Ministar Udovičić čestitao zlato Ivanu Cvetkoviću i bronzu Nebojši Đuriću

Naši sjajni paraatletičari nižu uspehe na Evropskom prvenstvu, nastavak zlatnog niza

Izvor: B92

Četvrtak, 03.06.2021.

21:15

Ministar Udovičić čestitao zlato Ivanu Cvetkoviću i bronzu Nebojši Đuriću
Foto: Paraolimpijski komitet Srbije

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je našem paraatletičaru Ivanu Cvetkoviću osvajanje zlatne medalje u trci na 400 metara na Evropskom prvenstvu u paraatletici u Poljskoj.

„Treće evropsko zlato za Srbiju osvojio je naš sjajni Ivan Cvetković u trci na 400 metara za pamćenje i ponos! Bravo, šampione”, nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

Tokom večernjeg programa na Evropskom prvenstvu u paraatletici odličnim nastupom aktuelni svetski prvak i svetski rekorder u bacanju diska Nebojša Đurić izborio je bronzanu medalju u ovoj disciplini, a odmah nakon usledile su čestitke ministra Udovičića.

„Bravo, Nebojša, na velikom uspehu, još jednom si nas sve obradovao i dokazao da ti je uvek mesto na pobedničkom postolju! Ovom prilikom još jednom čestitam i stručnim timovima naših paraatletičara i Paraolimpijskom komitetu Srbije na izuzetnom predstavljanju naše Srbije na evropskoj sceni! Bravo”, čestitao je ministar Udovičić.
Paraolimpijski komitet Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: