Utorak, 04.05.2010.

19:04

LŠ: Siudad Real - Kil u polufinalu

Rukometaši Siudad Reala i Kila sastaće se u polufinalu završnog turnira Lige šampiona, a drugi par čine Barselona i Čehovski Medvedi, odlučeno je žrebom u Beču.

Izvor: NK

Default images

Prva polufinalna utakmica na programu je 29. maja u 15.30 časova, a drugi duel počinje u 18 sati. Finale i utakmica za treće mesto igra se u nedelju 30. maja. Završni turnir održava se u Lankses areni u Kelnu.

Siudad Real i Kil su se protekle dve godine borili u finalu za titulu i u oba okršaja, španski predstavnik izlazio je kao pobednik. Prošle godine je duel dva tima naročito bio uzbudljiviji nego ikad ranije. „Zebre“ su na svom terenu stigle do pet golova prednosti i vodili su početkom drugog poluvremena revanša sa 20:16. Međutim, ekipa Talanta Dušebajeva napravila je neverovatan preokret i stigla do druge uzastopne titule.

Siudad Real je ove sezone samo jednom poražen u Ligi šampiona, u prvoj utakmici četvrtfinala protiv HSV Hamburga.

Barselona, koja ima sedam titula u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju, pokušaće preko Čehovskih Medveda da dođe do prvog finala još od sezone 2004/2005.

Liga šampiona, polufinale:
Siudad Real (Španija) – Kil (Nemačka)
Barselona (Španija) – Čehovski Medvedi (Rusija)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: