Deset nedelja pauze za Gonsalesa

Čileanski teniser Fernando Gonsales neće moći da igra narednih deset nedelja zbog povrede kolena.

Izvor: SO

Nedelja, 13.06.2010.

13:49

Default images

Gonsales je bio rovit i na Rolan Garosu, kada je ispao u drugom kolu, a definitivno će propustiti Vimbldon i Dejvis kup meč sa Češkom.

“Tretman pod kojim sam zahteva da ne igram duže vremena. Da se vratim za Dejvis kup, samo bih pogoršao povredu i ne bih igrao ni sa 50 posto svojih mogućnosti”, saopštio je ‘Gonzo’ na svom zvaničnom sajtu.

“Osećam se zaista loše jer neću igrati u Dejvis kupu, takmičenju koje najviše volim. Voleo bih da stvari stojr drugačije, ali to nije slučaj. Ako sve prođe onako kako se nadam, trebalo bi da se vratim na teren u Torontu”, dodaje Gonsales.

Čileanac je tokom karijere osvojio 11 titula, zaradio skoro 8,5 miliona dolara, a najbolji rezultat na Gren slem turnirima zabeležio je 2007. godine kada je igrao finale na Australijan openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: