Četvrtak, 18.02.2010.

08:34

Martin u Hjustonu, T-Mek u Kingsima

Prvi strelac Sakramento Kingsa Kevin Martin prelazi u ekipu Hjuston Rokitsa, dok u suprotonom smeru odlazi Trejsi Mek Grejdi.

Izvor: B92

Default images

Prema pisanju američkih medija, trejd Sakramenta i Hjustona je dogovoren, ali je moguće i uključenje Niksa i velika razmena tri kluba.

Za sada je izvesno da će Martin preći u Hjuston, zajedno sa Kenijem Tomasom, Hiltonom Armstrongom i Serđom Rodrigezom, dok će put prestonice Kalifornije krenuti Trejsi Mek Grejdi, Karl Lendri, Džoi Dorsi i određena suma novca.

Ekipa Njujork Niksa želi da se uključi u dogovor i preuzme MekGrejdija, koji je i pored povreda atraktivan pojedinim klubovima. Svakako da je veliki “mamac” za sve, njegov ugovor od čak 22.5 miliona dolara koji ističe u julu, što daje velike mogućnosti brojnim klubovima u “seleri kepu”.

Ako sve ostane na dogovoru Kingsa i Rokitsa, ostaje nejasno da li će Sakramento zadržati MekGrejdija, jednostavno sačekati kraj sezone, ili ga odmah otpustiti...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

21 h

Podeli: