Ronaldo propušta Seltik?

Aleks Ferguson će najverovatnije izostaviti iz tima Portugalca Kristijana Ronalda, za meč Lige Šampiona koji Mančester Junajted igra sa Seltikom.

Izvor: B92, Goal

Utorak, 21.10.2008.

12:07

Default images

Ferguson je imao ’problem’ kako da u tim istovremeno stavi Ronalda, Runija i Berbatova, a odluku menadžera ’crvenih đavola’ dodatno je otežavala činjenica da su sva trojica bili strelci u meču sa Vest Bromvič Albionom proteklog vikenda. Ipak, Ferguson je rešio da odmori Ronalda koji se tek nedavno vratio na teren posle duge pauze, uzrokovane povredom članka.

Po svemu sudeći, jedan od glavih kandidata za ’zlatnu loptu’ ove godine će ustupiti mesto svom sunarodniku Naniju, koji je bio strelac četvrtog gola na utakmici sa VBA.

Ferguson insistira na tome da je Ronaldu potrebna pauza, pošto veruje da je njegov brzi oporavak posle povrede članka, ’umorio’ prvu zvezdu kluba.

Adrenalin može da vas nosi kroz jednu utakmicu, ali posle toga forma malo opadne“, rekao je Ferguson za San.

Kada igrač toliko dugo pauzira, non-stop igranje mečeva posle toga svakako ostavlja neke posledice“, dodao je menadžer Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: