Ba nezadovoljan, Liverpul ga želi

U januaru sledeće godine ponovo bi jedan golgeter Njukasla mogao da pređe u Liverpul, Demba Ba je nezadovoljan statusom, a "redsima" je potreban napadač.

Izvor: AK

Četvrtak, 20.09.2012.

18:04

Default images

Senegalac je nezadovoljan jer ga menadžer Alan Pardju sve češće ostavlja na klupi, a problem Njukaslu bi mogla da predstavlja i klauzula u njegovom ugovoru po kojoj može da napusti klub za odštetu od devet miliona evra.

Ba tu situaciju želi da iskoristi i poboljša svoj ugovor, a zahteva duplo veću platu od aktuelne (125.000 funti nedelju), što je previše za Njukasl.

On je prošle sezone postigao 16 golova u Premijer ligi, što je više nego što će verovatno postići i jedan sadašnji napadač Liverpula.

"Već sam razgovarao s Dembom i rekao mu da sam razočaran s nekim komentarima iz njegove okoline, ali to je nekad izvan i njegove i moje kontrole. Mi se poznajemo dovoljno dobro. Sve to oko njega se dešava zbog ugovora, jer u ugovoru postoji ta odštetna klauzula koja nas čini ranjivima. Situacija je takva i sve će opet biti otvoreno u sledećem prijelaznom roku. Samo mislim da su neki ljudi rekli neke stvari koje nisu trebali reći", rekao je Pardju.

Ba je u ponedeljak bio rezerva protiv Evertona, a kada je ušao u igru postigao je dva gola i doneo remi "svrakama" (2:2) na "Godisonu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: