Karakašević: "Izgubio dobijeni meč"

Srpski stonoteniser Aleksandar Karakašević žali zbog poraza u drugom kolu olimpijskog turnira.

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2008.

10:35

Default images

Karakašević je rekao da mu je žao što je izgubio "dobijeni" meč od Jergena Peršona, i što zbog toga više neće nastupati na Olimpijskim igrama. "Razočaran sam, jer sam izgubio dobijenu partiju, a ovo su mi sigurno poslednje Olimpijske igre. Žao mi je, jer sam imao dobar žreb. Danas mi je nedostajalo sreće u odlučujućim trenucima, u trećem i petom setu. Idemo kući", rekao je Karakašević novinarima u Pekingu.

Trener srpskog stonotenisera Zoran Kalinić izjavio je da je Karakašević u trećem i petom setu "prokockao" nekoliko veoma važnih poena.

"Očekivali smo ovakav meč. Peršon tako igra, teško gubi i bori se za svaki poen, a imao je malo više sreće. Sale je dobro krenuo meč, u trećem i petom setu prokockao je neke poene i tada je pala odluka o pobedniku", izjavio je Kalinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: