Nova vest
Košarka

Petak, 05.12.2008.

21:04

Split - Partizan (subota, 16h)

Košarkaši Partizana gostuju Splitu u subotu u okviru 11. kola NLB lige, a krilni igrač ‘crno-belih’ Čedomir Vitkovac očekuje novu pobedu.

Izvor: Ozmo

Autor: Ozmo

Default images

“Moramo da nastavimo sa pobedničkim nizom u NLB ligi ako želimo da završimo među prva četiri kluba koja će ići na završni turnir. Tako nešto možemo da postignemo samo ako budemo pobeđivali u utakmicama kao što je gostovanje Splitu. Samo nam je to u glavama, a o Evroleigi ćemo razmišljati kada za to bude vreme”, naznačio je Vitkovac da u taboru Partizana neće biti opuštanja.

Vitkovac je potom prokomentarisao rivale.

“Imaju dva odlična i veoma iskusna Amerikanca – Šenona i Granta. Jeste nam donekla olakšavajuća okolnost što će Štemberger propustiti meč, ali moramo da budemo oprezni. Mada, ako budemo igrali u odbrani angažovano kako umemo, verujem da će se sve dobro završiti. Najbitnije je da sve vreme igramo u visokom ritmu”, kaže 26-godišnjak.

Plejmejker Aleksndar Rašić, koji je bio jedan od najboljih u trijumfu nad Efesom u Evroligi, takođe očekuje dva nova boda.

“U svaku utakmicu ulazimo maksimalno agresivno i motivisano. Respektujemo svakog rivala, ali se ne plašimo nikoga. Idemo na pobedu gde god i sa kim god igramo”.

Meč Split - Partizan počinje u 16 časova na Gripama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu