Džajić: Želimo ravnopravnu borbu

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da reagovanje crveno-belih nije upereno ni protiv koga, već u korist svih koji vole sport i fudbal.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.11.2013.

20:59

Default images

Upravni odbor FKCZ saopštio je da izražava zaprepašćenje i najoštriji protest povodom saopštenja kojim je FSS reagovao na zahtev da se obezbedi regularnost takmičenja u JSL.

"Samo želimo da liga bude korektna, želimo ravnopravnu borbu. Morate da razumete i nas, imamo veliku odgovornost i stalo nam je do uspeha, zato ne možemo da stvari gledamo površno", kazao je Džajić.

On je istakao da je Crvena zvezda javni klub sa armijom navijača i da ne sme da bude ravnodušna na neregularnosti.

"Naš UO insistira na regularnosti takmičenja, na utakmicama i Crvene zvezde i Partizana, Slobode i svih ostalih klubova. Mi i dalje imamo šanse da budemo prvi, nastavljamo da radimo i borimo se, ali to ne znači da ćemo da prećutkujemo neregularnosti", poručio je Džajić.

Novi 'rat' saopštenjima izazvala još jedna utakmica Partizana, ovog puta sa Voždovcem.

Kao i tada, posle očigledne sudijske greške na štetu Partizanovog protivnika momentalno je reagovala uprava Crvene zvezde, što je izazvalo domino efekat.

Čelnici FSS su optro napali Zvezdu i pri tom potkačili i Partizan, dok su se u Humskoj 1 bavili samo večitim rivalom.

Crveno-beli su reagovali još jednom, ovaj put direktno protiv čelnika FSS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: