Niko neće Kup Koraća

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Sreda, 25.01.2006.

20:00

Default images

Nijedan košarkaški klub nije se ponudio za domaćina završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, kup takmičenja Srbije i Crne Gore, saopšteno je u sredu iz Košarkaškog saveza SCG.

KS SCG je saopštio da će u narednih nekoliko dana pronaći "najadekvatnije rešenje za organizaciju" turnira, koji treba da bude odigran od 16. do 19 februara.

"S obzirom da je krajnji rok bio 23. januar, a da još nismo dobili nijednu zvaničnu ponudu, Košarkaški savez će u narednih nekoliko dana pronaći najbolje i najadekvatnije rešenje za organizaciju Kupa Radivoja Koraća i odrediti domaćina koji zadovoljava sve neophodne uslove", izjavio je direktor KS SCG Predrag Bojić za zvanični sajt Saveza.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća prošle godine održan je u Vršcu, a pobednik je bio FMP iz Železnika, koji je u finalu savladao beogradski Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: