Džordan lupio ćušku Monku: Nije bilo loše namere VIDEO

Majkl Džordan, najbolji košarkaš svih vremena, oglasio se nakon što je u završnici meča lupio "vaspitnu" mladom igraču Šarlota Maliku Monku.

Izvor: PT

Petak, 14.12.2018.

17:10

Džordan lupio ćušku Monku: Nije bilo loše namere VIDEO
Foto: Tanjug/ AP Photo/Chuck Burton

U poslednjim sekundama meča između Hornetsa i Pistonsa, Lemb je postigao koš za pobedu na 0,3 sekunde do kraja, međutim Monk nije video da im još vremena i uleteo je na teren.

Zbog toga su sudije sankcionisale Malika i Šarlot i dodelile jedno slobodno bacanje Pistonsima. Na sreću svih "stršljenovi" su vodili sa +2 i slobodno bacanje nije uticalo na konačan ishod.

Nakon što je napravio nepromišljen potez, vlasnik Šarlota Majkl Džordan je dva puta onako vaspitno lupio Monka po glavi jer je njegov potez bio ishitren.

"To je bio kao kada stariji brat ćušne mlađeg. Nikakva loše namera nije postojala, samo ljubav", rekao je Džordan, a prenosi ESPN.

Monku je ovo druga sezona u najjačoj ligi na svetu, u prvoj se nije igrao najbolje, međutim u drugoj pokazuje da bi jednog dana mogao da bude odličan poenter. Na 26 utakmica prosečno beleži oko 10 poena i dve asistencije.

Džordan je vlasnik Šarlota dugi niz godina, međutim nikako ne uspeva da stvori šampionsku priču u Severnoj Karolini. Ove sezone Hornetsi igraju dobru košarku, međutim daleko su od borbe za vrh Istoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: