Kuščak u MJ, Runi oprostio Ronaldu

Izvor: IL

Četvrtak, 10.08.2006.

20:25

Default images

Fudbalski klub Mančester junajted kupio je danas dosadašnjeg golmana Vest Bromvič Albiona Tomaša Kuščaka. Vest Bromvič je zauzvrat dobio odbrambenog fudbalera Pola Makšejna i golmana Luka Stila. Detalji ugovora nisu saopšteni.

Vest Brom je ranije ovog meseca odbio ponudu Mančestera za Kušcaka vrednu 2,5 miliona funti (3,7 miliona evra). Kuščak je u Albion došao u julu 2004. godine iz berlinske Herte. Dres reprezentacije Poljske 24-godišnji golman je nosio na četiri utakmice.

Vejn Runi oprostio je saigraču Kristijanu Ronaldu ponasanje u duelu reprezentacija Engleske i Portugala na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu. Portugal je posle boljeg izvodjenja penala eliminisao Englesku, koja je kraj četvrtfinalne utakmice dočekala sa igračem manje na terenu, pošto je Runi dobio crveni karton.

Isključenju Runija "pomogao" je u Ronaldo, koji je pritrčao sudiji Orasiju Elisondu kako bi ga ohrabrio da engleskom reprezentativcu pokaže put u svlačionicu.

"Sada je sve u redu. Razgovarao sam sa Ronaldom noć posle utakmice. Neću da lažem, bio sam razočaran kada je dotrčao do sudije. Ali, tada nismo bili saigrači, već rivali. Obojica smo želeli pobedu", rekao je Runi "Skajsportu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: