DV: 'Dodatno smo ulepšali dan'

Trener KK Partizan Duško Vujošević istakao je posle pobede nad Olimpijom (80:70), da je jako zadovoljan tijumfom nad jednom od najboljih ekipa u Ligi.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 28.11.2009.

23:24

Default images

"Po individulanom kvalitetu igrača, koje trener Jurij Zdovc ima na raspolaganju, tim iz Lljubljane je možda i najjači u regionalnom takmičenju. Problem je što sve te asove treba uklopiti u skladnu celinu", istakao je Vujošević. On je naglasio da je imao dosta problema prilikom pripremanja ekipe za ovaj meč, s obzirom da je centar Aleksandar Marić izostao zbog povrede.

'Crno-beli' su igrali samo dva dana nakon iscrpljujućeg duela sa Olimpijakosom u petom kolu Evrolige.

"Podsetio bih da je Olimpija u sredu deklasirala Romu u najkvalitetnijem evropskom takmičenju i da su imali dan više od nas za odmor i opravak", napomenuo je Vujošević.

Prema njegovim rečima, pobede nad Atinjanima i Slovencima vratili su veru i samopouzdanje u novi tim Partizana, a kako je rekao "onima koji su raspredali o krizi u našim redovima", sada je ostalo više vremena "da se bave svojim problemima".

"Samo pre sedam dana, posle poraza od Zagreba na gostovanju situacija je bila potpuno suprotna. Drago mi je da smo se izdigli i da smo večerašnjom pobedom svim navijačima Partizana dodatno ulepšali dan posle pobede u fudbalskom večitom derbiju", rekao je Vujošević, uz napomenu da je igranje Marića protiv Unikahe u Malagi u sredu pod znakom pitanja.

Vidno razočarani Jurij Zdovc bio je vrlo kratak u analizi derbija ocenivši da je susret rešen u prvom poluvremenu, u kome je "Partizan bio fantastičan, a Olimpija katastrofalna".

"Ne mogu da verujem da igračima igranje protiv Partizana ne predstavlja nikakav motiv", bio je veoma ljut Zdovc na svoje igrače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: