Lipi: Juve napada Ligu šampiona

Bivši trener Juventusa Marćelo Lipi rekao je da veruje da torinska 'Stara dama' sledeće sezone može da osvoji Ligu šampiona.

Izvor:

Ponedeljak, 14.04.2014.

15:31

Default images

Ove sezone Juventus je takmičenje po grupama završio na trećem mestu, posle čega je nastavio da igra u Ligi Evrope.

Bjanko-neri su u "utešnom" evropskom takmičenju stigli do polufinala, gde ih čeka dvomeč sa portugalskom Benfikom.

"Juventus je ekipa koja ima veliki potencijal. Nastavlja da raste i da jača. Verujem da sledeće sezone mogu do same završnice u Ligi šampiona, ali naravno, pod uslovom da imaju sreće u žrebu. Juventusu je potrebno još par pojačanja i da prenesu pobednički mentalitet iz Italije u Evropu sledeće sezone. Kod kuće dominiraju već tri godine i to samopouzdanje im je potrebno u Ligi šampiona", rekao je Lipi.

On je dodao da bi za Juventus bilo značajno da ove sezone osvoji trofej u Ligi Evrope, pogotovo što se finale igra 14. maja u Torinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: