Četvrtak, 18.02.2010.

08:12

Džejmison u Klivlend Kavalirsima

Klivlend,Vašington i LA Klipersi obavili trostruku razmenu. Entoan Džejmison u Klivlendu, Ilgauskas u Vašingtonu, Dru Guden u Klipersima...

Izvor: B92

Default images

Prva zvezda Vašington Vizarda Entoan Džejmison novi je košarkaš Klivlend Kavalirsa. Iako se spekulisalo da će u Ohajo preći Amare Stodemajer, tokom utorka i srede mediji u SAD izveštavali su da se operativci Klivlenda okreću svom "planu B", a to je iskusni Džejmison, koji je u Vašingtonu proveo 5 i po sezona.

Razmena u kojoj je "glavna zvezda" Džejmison uključila je tri tima: Vizardse, Klivlend i LA Kliperse. Vašington je dobio ističući ugovor Zidrunasa Ilgauskasa (11.5 miliona dolara), pik iz prve runde drafta ove godine, i prava na Emira Preldžića, slovenačkog košarkaša koji trenutno igra u istanbulskom Ulkeru.

Vizardsi su takođe od Klipersa dobili Ala Torntona, dok je u suprtonom smeru otišao Dru Guden, koji je u Vašington stigao iz Dalasa pre nekoliko dana, dok u Klivlend iz LA stiže "večiti talenat" Sebastian Telfer.

Kavsi su se na kraju odlučili za igrača koji godinama u ligi igra na visokom nivou, a trejd sa Vašingtonom postao je prvi izbor u Ohaju i zbog činjenice da su Finiks Sansi insistirali da se u razmenu uključi i mladi Džej Džej Hikson, koga u Klivlendu očigledno puno cene.

Jedno je jasno, Deni Feri nije mogao da krene u bilo kakvu akciju bez "odobrenja" LeBrona Džejmsa. Sada ostaje da se vidi, da li je ekipa u koju su stigli O Nil, Džejmison uz "kralja" kadra da stigne do titule, i da li je sada već bivši igrač Vizardsa deo u slagalici, koji je nedostajao...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

19 h

Podeli: