Nikolić:Navijači kao nigde na svetu

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je posle poraza od Bešiktaša da su fenomenalni navijači prvi i glavni utisak utakmice 3. kola C grupe Lige Evrope.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

08:07

Default images

Crno-beli su kod kuće u Humskoj ubedljivo izgubili rezultatom 4:0, u trećem kolu Lige Evrope.

"Način na koji su nas navijači bodrili i ispratili ekipu posle ubedljivog poraza ne viđa se nigde u svetu. Time su nam nametnuli obavezu da moramo da dobijemo predstojeći prvenstveni meč u Jagodini", izjavio je Nikolić

Nikolić je ocenio da je Bešiktaš bio "previše jak" za njegov tim.

"Imali smo dobre periode u igri, stopostotnu šansu kod 1:0, ali su oni posle toga kažnjavali svaku našu grešku. Zaslužena je pobeda turskog tima, koji je superkvalitetan", kazao je Nikolić.

Trener Partizana je istakao da je njegovoj ekipi nedostajalo nekoliko povređenih igrača i da se osetio umor posle derbija sa Crvenom zvezdom.

"Drinčić dugo nije trenirao zbog povrede, a odigrao je dve jake utakmice. Pružio sam priliku trojici mladih igrača i verujem da će to za njih biti dragoceno iskustvo", konstatovao je trener Partizana.

Nikolić je naveo da su Totenhem i Bešiktaš opravdali ulogu favorita grupe.

"Situacija u grupi nije se promenila. Totenhem je ubedljivo pobedio Asteras, Bešiktaš nas, i ta dva kluba su favoriti, imaju sastave za Ligu šampiona. Da bi se nosili sa njima morali bi da pokažemo svoj vrhunac, a da oni imaju slab dan", zaključio je Nikolić.

Partizan i Bešiktaš ponovo se sastaju 6. novembra u Istanbulu, u utakmici 4. kola Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: