Kratak debi Bekama u LA-u

Izvor: MR

Nedelja, 22.07.2007.

12:51

Default images

Novi fudbaler Los Anđeles Galaksija Dejvid Bekam debitovao je za taj američki klub u prijateljskom meču protiv Čelsija. Engleski vicešampion je pobedio sa 1:0, a Bekam je imao kratak debi, nakon ulaska u igru kao zamena u 78. minutu. Pred oko 27.000 gledalca u Los Anđelesu, jedini gol na utakmici postigao je Džon Teri, početkom drugog polvremena.

Samo prisustvo Dejvida Beklama podstreklo je njegove saigrače da pruže mnogo bolju partiju od onih koje su imali do sada, nakon očajnog početka sezone, u kojoj do sada imaju samo tri pobede iz dvanaest utakmica i nalaze se na pretposlednjem mestu svoje divizije u američkoj MLS ligi.

"Debi je bio veoma emocionalan. Reakcija publike je bila neverovatna. Zaista sam želeo da večeras budem na terenu. Ovo je veliki dan za naš klub", rekao je Bekam, čiji je nastup na utakmici protiv Čelsija bio pod znakom pitanja zbog povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: