Nova vest
Tenis 22

26.5.2024.

12:11

Saradnja Zimonjića i Đokovića već završena

Nenad Zimonjić nije više trener našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Zimonjić nije bio uz Novaka u Ženevi, nema ga ni sada u Parizu, tako da je izvesno da se kratkotrajna saradnja Nenada Zimonjića i Novaka Đokovića neće nastaviti, piše Sportklub.

Bivšu dubl majstor je, podsećamo, uskočio kao privremeno rešenje za upražnjenu poziciju Novakovog trenera nakon što je naš as završio saradnju sa Goranom Ivaniševićem.

Međutim, saradnja bivšeg selektora Dejvis Kup tima Srbije i Đokovića nije potrajala, niti je od njih dvojice ikad stigla najava da bi to moglo da se desi. 

Bilo je potrebno određeno vreme i dva turnira, da Novak stekne jasniju slika da li je saradnja sa Zimonjićem to što mu je potrebno u ovom trenutku.   

Monte Karlo je prošao i iznad očekivanja, uzevši u obzir okolnosti, pošto se Novak plasirao u polufinale, ali u Rimu je zaustavljen u trećem kolu porazom od Tabila.

Novak je već nagovestio da postoji i opcija da putuje bez trenera u Pariz, gde bi mogao da priključi i nekoga iz bliskog okruženja, uz već pristune fizioterapeuta Miljana Amanovića i kondicionog trenera Gebharda Fil-Griča.

Đoković će se u prvom kolu Rolan Garosa, u utorak, sastati sa Pjer-Igom Erberom.

Novak je trostruki šampion u Parizu i aktuelni branilac titule, pošto je prošle godine u finalu savladao Kaspera Ruda.

Podeli:

Komentari 22

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 22

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

16 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

18 h

Novo Sport Video Menu