Nova vest
Košarka 45

25.5.2024.

18:47

Najnovija odluka: Evroliga daje licence na 3-5 godina VIDEO

Fajnal-for Evrolige je prilika za Bord najvećeg evropskog takmičenja da organizuje niz sastanaka i donese odluke za narednu sezonu, što je upravo slučaj u Berlinu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

U petak je predsednik Evrolige Dejan Bodiroga najavio da će dosta toga biti poznato do nedelje, ali je već u subotu nagovešteno u kom pravcu razmišljaju čelnici elitnog takmičenja.

Na konferenciji za medije održanoj u Berlinu direktor takmičenja Paulijus Motiejunas je otkrio da se razmišlja o podeli licenci na tri do pet godina klubovima, umesto specijalnih pozivnica na jednu godinu.

"To bi klubovima dalo mnogo više stabilnosti prilikom ulaganja u projekte koji bi trajali duži period", rekao je Motiejunas.

Upravo takvu pozivnicu čekaju i Crvena zvezda kao ABA šampion, te Partizan kao najgledaniji tim u poslednje dve sezone Evrolige.

Podeli:

Komentari 45

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 45

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Stigla pretnja Britancima: "Biće posledica"

Šefica kompanije "Stellantis" u Velikoj Britaniji, Marija Gracija Davino, upozorila je da bi ta fabrika mogla da prestane da proizvodi vozila u zemlji ako vladine inicijative za elektrifikaciju stvore "neprijateljsko" poslovno okruženje.

Index.hr

12:25

3 h

Novo Sport Video Menu