Nova vest
Košarka 13

26.5.2024.

11:00

Grci pišu: I Srbi se tukli u Berlinu – jedan navijač životno ugrožen

Epilog sukoba navijača Olimpijakosa i Panatinaikosa veče pre finala Evrolige u Berlinu je jedan teško povređeni navijač kome se lekari bore za život.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Grčki mediji (Gazzetta) saznaju da je u tuči dve grupe navijača učestvovali i srpski državljani, pretpostavlja se da su u pitanju navijači Zvezde koji gaje bratske odnose sa pirejskim crveno-belima.

Pored navijača čiji je život ugrožen, još dvojica su pretrpela teške telesne povrede međutim oni su van životne opasnosti.

Lekarska pomoć ukazana je 12 učesnika tuče.

Lokalni mediji su preneli da je došlo do žestokog sukoba i da je policija imala mnogo problema kako bi situaciju stavila pod kontrolu.

Grci donose i detalje samog incidenta - tuča je, kažu, izbila na dve lokacije.

Udarni napad, koji se desio u metro stanici, inicirali su huligani Olimpijakosa koji su vrebali suparničku grupu iz zasede na putu do hotela u kom su odsele pristalice atinskih "zelenih". Ovi su se vraćali iz jednog lokala gde su gledali meč finala Kupa Grčke između Panatinaikosa i Arisa i slavili potom pobedu svojih fudbalera.


Na putu ka hotelu napali su ih huligani rivalskog kluba.

Napadači su pritom koristili motke i štangle.

Drugi okršaj desio se u samom hotelu gde je takođe zabeležn fizički sukob dve grupe ratobornih huligana.


 

Podeli:

Komentari 13

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

Sada naplaćuju i ovo

Dok je emitovanje sadržaja uživo besplatno na svim popularnim društvenim mrežama, X je odlučio da će početi da ga naplaćuje.

Bug

10:00

2 h

Novo Sport Video Menu