa ne treba nama neko ko će da pomogne Biševcu, već neko ko će tog da izbaci iz tima. Jadna nam je odbrana u kojoj je Biševac glavni. Treba li da podsećam za koliko ključnih golova je direktni krivac, kako su ga stavljali na ringišpil igrači PSV-a, kako je protiv njih pravio penal i dobio bespotreban crveni karton, kako je mogao da nas košta protiv Rome, i kako nas je na kraju puno koštao protiv Strazbura.
Ako piksi može nekom da uvalja Biševca, neka to uradi što pre, ako ne može, neka ga pokloni.
B.

Aleksandar

pre 17 godina

Ja stvarno ne mogu da razumem poteze uprave Partizana?! Pa mi cemo da igramo sa istim timom , koji prosle godine nije imao ideje. . . Pa zvezdi nije ni bio potrban Piksi, uprava Partizana sama zavrsava poso . Markira fudbalere, onda usere pregovore, pa zvezda uleti i za smesne parice kupi. Osim sto ce nam kasa u klubu biti ,VALJDA , puna , nista od igre i trofeja. Svaka cast za Upavu Crvene Zvezde. Necete imati vecih problema da osvojite titulu i kup ove sezone.

listopad

pre 17 godina

pa ako se neko jos pita
Partizan ne kupuje igrace
on ih prodaje
uprava je osetila da je kraj blizu
onda uzmi love koliko bilo i bezi

Dejan

pre 17 godina

Partizanova uprava je najgora na svetu. Pa ovo je SRAMOTA. Ajde odlazite ili vise niko nece da gleda utakmice, sve ce vise biti bojkota. Pa koje su to pare 200000 mi navijaci bi ih skupili da su nas zamolili

sever

pre 17 godina

http://www.transfermarkt.de/ ukucajte Roter Stern Belgrad zvezda vrsi pregovore sa igracem Sarajevskog Zeljeznicara Admirom Vladavicem i sa jos nekim igracima za koje ni na sajtu neznaju kosu ni odakle su VLADA BOGDANOVIC i NIKOLA BELJIC

Marko

pre 17 godina

@Master ili da kazen - da ti nisi slucajno bas DZAJA? Doso na sajt i vidis kako svi hvale novu upravu - aah?
Pa onda se malo ljutis? Ili si mozda neko iz tih tvojih smesnih sponzora koji nisu ni dinara dali zvezdi vec hteli milione od zvezde i da upravljaju klubom....

Igor

pre 17 godina

@Aldo, brate pluno' sam na kompjuter monitor posle citanja tvog komentara. Koja provala brate!! Ha, ha ha!!! Valjda valja ovaj crni nesto.
Napred CZ!!

shtrokaV

pre 17 godina

Kakva bre liga sampiona bre jeste vi normalni???????
Mene bi bilo sramota to da kazem.....vi ocigledno ne znate koji su moguci protivnici,pa evo ja cu vam reci(koliko ja znam): Liverpul, Arsenal, Valensija, Ajax- (njih bi MOZDA i pobedili ali samo u BG-u), pa onda Milan... i ima tu jos klubova ja mislim Benfika...i to bi bilo to od velikih klubova ostalo ne znam.....ali razmislite malo...

sale pfc

pre 17 godina

koliko su se zeka i bjeka ugradili na ove transfere?
piksi svaka cast imas sjajne saradnike (zeka i bjeka).
ale ale ale ale ale uprava napolje... BOJKOT do kraja.....

Milan_Zvezdas

pre 17 godina

@MASTER:
Kao prvo ja sam Zvezdin navijac 23. godine. Poslednjih 5-6 godina sam redovan na svakoj Zvezdinoj utakmici. Mislim da je Piksi najveci spas koji je Zvezdu mogao da zadesi. Kazes Georgijev dosao za dzabe. Smesan si. Kazes Piksi uzima provizije od prodaje igraca, a sta je Dzaja radio. Sta je sa 15-20 miliona maraka koji su on i Cvele deponovali u Svjcarsku banku. Sa tim parama Zvezda bi ponovo osvojila LS. Zvezda nema para zbog Dzajinih dugova, i suludih planova izgradnje oko Zvezdinog stadiona. Kazes Piksi napravio dug 4.8 miliona i pozivas se na "strucnjake" iz Delte. Ta ista Delta je zelela da za male pare kupi Zvezdu i totalno je upropasti. Pogledaj samo poruke Delija koje su upucivale Delti i Miskovicu. Dragi moj prijatelju volis Zvezdu mozda koliko i ja , ali na tvoju veliku zalost nisi dovoljno obavesten.

alex london

pre 17 godina

Neka mi neko objasni dali je ovaj Gaj isti igrac(crnac) koji se prije mjesec dana spominjao kao moguce pojacanje Zvezde i Partizana? Mislim da sam tada procitao ime Kaje ako se ne varam...

DT

pre 17 godina

Master, ti ovde nekome solis pamet kolika je lopina Pixi, a onda zameras istom tom coveku sto "ne dolazi na sever, kao svaki pravi delija".
Hajde da ti oprostim sto u stvari i ne poznajes coveka kome se obracas (ne poznajem ga ni ja); ali, u kom si ti onda konfliktu sa samim sobom, kad tu i takvu Zvezdu koja samo sluzi "da bi Pixi i njegova banda nafatirali dzepove" zdusno i od srca bodris svaki put... (sa severa)!?
Uostalom, neka Pixi i dalje "fatira dzepove" - to su ionako svi pre njega radili u Zvezdinoj upravi, ali neka samo nastavi da pravi GENIJALNE poteze, za RAZLIKU od ... znamo koga.
Znas li ti kada bi onaj sto se do prosle godine bio stopio sa predsednickom foteljom doveo jednog Zengu za trenera?

Milan

pre 17 godina

Posto Crvena Zvezda vec duze vreme trazi iskusnog stopera mislim da gospodin Bajevic treba da obrati paznju Zedera, ovaj fantasticni stoper vec duze vreme igra za Saturn, prica se da ga trazi moskovski spartak.

Delija Kovin

pre 17 godina

@ Master
Ti “batko” prvo nauci padeze. pa onda mozemo da se svadjamo(kad hoces). Ne pise se: ” onda prosipaj pamet o Pixija” nego: “ onda prosipaj pamet o Pixsiju” ! Pogresio sam za Stojketa i Milijasa, prva rata je bila 80,000 evra, pare koje su tvoji sponzori jedva sakupili. Tvoje informacije iz dnevnih novina da je Piksi napravio dug od 4,8 miliona evra, mozes da “ obesis macku o rep”. Da Dzaja toliko voli NASU ZVEZDU dolazio bi na Marakanu, a ne bi izmisljao razloge da ima problema sa srcem. A isto tako da je Piksiju stalo do para, prihvatio bi ponudu Japana, a ne bi ostao da unishtava klub u kome se afirmisao kao fudbaler. I jos nesto “DIREKTORE” (Masteru), ja ne branim Piksija, nego branim i podrzavam onog ko zeli dobro NASHOJ ZVEZDANOJ ZVEZDI.
Imam jedno pitanje za tebe: Gde su golman Vujadinovic i Burzanovic (Igor) verovatno? Da nije mozda Piksi pokvario zavrsen posao Dzaje?

majko moja

pre 17 godina

Pa ove iz Partizana treba staviti na kolac! Koje su to pare 200.000 evra, za igraca na poziciji gde su potrebna dvojica , a nemamo nijednog! Ovo je sramota sta se radi , volim Partizan i ici cu na utakmice, ali kako oterati nesposobne ljude. Osecam se nemocno kao kad je bilo bombardovanje! Nicija nije gorela do zore!

Đovani

pre 17 godina

Ibrahim GUEYE 19/02/78 1.90 m 80 kg Défenseur CSKA Sofia Bulgarie,

zvaničan podatak od prije dvije godine:
http://www.afrik.com/article7966.html

Možda se i on kao i Rože Mila sa godinama podmlađuje?

Tko zna, nitko ništa ne zna, krhko je znanje...

Vladimir

pre 17 godina

Gledao sam utakmicu sa ircima i nisam zadovoljan igrom igraca a posebno Joksimovica koji se bukvalno gubio na u takmici.Mislim da ce Gej biti pravo resenje za ZVEZDU.takodje mislim da Zigic nemoze sam da igra u napadu,treba mu jos jedan napadac da mu spusta lopte!

???

pre 17 godina

da je potreban stoper-jeste.medjutim ne poznajem kvalitete ovog GAJA,a ne geja!!!i ne treba potencirati to sto ga je partizan hteo.oni su hteli za dzabe a to ipak ne ide.

sale

pre 17 godina

opet krademo grobarima igrace, hihihihi.
nadam se da gaj zna da igra, u svakom slucaju, bolji je od jokse!!!

jos samo hurtado da dodje i eto nam LS.

southrail

pre 17 godina

Izgleda opasno, a i izgleda da je dobar cim ga je Jesic jurio jer je jurio i Georgijeva pa nam on sad ispade najbolji.
Ali me samo brine sto je njegov Samsunspor ispao iz prve Turske lige?

Aca Trica

pre 17 godina

Ufffffff!
E sad mi je stvarno lakse. Ovakvog smo cekali kao ozeblo sunce. Nadam se samo da prijave igraca za ovogodisnje takmicenja pod okriljem UEFA nije gotovo.
E sad smo jaaako ozbiljna ekipa. Bravo Piksi.

Sale Krusevac

pre 17 godina

Ljupko Petrovic ga je extra nahvalio, rekavsi izmedju otalog da sa njim u timu Zvezda nece primiti ni tri gola ove sezone. Dobro je ako ga Pixy angazuje i pojaca konkurenciju za Centralnog odbrambenog. Mene, medjutim, posle utakmice u Korku vise plase bekovi.
U svakom slucaju bio bi jos jedno odlicno pojacanje.

Mickey

pre 17 godina

Odbrana Zvezde deluje veoma nesigurno.Činjenica je da je start sezone,ali u mečevima kvalifikacija za evro kupove je potreban formiran tip i posebno sigurnost u toj zadnjoj liniji.Kork Siti se pokazao kao nedovoljno jak protivnik da te pokazane slabosti iskoristi,ali mora se ovaj ugovor što pre potpisati kako bi se što brže uigrao za nekog jačeg protivnika.
Inače,mislim da je ovo sasvim dobar igrač (možda malo skuplji) i biće zaista odlično ako uspemo da ga dovedemo !

Delija

pre 17 godina

Kada sam na Home page B92 procitao naslov "Gej u Crvenoj Zvezdi" sledio sam se! Otvaranje i citanje vesti me je smirilo do nekle. Postavlja se pitanje zasto se njegov bivsi klub, za siccu, odrice Geja ako je kvalitetan igrac?

Delija Kovin

pre 17 godina

Sad je 2:1 za nas, Georgijev i Gaj, protiv partizanovog Mladena Lazarevica iz Zemuna.
Svaka cast Piksi a koje zaboravio sta je sve Piksi uradio da se podsetimo:Doveo je Purovica bez obestecenja, a dobio je dobrog napadaca, i sada ga traze Nemci. Doveo je Vladu Stojkovica, pa sad uzeo za njega 2,5 miliona evra. Trener Zenga i udjosmo u Kup UEFA, i osvojili duplu krunu. Covek je doveo odlicnog “dzokera” Milanka Raskovica, koji nam je vise puta doneo bodove. Doveo je Suzukija koji se dobro pokazao za vreme koje je proveo na terebu. Nenada Milijasa o kome ne treba puno pricati, covek igrao celo prolecno prvenstvo i dao je golove za pobedu. Doveo Mladenovica dzabe, a sad ace uzeti bar pola miliona evra za njega. Produzio je ugovor sa Zigom. Doveo najboljeg strelca, jesenjeg dela sampionata Dusana Djokica ispred Partizana. Sada je doveo bugarskog reprezentativca Blagoja Georgijeva. To sto Draman i Nikola Trajkovic nisu imali dovoljnu minutazu da se dokazu nije on kriv.
Citam i kritike o prodaji igraca. Piksi je nasledio dug od 8,9 miliona evra, samo da se ne zaboravi i mora da isplati dugove. Sacuvao je Pantelica do plasmana u Kupu UEFA, pa ga prodao Herti za dobru lovu. Milana Dudica, Aleksandra Lukovica i Vladu Stojkovica je prodao da bi imao da isplati bar deo duga. Sponzori su jedva sakupili 280,000 evra za isplatu prve rate za Milijasa i Stojkovica.
PIKSI, SAMO NAPRED, A MI DELIJE AJMO DA PODRZIMO NASEG PREDSEDNIKA I UDJEMO U TOLIKO ZELJENU LIGU SAMPIONA

Plikuscht

pre 17 godina

E vala ako!

Dabogda Zvezda ove sezone sve uzela i kvalifikovala se u LS.

Cestitke Zeki & Peki & Bjeki sto su maestralnim manevrom pare za Bugarina i Senegalca redirektovali na lokalno pojacanje a razliku usparali. Bice - za klub.

E sad ... sto ce na kraju sezone kad podvuku shvatiti da su ostati bez Kupa, bez prvenstva, bez lige UEFA oe sezone, bez kvalifikacija za LS naredne sezone ... o-tom-potom, ko ce sada o tome da brine i razmislja!?

fabio

pre 17 godina

decko je boli glava igrac... pravi bedem je pozadi..... bice sjajno ako stvarno bude tako....... jos kada bi malo pustali te strance sto imamo da i malo igraju a ne samo da greju klupu bilo bi jos bolje!!!!

Makaveli_The_Don

pre 17 godina

@Delija Kovin
U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom.Stvarno Pixiju svaka cast jer je napravio puno toga za Zvezdu,dovodio igrace koji su explodirali u Zvezdi,a pravio veoma dobre dilove pri prodaji.Mislim da je ovo godina kada cemo prezimiti u Evropi "konacno" jer je pored igraca doveo i sjajnog trenera.
Samo napred
Forza Stella Rossa

lion

pre 17 godina

Kupuj,Piksi,samo kupuj!Posle ćemo da vidimo za pare.Ovo što imamo,ništa ne valja!Pa,ne misliš valjda da sa Joksom,Randjelom,Krivim i ostalom boranijom možemo da prođemo neki ozbiljniji klub u 3.kolu?

MASTER

pre 17 godina

ZA NEZNALICU IZ KOVINA, KOJI SE IZDAJE DA JE DELIJA!
Prvo care dodji na sever, navijaj za Zvezdu, a onda prosipaj pamet o Pixija koga ne poznajes i o kome nemas pojma.
Prvo, veliko je pitanje da li ce doci Gaj ili Gej, svejedno. Moze da dodje kao Georgijev, Suzuki, Tadeu i svi igraci koje je doveo piksi za DZABE. Doveo ih dzabe, a Zvezda od njihove prodaje nece zaraditi dinara, dok ce on i njegovi satrapi utrpati po lepo proviziju u dzep.
Nije on doveo Purovica, vec staro Dzajino rukovodstvo, koje je sklopilo dogovor i o uzimanju Burzanovica i golmana Vujadinovica. Toliko o tome, da nista ne znas.
Stojkovica je kupio za 40.000 evra, kao i Milijasa, a utopio ga za 3 miliona evra, a Zvezda sada nema para. Pa gde su novci, Pixi se ne hvali da je pokrio dugove, a ni evra nije ulozio u transfere. E, sada ja tebe postovaoce dela i lika Pixija pitam gde su pare.
Raskovic nijednom svojim golom nije doneo bodove Zvezdi, vec je postizao golove kada je sve bilo gotovo. Suzuki je promasaj, sto se videlo jer nije otisao na SP u Nemackoj, a i brate, previse je svilen u duelima.
Mladenovic se sam vratio, jer nije imao klub, niko ga nije doveo, a sam kazes uzece za njega 500.000 evra, sto je sa Stojkoviceva 3 i Lukoviceva 4,5 vec 8 miliona. Gde su pare batko, opet te pitam. Dovoljno za pokrivanje dugova, ali o tome sada niko ne brine.
E, kada smo vec kod dugova treba da znas da je Dzaja napravio 4,1 milion duga za vreme svog mandata od skoro 20 godina, dok je Pixi za nesto manje od godinu dana dodao na taj dug jos 4,8 miliona evra. To ti je care izvestaj finansijskih strucnjaka iz Delte, Telekoma i Srpske banke koji su bas zbog toga izasli iz Zvezde, jer nisu hteli da ih muzu Pixi i njegova druzina. Samo da znas, to je istina, koju Pixi nije hteo da demantuje.
Sto se tice Zige, pogresio je sto ga nije utopio Englezima za 10 miliona evra, jer sada za njega ne moze da dobije ni pet miliona. Djokic je dosao posredstvom jednog mafijasa, kao i Andjelkovic i Pantic. Raspitaj se malo nesrecnice, pa ces videti kako arce Zvezdu, koju verujem mnogo volis. Tesko brate da si ti Delija i da navijas sa SEVERA, vec si jedan romantik koga je lako prevariti.

deki

pre 17 godina

Onaj ko je kucao ovaj tekst ili je Partizanovac ili ... jer Cas je Ibrahim Gaj a cas Ibrahim Gej.To je kao ono nije Fejnord nego Fajnord :)

ras

pre 17 godina

igra na poziciji nesrecnog joksimovica.Bilo ko da dodje bice bolje, a ako dodje Gaj sto Ljupko Petrovic kaze, zvezda ce u prvenstvu primiti 3 gola. Bravo Stojko, samo tako!

Somi

pre 17 godina

Nije ni Gaj, ni Gej,vec Ibrahima Gueye. Igrac je prosecnog kalibra, nista bolji od Kajea, ili mozda gori od Dudica. Jeste da ne sumnjam vise u Piksija, ali on nije pojacanje za Ligu Sampiona...

Vuk zemunski

pre 17 godina

Šalu na stranu, sviđa mi se ovakva otimačina, to je jedini način da bar jedan klub nekako profitira, napisima u štampi tipa "skandal, neviđeno, brži crno od crveno-belih, bliža Marakana od JNA" - sve me to podseća na zlatne osamdesete kada se tako pisalo o Đurovskom, Mijatoviću, Prosinečkom, njihovim prelascima u klubove velike četvorke...i još nekim fudbalerima koji su, bez obzira na naciju i sadašnju reprezentaciju, za ove današnje - marka.

Nažalost, mislim da je partizanski dvojac ZekaBjeka sklonio sa strane veći deo para od transfera (šta će ljudi, prešlo u naviku) i da od toga PFC neće imati nikakve koristi. Ako nam Bog da sreće više nego pameti, plasiraćemo se u neku grupu Kupa UEFA i zamazivati oči raji još koji mesec. A CZ će, valjda, ove godine u Ligu šampiona. Kad je mogla mušema da se vije u Bratislavi i ostalim "prestonicama" svetskog fudbala, valjda će moći i u rupi. Ako nije zaslužila Zvezda, zaslužili su njeni navijači (moji krvni neprijatelji, ali ipak naši Srbi).

Uprava napolje - volim Partizan!

Ilija

pre 17 godina

Isao sam na razne Senegalske sajtove da nadjem tog Afrikanca, ali nema ga ni na jednoj listi Senegalske reprezentacije? Sta se desava?

Banconi

pre 17 godina

Auh, pa ne treba nama neko ko će da pomogne Biševcu, već neko ko će tog da izbaci iz tima. Jadna nam je odbrana u kojoj je Biševac glavni. Treba li da podsećam za koliko ključnih golova je direktni krivac, kako su ga stavljali na ringišpil igrači PSV-a, kako je protiv njih pravio penal i dobio bespotreban crveni karton, kako je mogao da nas košta protiv Rome, i kako nas je na kraju puno koštao protiv Strazbura.
Ako piksi može nekom da uvalja Biševca, neka to uradi što pre, ako ne može, neka ga pokloni.
B.

Aleksandar

pre 17 godina

Ja stvarno ne mogu da razumem poteze uprave Partizana?! Pa mi cemo da igramo sa istim timom , koji prosle godine nije imao ideje. . . Pa zvezdi nije ni bio potrban Piksi, uprava Partizana sama zavrsava poso . Markira fudbalere, onda usere pregovore, pa zvezda uleti i za smesne parice kupi. Osim sto ce nam kasa u klubu biti ,VALJDA , puna , nista od igre i trofeja. Svaka cast za Upavu Crvene Zvezde. Necete imati vecih problema da osvojite titulu i kup ove sezone.

listopad

pre 17 godina

pa ako se neko jos pita
Partizan ne kupuje igrace
on ih prodaje
uprava je osetila da je kraj blizu
onda uzmi love koliko bilo i bezi

Dejan

pre 17 godina

Partizanova uprava je najgora na svetu. Pa ovo je SRAMOTA. Ajde odlazite ili vise niko nece da gleda utakmice, sve ce vise biti bojkota. Pa koje su to pare 200000 mi navijaci bi ih skupili da su nas zamolili

sever

pre 17 godina

http://www.transfermarkt.de/ ukucajte Roter Stern Belgrad zvezda vrsi pregovore sa igracem Sarajevskog Zeljeznicara Admirom Vladavicem i sa jos nekim igracima za koje ni na sajtu neznaju kosu ni odakle su VLADA BOGDANOVIC i NIKOLA BELJIC

Marko

pre 17 godina

@Master ili da kazen - da ti nisi slucajno bas DZAJA? Doso na sajt i vidis kako svi hvale novu upravu - aah?
Pa onda se malo ljutis? Ili si mozda neko iz tih tvojih smesnih sponzora koji nisu ni dinara dali zvezdi vec hteli milione od zvezde i da upravljaju klubom....

Igor

pre 17 godina

@Aldo, brate pluno' sam na kompjuter monitor posle citanja tvog komentara. Koja provala brate!! Ha, ha ha!!! Valjda valja ovaj crni nesto.
Napred CZ!!

shtrokaV

pre 17 godina

Kakva bre liga sampiona bre jeste vi normalni???????
Mene bi bilo sramota to da kazem.....vi ocigledno ne znate koji su moguci protivnici,pa evo ja cu vam reci(koliko ja znam): Liverpul, Arsenal, Valensija, Ajax- (njih bi MOZDA i pobedili ali samo u BG-u), pa onda Milan... i ima tu jos klubova ja mislim Benfika...i to bi bilo to od velikih klubova ostalo ne znam.....ali razmislite malo...

sale pfc

pre 17 godina

koliko su se zeka i bjeka ugradili na ove transfere?
piksi svaka cast imas sjajne saradnike (zeka i bjeka).
ale ale ale ale ale uprava napolje... BOJKOT do kraja.....

Milan_Zvezdas

pre 17 godina

@MASTER:
Kao prvo ja sam Zvezdin navijac 23. godine. Poslednjih 5-6 godina sam redovan na svakoj Zvezdinoj utakmici. Mislim da je Piksi najveci spas koji je Zvezdu mogao da zadesi. Kazes Georgijev dosao za dzabe. Smesan si. Kazes Piksi uzima provizije od prodaje igraca, a sta je Dzaja radio. Sta je sa 15-20 miliona maraka koji su on i Cvele deponovali u Svjcarsku banku. Sa tim parama Zvezda bi ponovo osvojila LS. Zvezda nema para zbog Dzajinih dugova, i suludih planova izgradnje oko Zvezdinog stadiona. Kazes Piksi napravio dug 4.8 miliona i pozivas se na "strucnjake" iz Delte. Ta ista Delta je zelela da za male pare kupi Zvezdu i totalno je upropasti. Pogledaj samo poruke Delija koje su upucivale Delti i Miskovicu. Dragi moj prijatelju volis Zvezdu mozda koliko i ja , ali na tvoju veliku zalost nisi dovoljno obavesten.

alex london

pre 17 godina

Neka mi neko objasni dali je ovaj Gaj isti igrac(crnac) koji se prije mjesec dana spominjao kao moguce pojacanje Zvezde i Partizana? Mislim da sam tada procitao ime Kaje ako se ne varam...

DT

pre 17 godina

Master, ti ovde nekome solis pamet kolika je lopina Pixi, a onda zameras istom tom coveku sto "ne dolazi na sever, kao svaki pravi delija".
Hajde da ti oprostim sto u stvari i ne poznajes coveka kome se obracas (ne poznajem ga ni ja); ali, u kom si ti onda konfliktu sa samim sobom, kad tu i takvu Zvezdu koja samo sluzi "da bi Pixi i njegova banda nafatirali dzepove" zdusno i od srca bodris svaki put... (sa severa)!?
Uostalom, neka Pixi i dalje "fatira dzepove" - to su ionako svi pre njega radili u Zvezdinoj upravi, ali neka samo nastavi da pravi GENIJALNE poteze, za RAZLIKU od ... znamo koga.
Znas li ti kada bi onaj sto se do prosle godine bio stopio sa predsednickom foteljom doveo jednog Zengu za trenera?

jug

pre 17 godina

Gaj dolazi u Partizan, posle ce novine da pisu kako su uspeli Gaja da skrenu kod Autokomande i slave svoju "veliku" pobedu nad Zvezdom, a velika vecina partizanovih navijaca ce sto je u svemu tome i najgore da poveruje u tu pricu. Razmislite...........

Milan

pre 17 godina

Posto Crvena Zvezda vec duze vreme trazi iskusnog stopera mislim da gospodin Bajevic treba da obrati paznju Zedera, ovaj fantasticni stoper vec duze vreme igra za Saturn, prica se da ga trazi moskovski spartak.

Delija Kovin

pre 17 godina

@ Master
Ti “batko” prvo nauci padeze. pa onda mozemo da se svadjamo(kad hoces). Ne pise se: ” onda prosipaj pamet o Pixija” nego: “ onda prosipaj pamet o Pixsiju” ! Pogresio sam za Stojketa i Milijasa, prva rata je bila 80,000 evra, pare koje su tvoji sponzori jedva sakupili. Tvoje informacije iz dnevnih novina da je Piksi napravio dug od 4,8 miliona evra, mozes da “ obesis macku o rep”. Da Dzaja toliko voli NASU ZVEZDU dolazio bi na Marakanu, a ne bi izmisljao razloge da ima problema sa srcem. A isto tako da je Piksiju stalo do para, prihvatio bi ponudu Japana, a ne bi ostao da unishtava klub u kome se afirmisao kao fudbaler. I jos nesto “DIREKTORE” (Masteru), ja ne branim Piksija, nego branim i podrzavam onog ko zeli dobro NASHOJ ZVEZDANOJ ZVEZDI.
Imam jedno pitanje za tebe: Gde su golman Vujadinovic i Burzanovic (Igor) verovatno? Da nije mozda Piksi pokvario zavrsen posao Dzaje?