Sreda, 12.12.2012.

18:13

Makazice Dejana Lekića u Kupu

Reprezentativac Srbije i napadač turskog Genčlerbirlija Dejan Lekić ponovo je bio strelac za svoj klub, ovoga puta u Kupu Turske, u porazu od Mersina sa 3:2.

Izvor: NS

Default images

Lekić je bio strelac efektnog drugog pogotka za tim, i to makazicama u 72. minutu, međutim, Mersin je pokazao veću želju i slavio u veoma uzbudljivom meču.

Svih pet golova palo je u drugom poluvremenu, a strelac za Genčlerbirli bio je i Artun Akcakin u 93. minutu, dok su za goste golove postigli Danilo Bueno u 64, Kulio u 75. i Keles u 89. minutu.

Za Genčler su igrala sva tri srpska igrača, i to svih 90 minuta. Radosav Petrović je dobio žuti karton u 63. minutu, dok je solidnu partiju pružio i bivši igrač Crvene zvezde Duško Tošić. Za goste nije igrao srpski internacionalac Milan Stepanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: