Nova vest
Fudbal 0

26.5.2024.

12:39

Mbape: Ovo što sam imao ovde neću nigde naći

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da je srećan zbog osvajanja Kupa Francuske i dodao da je ponosan na svoj boravak u klubu iz Pariza, prenose francuski mediji.

Srđan Novaković
Tanjug/Franck Fife, Pool via AP

Fudbaleri PSŽ-a su sinoć osvojili Kup Francuske, pošto su u Lilu u finalu pobedili Olimpik iz Liona 2:1. Mbape je odigrao ceo meč sa Lionom, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

"Veoma sam srećan što sam sa trofejom završio ugovor sa Pari Sen Žermenom. Ono što sam imao ovde neću nigde da nadjem, ali ću imati druge stvari i znam da će one biti fantastične", rekao je Mbape, koji je ranije najavio da će na kraju sezone da napusti klub iz Pariza.

On je za PSŽ odigrao 308 mečeva u svim takmičenjima i postigao je 256 golova.

"Ponosan sam na svoj boravak u Parizu. Pokušao sam da promenim mentalitet, da nateram mnoge da dodju u PSŽ. Nadam se da sam ih naterao da sanjaju trofej Lige šampiona. Želim im da nastave da istrajavaju ka tom cilju", istakao je Mbape.

Francuski mediji navode da će Mbape najverovatnije da nastavi karijeru u madridskom Realu.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

17 h

Novo Sport Video Menu