Hronika 0

16.05.2024.

16:56

Završena obdukcija: Otac osumnjičenog će prisustvovati sahrani žene; sin tražio isto

Obdukcija tela S. D. završena je u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu, nakon čega je zakazana i sahrana koja će se održati sutra na lokalnom groblju u Zlotu, saznaje Kurir.

Izvor: Kurir.rs

Završena obdukcija: Otac osumnjičenog će prisustvovati sahrani žene; sin tražio isto
MUP

Podeli:

"Ona će sutra biti sahranjena pored sina D. D., a opelo počinje u 13.30 časova", kaže komšija za Kurir.

Kako saznaje Kurir, advokati porodice D. poslali su dopis Višem sudu u Zaječaru da odobri suprugu R. D. i sinu preminule da prisustvuju sahrani.

"Javili su mi da je sud odobrio mom klijentu R. da prisustvuje sahrani supruge koja će biti obavljena sutra", rekao je za Kurir advokat Milinko Jovanović, koji dodaje da nema saznanja da li je isto odobreno i za D. D., čija je advokatica takođe podnela dopis.

S. D, je, da podsetimo, preminula juče dok je bila kod komšija.

"Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. S. D. je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina D. D. (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža R. D., ali i mlađeg sina", kaže izvor i podseća da je D. D. umro u pritvoru.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: